Kaupungin parasta Texmexiä ja rokkaavaa baaribailausta

Amarillon mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, syvälle Teksasin sydämeen. Komeat hampurilaiset, tirisevät fajitakset, burritot, reilut pihvit ja muut herkut ovat huurteisen El Grande -oluen lisäksi Amarilloa aidoimmillaan. Amarillon muhkeat maut, reilut annokset ja rempseä baaribiletys ovat maineensa veroisia ja kokemisen arvoisia ympäri Suomen.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin ystävällinen henkilökunta. Paras kokemus ravintolasta koronakesän aikana.”
“Musiikki oli liian kovalla niin tunnelma vähän latistui.”
“Hyvä ravintola ja positiivinen kokemus, voisin suositella.”
“Palvelu melko nopeaa, ruoka hyvää.”
“Lasten ruokalista oli erittäin suppea, vain muutama annos. Salaatissa oli multaa joten pesu jäänyt vähän vähemmälle :(”
“Henkilökunta oli iloinen, lupsakka olematta päällekäyvä. Asun nykyään Hämeessä ja täällä vain voi toivoa, että henkilökunta olisi noin ystävällinen. Myös siihen kiinnitin huomion, että palvelu oli asiakaslähtöistä. Eli kaikille asiakkaille ei puhuttu samaa jorinaa.”
“Maittavat annokset ja ystävällinen palvelu aina, tosin joskus ruokia saa odottaa todella kauan ja tarjoilijat ovat hajamielisiä. Viime käynnillä huomioimme että ateriaan kuuluvat nachot olivat valitettavasti poistuneet (kenties hygieniasyistä?) ja oman annoksen coleslaw-salaatti vaikutti kaupan eines-salaatilta, eltaantuneelta sellaiselta...”
“Kaikki meni hyvin”
“Isot ruoka-annokset. Mukavan monipuoliset annokset, kasvisvaohtoehtojakin saatavilla.”
“Juhannusreissulla Imatran kylpylässä ja siellä saadun huonon ruuan ja palvelun jälkeen Amarillo oli raikas ja erittäin hyvä kokemus. Ruoka ja palvelu täys 10. Kiitos.”
“Kokonaisuus toimii. Hyvä henkilökunta.”