Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 01.12.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Keitto ja salaattipöytä olivat maukkaat ja monipuoliset. Gluteeniton leipä oli eri pöydällä turvallisesti ja gluteenittomia vaihtoehtoja oli riittävästi.”
“Suosittelisin ravintolaa ystäville, jotka haluaa mennä tunnelmalliseen ravintolaan. Ravintolaan tullessa on aina tervetullu olo ja henkilökunta ystävällistä sekä asiantuntevaa.”
“Ruoka on aivan ihanaa, palvelu miellyttävää.”
“Pöytämme alla lattialla oli kuivuneita ruuan tähteitä”
“Ruoka oli hyvä!”
“Suosittelisin. Mukaan noudettujen annosten odotusaika on kyllä liian pitkä. Työkaverini ennättivät syödä lounaan paikan päällä siinä ajassa kuin minä odottelin annostani aulassa.”
“Olen jo suositellut. Kävin viikonloppuna Hotelli Kämpin Brasseriessa ja voin sanoa, että lyötte palvelussa sen mennen tullen. S-ryhmän ravintoloista yleensäkin meillä hyviä kokemuksia ympäri Suomea.”
“Hyvät yhteydet, sijainti hyvä. Miellyttävä kokonaisuus.”
“Kiva yleisilme, rauhallinen tunnelma, mahtava ruoka”
“Ensisijaisesti hyvän ruuan vuoksi. Vähän sitä arjen luksusta niinkuin ystävän kanssa asiaa luonnehdittiin. Lounas ravintolassa voittaa mennen tullen omat eväät työpaikalla. Ravintolan viihtyisä sisustus ja ilmapiiri on vain plussaa hyvän ruuan päälle.”
“Hyvä lounassetti ja saa valita itse sopivan määrän.”
“Söin 'Punajuuritournedo, kauden sieniä ja belugalinssimuhennosta'. Annos oli kuiva. Linssit olivat irtonaisia - ei ollut muhennosta, kuten ruokalistassa luki. Enkä kyllä valitettavasti pysty tästä annoksesta sanomaan, että se olisi erityisen maukaskaan.”
“Asiallista, ystävällistä ja nopeaa palvelua.”
“Ravintola on erittäin viihtyisä ja palvelu oikein hyvää. Pääruoka ei ihan onnistunut, liha oli ylikypsää. Muuten ruoka oli hyvää. Näin korona-aikana tuntui turvallisen väljältä.”
“Kiitos, mukavaa oli!”
“Kaikkineen oikein hyvä kokemus”
“Fint ställe och god glutenfri mat”
“Kaikki toimi sujuvasti, lounas tuli pöytään n. 5 min tilauksesta. Siistit, raikkaat tilat, ystävällinen henkilökunta, sujuva maksaminen. Kiitos!”
“Herkullista pizzaa, parasta, mitä olen ikinä maistanut.”
“Erittäin mukava tunnelma ja todella maistuva ruoka. Ammattitaitoinen henkilökunta ??”
“Hyvä palvelu”
“Siisti, viihtyisä ravintola. Erittäin mukava henkilökunta ja ruoka todella hyvää. Suosittelen, viihtyisä ravintola.”
“Isot ja maukkaat annokset??.”
“Ruoka oli erinomaista.”
“Hyvä palvelu Ruoka hyvää.Siisti ja palvelu kiitettävä.”
“Selviää aiemmista vastauskohdista.”
“Maukas ruoka.”
“Vierailusta jäi miellyttävä kuva, joten miksipä en suosittelisi.”
“Hyvä lounas, kevyt mutta kuitenkin täyttävä. Henkilökunta erittäin hyvää.”
“Raikas, trendikäs ja ilmava hyvän ruuan paikka.”
“Hyvää oli, jaettava alkuruoka lauta (misti). Etanoissa ei maistunut valkosipuli, eikä tuoksunut.”
“Mukava ilmapiiri”
“Lounasbuffa aivan huippua, keitot maistuvat aina”
“Ainoa ongelma oli pöytäänohjaus. Meitä ennen jonossa oli pariskunta, jonka naispuolinen jäsen oli pyörätuolissa. Sitten oli meidän vuoromme. Seisoimme pöytiinohjauskyltin luona, mutta yllättäen takaamme myöhemmin ravintolaan tullutta pariskuntaa alettiin ohjata pöytään. Huomautimme ystävällisesti asiasta, jolloin takanamme oleva pariskunta sanoi ystävällisesti, että ei ole heidän vuoronsa - joo te olitte ensin odottamassa, eli on teidän vuoronne. - Meitä oltiin aluksi ohjaamassa pöytään, joka oli aivan liian lähellä toisia ruokailijoita. Ravintolassa oli runsaasti tilaa. Pyysimme pöytää hieman kauempaa turvavälin ja koronapandemian vuoksi. Tämän jälkeen kaikki sujui hienosti ja todella ystävällisesti, koska toinen henkilö, joka ei ollut kireä, huolehti palvelusta. Ruoka oli hyvää ja palvelu oli esimerkillistä ja todella hienoa. Tuo mokellus sisään tultaessa oli kuitenkin ikävä särö. Olimme lomalla ja matkalla Kolille ja Joensuuhun ja loma oli ensimmäinen seitsemään kuukauteen. Minua potutti aivan hirveästi touhu eteisaulassa, koska se pilasi tunnelman. Tuollaista ei saisi enää nykyaikana tapahtua.”
“Kokonaisuus toimi hyvin, ruokia ei tarvinnut odottaa kauaa vaikka ravintolassa oli suht paljon väkeä”
“täydellinen ja kun olin työmatkalla ja punainen s kortti, ruoka tarjoukset oli hyvät. Olut oli kyllä törkeän kallisi ja siihen jos saisi työmatkalaiselle tarjousta niin tämä olisi täysi 10.”
“Kaikin puolin mukava ja mutkaton ravintola hotellin eli majoituspaikan (hotellin) yhteydessä.”
“Hyvä ruoka , hyvä palvelu.”
“Olimme ensin toisessa ravintolassa, josta poistuimme, sillä emme saaneet pizzaa, minkä tarjoilija unohti mainita. Trattoriassa oli erittäin hyvä palvelu, kiitos Joonas ystävällisestä ja ammattimaisesta palvelusta.”
“Muuten on priimaa, mutta keitot lounaalla ovat usein ihan ala-arvoista kuraa ja tätä usein työporukalla ihmetellään. Välillä on sellaisia soppia että yksi lusikallinen riittää kaikkiruokaisille miehillekin. Tsempatkaa vähän tässä asiassa.”
“Yksi parhaista ravintoloista, jossa erittäin mukava henkilökunta ja todella hyvä ruoka. Korona-aika on dramaattisesti vähentänyt käyntejä, mutta käyn mielelläni siellä syömässä.”
“Siisti paikka ja viihtyisä ympäristö. Olin kaverin kanssa käymässä Jyväskylässä yhteisen tuttavamme luona ja käytiin kolmestaan syömässä. Ensin mietin, uskaltaako tulla koko kaupunkiin koronan vuoksi, ja kun kaverimme sanoi varanneensa pöydän mietin ensin, uskalltanko lähteä ulos syömään, mutta paikka osoittautui väljäksi ja asiakkaita ei ollut montaa, niin en nähnyt riskiä kuitenkaan. Pöytävaraus oli klo 21 eli aika myöhään, kun töiden jälkeen pääsimme ajamaan Jyväksylään, mutta siitä huolimatta oli hyvin henkilökuntaa ja joka välissä käytiin kysymässä ajatuksiamme ja palvelu oli tosi hyvää. Vaikutti järkevältä vaihtoehdolta seuraavallekin kerralle, jos joskus taas Jyväskylään 'eksyn'.”
“Ystävällinen palvelu ja todella hyvä ruoka. Puolikuivaa valkoviiniä jäin kaipaamaan.”
“Olen kaksi kertaa ollut omana syntymäpäivänäni ravintolassa ja molemmilla kerroilla se on huomioitu jotenkin, mikä on todella kiva. :)”
“Viihtyisä paikka ja ruoka piirun verran parempaa, kuin lounaspaikoissa yleensä.”
“Ruoka on aina maistuvaa ja palvelu hyvää.”
“Hyvä laadukas ruoka. Hyvä kasvisruoka”
“Ruoka oli hyvää ja samoin palvelu”
“Mukava ympäristö, hyvät ruuat”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu.”
“Pitsat ja jälkiruoat oli todella hyviä ja myös erittäin kauniita.”
“Kaikki sujui, ruoka oli hyvää ja tunnelma erinomainen.”
“Oikein hyvä”
“Pidän Trattoriasta, mutten halua ylimainostaa: meitä on moneksi, ehkä joku ei tykkääkään.”
“Huikea elämys, illallinen Trattoriassa kruunasi meidän kauan odotetun kahdenkeskisen vuorokauden! Täys kymppi ❤️”
“Täydellisen hyvin paistettu kuha”
“Olisi ollut numeron parempi,jos tarjoilija olisi antanut suomenkiekisen ruoka listan.”
“Täydellistä pastaa oli”
“Seisovan pöydän lounas on maukasta ja nopeasti saatavilla”
“Todella ystävällinen tarjoilija. Maukas ruoka ja mahtava jälkiruoka. Italialaiset viinit ja ruoka kauniisti esille laittettu.”
“Tuttu paikka ja hyvä sijainti”
“Aina hyvä ja laadukas ruoka, helppo sijainti ja ystävällinen henkilökunta”
“Sopii kaikille. Itse olen kala-kasvissyöjä, ja aina on löytynyt jotain sopivaa.”
“Sopiva etäisyys lounaspaikaksi. Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja oli useampia, joten jokaiselle löytyy jotain. Tilat on viihtyisät ja puhtaat ja henkilökunta on ystävällistä, mutta ei 'päälle käyvää', joten ruoan saa tilaamiseen jälkeen syödä rauhassa kuten minun mielestä kuuluukin.”
“Hyvää ruokaa ja juomaa kivassa ympäristössä”
“Hyvä lounaspaikka, välillä ruokaa on vähemmän jäljellä, joten täytössä olisi tehostamisen paikka.”
“Syömämme annos oli todella hyvä ja kaunis. Joten tulemme isommalla akkaporukassa melko pian uudestaan”
“Ravintolassa on joka kerta hyvä palvelu ja hinta-laatutasoltaan hyvä ruoka.”
“Aina ollut hyvä ruoka ja sitä on riittävästi, kun ottaa salaattipöydän ja keiton. Annokset tosin ovat välillä hieman kitsaat. Henkilökunta ystävällistä, mukavaa ja auttavaista. Aina jää hyvä mieli. Väärään aikaan (eli kiireimpään lounasaikaa) jos tulee, ei maksaminen ole kovin nopeaa. Focaccia aivan järisyttävän hyvää!”
“Hyvää ruokaa ja mieltttävä palvelu sekä tila”
“Kaikki toimi kivasti ystävällinen henkilökunta kiva hotelli”
“Kokemus oli kaikin puolin miellyttävä ja positiivinen! Ruoka maistui, palvelu oli iloista ja ammattitaitoista sekä puitteet olivat viihtyisät.”
“Ruoka hyvää. Kys. päivänä oli kuitenkin ruuhkaa ja jouduimme etsimään paikkaa, istuimme pöytään jossa ei ollut varattu-lappua mutta tarjoilija pyysi meitä poistumaan pöydästä kesken syönnin ja vastasi, että 'kyllä me laitamme varattu - laput'. Tämä oli ikävää.”
“Kaikki sujui hyvin ja tunnelma oli mukava”
“Todella hyvä ruoka, kivat alkupalat ja neuvova tarjoilu”
“Ruoan hinta-laatusuhde hyvä ja henkilökunta ystävällinen”
“Kaikki sujui mallikkaasti ja ruoka oli hyvää.”
“Yksi jälkiruoka tuli ylimääräisenä. Kahvi ei ollut hyvää kaikkien mielestä. Yliesilme aika rauhaton koska paljon buffet lounas ruokailijoita.”
“Hyvä ja nopea lounaspaikka.”
“Siisti, toimiva”
“Erittäin hyvä palvelu ja loistava italialaistyylinen menu”
“Uusi ruokalista ei ole ihan onnistunut”
“Hyvä ruoka. Juomatilauksen kanssa hieman vaikeuksia mutta muuten ystävällinen palvelu. Aika kiire tuntui olevan.”
“kannattaa käydä”
“Kaupungin paras salaattipöytä”
“Miellyttävä kokemus, ravintolassa niin paljon tilaa, että tuntui turvalliselta olla näin korona-aikana”
“Ainut negatiivinen asia nöäin pandemia aikaan oli se, että kahdella tarjoilijalla visiiri oli nostettuna ylös, jolloin ei se mitään suojannut.”
“En yleensä anna suosituksia, mutta jos joku kysyisi niin sanoisin varmaan että 'ihan ok'.”
“Siisti ja viihtyisä. Palvelu ystävällistä. Hieman pitkään odotimme laskua.”
“Syömämme menu oli erittäin hyvä kokonaisuus, paljon hyviä makuja. Kokille erityiskiitos!”
“Kaikki toimi. Ruoka oli hyvää, tarjoilu ystävällistä ja ammattitaitoista, hinta-laatu-suhde kohdillaan”
“Ruoka on tuoretta ja laadukasta. JOSKUS häiritsee teennäisen iloisesti palvelevat tarjoilijat.”
“Kävin tilaamassa ravintolasta hotellihuoneeseen huonepalveluna. Ruoka oli aivan mahtavaa! Ainoa pieni miinus tuli siitä, että ruoka oli kerennyt jo pahasti jäähtymään ennen kuin se saapui huoneeseen. Mutta ei se makua huonontanut.”
“.”
“Hyvää palvelua!”
“Hinta-laadultaan varmaan Jyväskylän paras ravintola!”
“Alkuruoka hyvä, pääruoka vain osittain. Kana annoksessa oli proscuittoa, mutta se oli pilattu sillä, että se oli paistettu kuin pekoni, joten maku ei ollut hyvä. Pettymys. Voisiko ruokalistaan pistää, että proscuitto on paistettu rapeaksi, niin ei tulisi pettymystä, kun odottaa hyviä makuja. Olisin todella ottanut toisen ruuan, jos olisin tiennyt, että tämä pilattu. Jäätelö hyvä”
“Kaikki muu toimi sujuvasti, paitsi menun välissä sai kauan aikaa odotella tarjoilijaa tuomaan toisia annoksia ja tarjoilija vaihtui useasti.”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu ammattitaitoista. Lisäksi miljöö on mukava.”
“Kaikki toimi hienosti.”
“Ehkä hieman liian fiini omaan makuun usein käydä, mutta voisin suositella jos joku kysyy juuri tästä ravintolasta”
“Viihtyisä paikka. Kehitettävää olisi kuitenkin vielä. Jälkiruoan syötyämme saimme odotella turhan pitkään että saimme tarjoilijan huomion ja tilata laskun.”
“Lounaan hinta-laatusuhde erinomainen”
“Viihtyisä ravintola a hyviä kokemuksia omaavalle helppo suositella.”
“Siisti paikka jos haluaa ns. parempaa”
“Yksi parhaista hotelliravintoloista missä olen ruokaillut. Todella hyvää lihaa.”
“Viihtyisä ja rauhallinen ympäristö ruokailla ja seurustella. Voin suositella ystävälleni, sukulaisille sekä muille yhteistyökumppaneille !”
“Hyvä ruoka ja kaikki sujui mallikkaasti.”
“Sain hyvää palvelua ja allergiani huomioitiin eikä se vaikuttanut annoksen valintaan.”
“Todella miellyttävä ja asiantunteva palvelu. Hyvää ruokaa ja hienosti huomioivat myös lapset ??”
“Tämän hetkinen lista oli todella hyvä.”
“Suosittelen jos tahtoisi vähän erinäköisen miljöön ravintolalta. Annokset olivat hyviä ja herkullisia ja tarjoilija osasi siinä suositella. Annoksiin suositeltu viini taas ei oikeasti sopinut annoksiin.”
“Palvelu oli todella hyvää ja ravintola on viihtyisä.”
“Lounassalaatti & keitto Jyväskylän parhaita.”
“Yleensä on hyvää ruokaa - nyt kana oli aavistuksen verran liian vähän kypsytetty. Silti tulen taas!”
“Ruoka oli hyvää”
“Runsas salaattipöytä”
“Ruoka oli ok. Pari huomiota liikeideasta ja muusta. Kun liikeideana on italialainen ravintola Suomessa (pääosin varmaan suomalaisille), niin tiettyä assimilaatiota voi ja ehkä kannattaakin tehdä. Mutta tietyt asia pitäisi olla hallussa. Ruokalistan sanasto on korkeintaan sata italialaista termiä, niiden väärä ääntäminen syö ammatillista uskottavuutta ja ylpeyttä liikeideasta (tagliata, bruschetta, agnello jne.) Puute listalla: talon viini. Väitän ettette löydä italiasta trattoriaa, osteriaa tai ristorantea, jolla ei ole talon viiniä. Vaikka italiaanot rakastavat viiniä, niin vain 10-15 prosenttia tietää ja tuntee viininsä. Talon viinin yhtenä tarkoitusperänä listalla on se, että suurin osa joka ei tiedä alueista, rypälelajikkeista tai niiden sopimisesta eri ruokiin, voi aina huoletta itseään nolaamatta tilata talon viiniä ja tietää saavansa hyvän, edullisen perusviinin, joka sopii moneen. Vielä pieni erillishuomio: Tarjoilijan huoliteltuun olemukseen ei kuulu monta päivää sitten lakatut kynnet, joista on enää rippeet jäljellä. Ei ole pakko lakata lainkaan, mutta epäsiisteys on melko harvoin (jos koskaan) muotia.”
“Lounasaikaan tilaa, ei liian ahtaan oloista, salaatti/keittolounas ollut hyvä”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka”
“Parasta pizzaa mitä ikinä syönyt!”
“Olen käynyt usein kyseisessä ravintolassa ruokailemassa ja ruoka on ollut aina todella hyvää, samoin palvelu”
“Ruoka oli aika suolaista makuuni.”
“Miljöö oli viihtyisä (istuimme lasitetulla terassilla) ja palvelu pelasi. Ruoka oli erinomaista.”
“Suosittelisin ja olen suositellut. Trattoria oli tosi miellyttävä paikka. Palvelu ja ruoka oli erinomaista sekä viihtyisät tilat. Ei mitään valittamista.”
“Pääosin ollut hyvää ruokaa, kun olen käynyt syömässä.”
“Erittäin ystävällinen ja iloinen henkilökunta”
“Ruoka oli erinomaista ja tämä on aina mukava paikka syödä illallista”
“Jouduimme odottamaan ruokaa tilauksen jälkeen tavallista pidempään, mikä oli ikävää. Henkilökunta kyllä kertoi ravintolaan saavuttuamme aikatauluongelmista, mikä oli hyvä asia. Tuli sellainen vaikutelma, että kun asiakkaita oli paljon, ei keittiö pystynyt palvelemaan asiakkaita riittävän nopeasti. Pitkittyneen ruokailun vuoksi, jouduimme muuttamaan illan muuta ohjelmaa, mikä oli ikävä asia.”
“Viime kerta oli yhtä hyvä kuin aiemmatkin, joten ei ole syytä olla suosittelematta Trattoriaa.”
“Annokset oli kekseliäitä, ja näyttäviä, ja maistuivat myös hyvältä. Erottuivat positiivisesti S-ryhmän ravintoloiden perustasosta.”
“Raikas trendikäs ympäristö ja hyvä ruoka.”
“Ruokalista hyvä, varmat aukioloajat.”
“Kaikki pelasi loistavasti !”
“Ainoa miinus oli se, että annos olisi voinut olla hiukan isompi.”
“Sijainti mainio ja tunnelma mukava.”
“Käynti oli miellyttävä ja tunnelma rauhallinen. Pääruoan odotus kesti vähän liian kauan.”
“Viihtyisä, tunnelmallinen ympäristö. Ruoka maistuvaa ja ravintolassa on hyvä pizzauuni.”
“Hyvällä paikalla, maistuvaa ruokaa ja ympäristö siisti ja viehättävä.”
“Ruokalista ei ollut kovin laaja. Jouduin syömään kanaa, jota syön kotona ja arkisinkin paljon. Sopivan hintaista pihvi- tai lihavaihtoehtoa ei ollut.”
“Kiva paikka”