Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Meillä nautit tuhdit pihvit ja tirisevät fajitat – aina tuoreista raaka-aineista. Burgereissamme riittää myös näköä ja kokoa – testaa itse!

Tule ja nauti rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta – pikkupurtavasta tuhteihin tosimiehen annoksiin! Meille on helppo tulla, ruokailu Amarillossa on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Amarillon lounas nautitaan arkisin klo 11–15. Joka päivä on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja! Salaattipöytä, jäävesi ja kahvi kuuluu lounasruokien hintaan. Lounasta tarjoillaan Amarillon ma-pe.

Huom. keittiö sulkeutuu 30 min (su-to) - 1 h (pe-la) ennen sulkeutumisaikaa.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Vaikka ruoka oli liian mausteista viime kerralla josta palautetta myöskin annoin,tulen kyllä mielelläni uudelleen kokeilemaan ruokia”
“Perus ravintola”
“Ei tarvitse kovin usein suositella kavereille paikkoja, kun he tuntevat kaikki jo entuudestaan.”
“Ruoka oli todella maukasta ja palvelu ystävällistä ja rentoa.Ja saa boonukset vielä kaupanpäälle.”
“Aina varma ja turvallinen valinta, kun haluaa hyvää ruokaa.”
“Hyvä palvelu,iloinen tarjoilija kaksikko”
“Mykava paikka mutta kamalan vanha sisustus ja nuhjuinen. Voisi tehdä jotain,jos vertaa esim Kuopion amarilloon joka on tosi viihtyisä. Ruoka on aina hyvää kylläkin”
“Hyvän makuista ruokaa, uutena asiakkaana lounasaikaan oli epäselvää miten tilataan ja maksetaan kun olen tottunut pöytään tarjoiluun”
“Mikkelissä huonosti vaihtoehtoja, Amarillo erittäin tasalaatuinen paikka. Ei tuota yllätyksiä suuntaan tai toiseen. Hyvä paikka kaveriporukalla istua iltaa.”
“Bingoiltoina hyvät tarjoukset hanajuomista. Bingossa hyvä yleisfiilis!”
“Amarillossa on mukava käydä ja sieltä saa hyvää ruokaa. Palvelu on hyvää.”
“Mukava paikka, h5vä sijainti”
“Asiakaspalvelu ja ruoka on hyvää.”
“Asiakaspalvelu on todella hyvää, virheet korvataan pahoitteluni ja hymyn kera. Ravintola on yleisilmeeltään todella siisti ja ohjelmaakin on. Musiikki on myös mukava lisä, eikä sitä soiteta liian kovalla.”
“Ruoka oli erityisen hyvää!”
“Ruuan taso hieman laskenut. Kuva konsepti, toimii aina.”