Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.06.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maittava ruoka”
“Meidän käydessämme ruuan pöytään tulo kesti luvattoman kauan. Tilatessamme meille kerrottiin, että odotusaika on noin 20 minuuttia, mutta todellisuudessa se kesti noin tunnin. Tarjoilija kävi odottaessamme kertomassa, että edessä on 40. hengen seurue, sen vuoksi kestää. Tästä olisi pitänyt kertoa meille jo tilatessamme. Jälkiruuat jätimme tilaamatta, koska edelleen tämä seurue oli edessämme. Jos olisimme saaneet tiedon noin pitkästä odotusajalta olisimme vaihtaneet toiseen ravintolaan. Kiire meillä ei ollut, mutta nälkä oli.”
“Kaunis sisustus, hyvä ruoka (lounas ja illallinen), sujuva ja ilonen palvelu.”
“Lounas on aina erittäin hyvää! Suositteluista sen takia vastaus ei, koska lounaaseen ei oikein moinen kuulukaan. Ei negatiivista mielessä.”
“Ainoastaan lounasaikaan on maksaminen hieman ruuhkaantunut ja tämä saattaa joskus aiheuttaa pientä ongelmaa.”
“Ruoka oli hyvää”
“Tarjoilu oli hidasta, tilattuja juomia ei tullut koskaan, suosituksia ei annettu, asiakasomistajahinnoista ei kerrottu, lasku piti käydä pyytämässä itse uudelleen tiskiltä”
“Hyvä palvelu, ruoka, look”
“Gluteeniton ruokavalio otettiin todella hyvin huomioon ja se leipä, taivaallisen ihanaa!”
“Isolla porukalla asioidessa kiireen tuntu ja lisää juomaa tilatessa vaikea saada kontaktiaja a siksi joutui odottamaan jonkin aikaa”
“Todella ystävällistä ja huomaavaista asiakaspalvelua. Tunnelma oli miellyttävä, ruoka todella hyvää.”
“Ruoka on ok.”
“Osa henkilökunnasta suhtautuu asiakkaisiin liian tuttavallisesti, tervehtii sanalla ’moikka’ jne. Lisäksi eräs tarjoilija kysyi minulta, menikö seuralaiseni vessaan. Tämä asia ei hänelle mielestäni kuulu. Oli kuin olisi siirtynyt eri planeetalle, kun tulimme suoraan yliopiston promootioaktista ravintolaanne ruokailemaan. Ei riitä, että ruoka on hyvää, myös palvelun on erottava hampulais- tai kebabravintolan palvelusta. En tarkoita pönötystä, vaan rentoa, mutta sopivan arvokasta palvelua.”
“Sisustus”
“Sijainti”
“Ruoka on hyvää ja laadukasta. Henkilökunta ammattitaitoista.”
“Kalliit hinnat. Sijainti ja pysäköinti”
“Italialaistyyppinen ruoka.”
“Eos.”
“Hyvä ulkoterassi kesä-aikaan.”
“Tavanomainen.”
“Työntekijät, ruoka”
“Gluteeniton osasto välillä loppuu kaikki herkut aamupalalta”
“Kävin kiittämässä kokkia, joka valmisti saltimbocca-annokseni. Kerroin, että se oli parempaa kuin Roomassa. Että sellainen ravintolakokemus!”
“Hyvä sijainti ja ihan Ok ruoka”
“Liian vähän henkilökuntaa, sai odottaa juomia kauan pöydässä. Myös laskun saaminen kesti kauan.”
“Hyvää ruokaa mielyttävässä ympäristössä”
“Ruoka on ollut aina erinomaista. Kaiken saa gluteenittomana.”
“Palvelu”
“Pääruoka ei ollut kohdallani onnistunutta .”
“Todella monipuolinen ja laadukas lounaan salaattipöytä”
“Yhdentoista aikoihin ei aina mahdu odottamatta pöytiin.”
“Keskeinen sijainti, hyvä ruoka”
“Lapset otettiin todella hyvin huomioon. Siitä suuren suuret kiitokset!”
“Ei mitään! Paras ravintolakokemus ikinä.”
“Huomioiva henkilökunta. Siisti ja viihtyisä ravintola.”
“Loistava palvelu Hyvää ruokaa”
“Suosittelen, vaikka raparperipaistos jälkiruoka olikin illallisen heikoin lenkki eikä mitenkään onnistunut jälkiruokana”
“Rauhallinen. Siisti. Hyvä palvelu.”
“Lasten kanssa tottunut hieman maltillisempaan suolan käyttöön.”
“Ystävällinen palvelu”
“Siisti ravintola. Sijainti hyvä”
“Lounas ei vakuuttanut”
“Joustavuus vähän ennen lounasaikaa eli 11.15, olisi jotaintarjoiltu jo pöytään mieluusti. Vaikka vesikannu yms. Pyydettiin odottamaan klo 12 sta.”
“Salaattipöytä lounaalla on todella hyvä ja vaihteleva.”
“Lounaalla keittojen taso vaihtelee liikaa. Esimerkkinä lohikeitto on välillä aivan loistavaa ja toisinaan tehty ruskeaan liemeen, jossa on vielä joku erikoinen mauste, joka ei sovi lohikeittoon. Lohikeiton mieltää aina perinteiseksi.”
“Ihana salaatti tarjonta”
“Salaatti pöytään liian pitkät jonot, ruoka useasta kupista loppu.”
“Todella hyvä paikanpäällä tehty laadukas ruoka. Viihtyisä paikka.”
“Erikoiskahvit eivät ole niin hyviä kuin voisivat. Suosittelisin lähipaahtimo Papun kahvia ja baristakurssia kahvintekijöille. Maito ei ole hyvin vaahdotettua eivätkä pavut laadukkaita. Kaikki muu teillä on niin priimaa, että haluaisin juoda aina tasokkaan kahvinkin. Lähiruokaa teillä suositaan muutenkin, miksei myös Papua. ??”
“Palvelu, ruoka, viini, tunnelma.”
“Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Ravintolassa on kiva tunnelma ja ihanaa ruokaa. Voi huoletta suositella muillekin.”
“Ravintolan yleiskuva on hieman askeettinen. Tosin uusi terassi parantaa tilannetta.”
“Sisustus”
“Miljöö on siisti ja rauhallinen. Hyvät viinit.”
“Lounas buffee aina maukas ja Jyväskylän parhaat pizzat !”
“loistava alkuruoka buffet”
“Positiivinen ilmapiiri, hyvä sijainti omaan tarpeeseemme.”
“Todella hyvä salaattilouna ja erityisesti keitto”
“Maksaminen ruuhkautuu ajoittain”
“Viihtyisä paikka ja hyvä palvelu”
“Hyvä lounas”
“Asiantunteva henkilökunta”
“ystävällinen henkilökunta”
“Annokset olivat hintaansa nähden ankeat.. esillelaitto ei ollut houkutteleva.”
“Lounaspöytä oli oikein houkutteleva, runsas ja kaikki maistui hyvälle”
“Ystävällinen ja nopea palvelu”
“Ruokalista vähän suppea”
“Menin illalla kysymään, mahtaako heillä olla valmiita sämpylöitä, joita olisi voinut ostaa huoneeseen. Tarjoilija vastasi, että ei meillä kyllä ole, mutta käyn keittiöstä kysymässä, jos he tekisivät. Hetken päästä minulta käytiin kysymässä haluanko kinkkua vai broileria väliin. Ja sitten sain valtavan toastin, jonka kanssa lähdin huoneeseeni. Käsittämättömän hyvä palvelu!”
“Olen Helsinkiläinen ja käydessäni Jyväskylässä olen käynyt Aukiossa kahdeksan hengen sukulaisporukalla. Vietimme 30-vuotis syntymäpäiviä. Todella onnistunut juhla. Pöytä oli mukavasti neliskanttinen, sankari huomioitiin hyvin mm ravintolan tarjoamalla upealla jälkiruualla ja ruuat olivat todella maukkaat ja hyvät. 10 pistettä! Toinen käynti ravintolassa pitsalla raskaana olevan tyttäreni kanssa. Tyttären erityistarpeet huomioitiin täydellisesti. Kolmas kerta olin ystäväni kanssa. Silloinkin ruoka, juoma, palvelu jne erinomaiset.”
“Ravintolan tilat ja design ovat miellyttävät, ilmapiiri on hienostunut mutta rento. Alue on rauhallinen, mutta keskustasta kävellen saavutettavissa.”
“Pieneen budjettiin katsoen hintataso voi olla kalliihko.”
“Erityisesti salaatti/keitto pöytä”
“Erittäin ystävällinen ja huomioiva palvelu, ei kuitenkaan kiusallinen. Ja todella hyvä lista ja maukas ruoka. Hienosti huomiotu parsa sesonki”
“Hyvä ruoka.”
“Valoisa ja keskeinen sijainti hälyttömässä ympäristössä. Aukiolle pitäisi istuttaa muutama puu maisemaa keventämään. Nyt piha-alue on kuin kiitorataa. WC tilat erittäin hyvin hoidetut ja siistit. Ruoka ja palvelu olivat erittäin hyvää ja harvoin kokemaani. Hyvä kun pääoven edustalla ei ollut tupakoivia maleksijoita. Hauskan ja selkeä pöytäryhmitys. Kivat somisteet ja muu sisustus. Bonuksellekin tuli katetta.”
“Puuton monen hehtaarin asfalttikiveys kaipaisi lehmuksia, tai muita istutuksia. Jättöpysäköinti lähialueelle 15 minuuttia olisi oiva parannus huonojalkaisten ravintolakäviöiden paikalle tuomiseen autolla. Kukkia ja pensaslaatikoita pihalle ainakin 20 kappaletta.”
“Hyvää italialaistyyppistä ruokaa.”
“Kaikki kohdallaan. Palvelu erinomaista!”
“Ruoan laatu, annoskoko ja hinta kohtaavat hyvin, mahdollistaen myös nuorten käymisen ravintolassa. Tarjoilijoista on pääpiirteittäin jäänyt hyvä ja ystävällinen kuva, apua ruuan tai juoman valintaan saa varmasti mikäli tarvetta on, mutta niin ettei oma ruokarauha järky.”
“Useamman käyntikerran jälkeen menu tuntuu hieman läpikolutulta, ainakin kohtuuhintaisten aterioiden osalta. Tätä onneksi paikkaa kuitenkin kausilista, joka on iso plussa. Pieni miinus siitä, että suosion aiheuttaman kiireen vuoksi etenkin viikonloppu-iltaisin pieniä unohduksia esim alkuruokien kanssa sattunut, mutta nämä kuitenkin korjattu jälkeenpäin.”
“Erinomainen ruoka, esillelaitto ja asiantunteva palvelu huolimatta siitä, että keittiössä oli henkilöstövajausta ja 20 hlön ryhmä oli ilmaantunut ilman ennakkovarausta.”
“Viitaten edelliseen - saavuimme ravintolaan ke iltana n. klo 19.30, emme olleet varanneet pöytää, pariskunta. Ravintolasali näytti tyhjältä, eikä pöydissä ollut varattu lappuja. Huomioni kiinnityi ensikohtaamiseen, jossa tarjoilija pöytää tiedustellessamme kertoi heti, että heillä on kiire ja ruoan tulo kestää 40 min. Kutsui paikalle hovimestarin/vuorovastaavan, joka kertoi samat asiat + että keittiössä henkilöstövajausta ja 20 hlön ryhmä oli tullut ilman pöytävarausta juuri ennen meitä. Kertoi ruoan tulon kestävän tunnin. (20 min pidempään). Saimme kuitenkin pöydän ja palvelu toimi erinomaisesti alusta loppuun, ruokakin tuli nopeammin, kuin oli ennakkoon kerrottu. Kiitokset 'aasialaisgeenit' omaavalle erittäin viehättävälle neitoselle. Hän osasi myös kertoa annoksista suoraan ilman, että täyty mennä välillä kysymään keittiöltä. Pohdin onko tarpeen (hyvä/huono asia) avautua operatiivisia toimintoja koskevissa henkilöstöasioista asiakkaalle vai ei? Jollain tasolla hyvä ja toisaalta kuuluuko yksityiskohdat asiakkaalle? Riippuu varmaan asiakkaasta! Toisaalta varauduimme pidempään odotteluun ja yllätyimme positiivisesti, kun saimmekin annokset etuajassa. 'Alku panikointia' lukuunottamatta miellyttävä kokemus.”
“Hyväntuulinen, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.”
“Ruoka- ja juomatarjonta ovat erittäin laadukkaita, palvelu erittäin miellyttävää ja tilat hyvin suunniteltu. Muista erottuvana arvostan ravintolan lapsiystävällisyyttä, sillä tilasuunnittelussa lapset on huomioitu hyvin ja henkilöstö kohtelee lapsia erittäin arvostavasti ja kunnioittaen.”
“Hintalaatusuhteeltaan ravintola on erinomainen, mielestäni ravintolassa ei ole mitään, minkä takia jättäisin ravintolan suosittelematta jollekin”
“Miellyttävä henkilökunta ja erinomaisen hyvä ruoka”
“Aina ilo asioida. Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta.”
“Välillä ollut ympäristössä pölyä tms, esim.alakerran kirjahyllyssä :)”
“Annoin viimeksi palautetta aamupalan lämpimien vegevaihtoehtojen puutteesta. Nyt pöytään oli ilmestynyt falafel-pyöryköitä, kiitos niistä jatkakaa samaan malliin!”
“Hyvä ruoka, viihtyisä miljöö, ystävällinen palvelu”
“Laskua ei saa koskaan sujuvasti”
“Erittäin miellyttävä ja palvelualtis henkilökunta. Ruoka oli hyvää.”
“Sijainti ja ruoka”
“Viihtyisyys ja hyvä ruoka”
“hyvä ruokalista, mukava tunnelma”
“Viihtyisä paikka, hyvä palvelu ja ruoka.”
“Raparperi-murupaistos oli hintaansa nähden pettymys. Liian isot ja kovahkot raparperipalat, murupaistos muistutti lähinnä muromysliä. Muuten ruuat olivat maistuvia.”
“Tilava mutta rauhallinen! Asioiminen sujuva. Erittäin maistuvat ruuat! Kiitos!”
“Hyvä palvelu ja ruoka tuli suhteessa nopeasti koko seurueelle”
“Ihana tunnelma. Herkulliset ruoat. Katri K osaa homman hienosti. Aina on hymy huulilla :)”
“-”
“Erittäin maukas ruoka ja mukavat tilat”
“Hyvä salaattipöytä lounasaikaan.”
“Maksujono on välillä aika pitkä ja hidas.”
“Tunnelma oli hyvä. Pöydät olivat riittävän etäällä toisistaan, jolloin syntyi rauhallinen tunnelma omaan pöytään. Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja huomioi seurueemme koko ajan. Saimme (syntymäpäiväsankarimme) pienen yllättävän lahjan käyntimme lopuksi. Palaute ruuasta otettiin hyvin vastaan. Ruoka oli maukasta ja annoksen riittävän suuria. Kokonaisuus oli erittäin positiivinen.”
“Kyseessä oli asiakasomistajaravintola ja asiakasomistajatarjoukset olivat epäselvästi esillä. Samoin juomalistaa en nähnyt ollenkaan. Saimme suosituksen asiakasomistajaviinistä vain sitä erikseen kysymällä.”
“Aidot hymyt”
“Aamupalapöydästä löytyi oma vege-osasto! Loistavaa, Kiitos tästä!”
“Rauhallinen, hieno kalustus, sopii myös liikuntarajoitteisille, suosittelen”
“Ei tule mieleen mitään negatiivista sanottavaa”
“Viihtyisä paikka ja erittäin hyvä ja ystävällinen henkilökunta, joka piti meistä hyvää huolta koko illan ajan ja teki olostamme kotoisan ja tervetulleen!”
“Sijainti, aurinkoterassi, lasitettu terassi, erinomainen ruoka ja palvelu :)”
“Tarjoilijamme oli oikein mukava ja ammattitaitoinen!”
“Hyvä ruoka ja hyvin huomioitu erityisruokavaliot”
“Lapsilla meinasi kärsivällisyys loppua, kun ruuan tulo kesti. Tosin seurueemme oli isohko (8hlöä)”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Suht simppeli lista, suosikit löytyi nopeasti. Miljöö miellyttävä. Vessa siisti ja hyvin varusteltu. Palvelu yhden henkilön tunaroinnin jälkeen erinomaista, rentoa mutta ammattitaitoista. Kampasimpukat paistettu just nappiin. Tippiä ei kerjätty maksutilanteessa.”
“Alku hieman tökkäsi. Meidät huomioitiin kyllä heti tullessamme, mutta pöytään ohjausta jouduimme odottamaan tovin, kun eräällä tarjoilijalla näytti olevan kova jano. Lipitteli vettä kaikessa rauhassa, vaikka odotimme ihan näkyvillä. Toisen tarjoilijan huomauttaessa, hän tuli kyllä ohjaamaan meidät pöytään. Sitten oli viinilista hukassa...Antipastolautanen kaipaisi kevennystä.”
“Erittäin huomaavainen ja ystävällinen palvelu sekä makurikkaat ruoat”
“Hintataso hieman korkea”
“Erittäin hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Siisti ja esteettisesti kaunis sisustus ja erittäin ammattitaitoinen palvelu. Erityisesti May on ystäväpiirini ehdoton ykköstarjoilija.”
“Joskus jotkin ruuat voivat olla liian suolaisia ja/tai rasvaisia.”
“Tunnelma on oikein mukava.”
“Ruoka-aineallergiat huomioidaan erittäin hyvin sekä vieraiden toiveet, kuten syntymäpäivä.”
“Hyvä ruoka”
“Kolkko, hidas palvelu ja kynttilöitä ei ollut kaikissa pöydissä”
“Hyvä ruoka, mukava miljöö”
“Ylisilme valoisa, henkilökunta osasi palvelun, Kiitos”
“Ystävällinen palvelu, osaava henkilökunta, erittäin hyvä ruoka ja juoma”
“Tunnelma on saatu hyvin loungemaiseksi onnistuneella tavalla. Paikka houkuttelee viettämään aikaa. Tiloja löytyy luontevasti eri kokoisille seurueille. Lounasbuffet on kerrassaan mainio ja listan ulkopuoleltakin on mahdollista saada aina esim. kasvisvaihtoehto keitolle. Palvelualttius on selvästi läsnä. Ja nyt on vihdoin valoakin paremmin lounaslinjastolla. :)”
“Lounasajan aloitusruuhka on joskus saanut kääntymään ovelta. Jono etenee kohtuullisesti, mutta kun käytetään bonuskorttia ja leimakuponkia ja maksetaan vielä kolmannella välineellä, niin jokaisen asiakkaan kohdalla kuluu kuitenkin oma aikansa. Onko niitä sarjalippuvihkoja edelleen saatavilla? Jos on, niin niitä kannattaisi mainostaa voimallisemmin. Lounaslinjaston ruokalajikyltteihin voisi vielä keksiä jotain. Nykyiset laput pyörähtelevät eri suuntiin ja niitä joutuu kääntämään käsin saadakseen ne kunnolla näkyviin.”
“Ruoka oli maittavaa ja sopivan suuria annoksia. Pitsat sopivan kokoisia kahdelle. Ja se vaalea leipä erin omaista??”
“Maittava ruoka.”
“Huomioidaan lapsiperheet hyvin. Hyvä palvelu. Hyvä ruoka.”
“Erinomainen ruoka, hyvä palvelu”
“Geneerinen sisustus/ympäristö, sisäänkäynti hotellin aulan läpi”
“rento tunnelma”
“Lämminhenkinen ja mukava paikka jossa on tosi hyvää ruokaa!”
“Viihtyisä paikka. Hyvä palvelu.”
“Ruokalista ei uudistu tarpeeksi eikä ole tällä hetkellä kovin hyvä”
“Selkeästi parannettu asiakaskohtaamista, sinut huomoidaan saapuessa / poistuessa. Henkilökunta ystävällistä.”
“Tunnelma, sisustus on ihanan tyylikkään rento! Tosi kiva paikka, ruoka super Hyvää, henkilökunta mukavaa! Tykättiin paikasta tosi paljon.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu.”
“Toki ketjurafla on aina ketjurafla, s-ryhmä ei varsinaisesti ole sellainen 'pieni ja paikallinen' mutta muuten oikein kiva.”
“Hienosti toteutettu talviterassilaajennus. Viihtyisä paikka. Mainio lounas. Pizzat maistuvat etenkin iltaisin ja viikonloppuisin. Sijainti mukavasti lähellä Paviljongin ja Lutakonaukion tapahtumia.”
“Edullisempia juomatarjouksia lisää :)”
“Ruoka on erittäin hyvää ja henkilökunta iloista ja ammattitaitoista.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma”
“Yleensä/melkein aina laadukas hyvänmakuinen ruoka”
“Ruokalistalta puuttuu miehelleni sopivia annoksi. Pitää lihasta pihveinä ja on aika arka lisukkeiden kanssa. Ruokalistan italian kieliset annokset ei aina avaudu että mitä ovat oikeasti eli voi tulla hiukan yllätyksenä millaista ruoka loppujen lopulta on. Itselleni tämä sopii oikein hyvin mutta esim.mieheni ei näiden asioiden vuoksi suostu tulemaan syömään kanssani teille.”
“Ehdottomasti henkilökunta, joka aina ollut täyttä timanttia. (Kaija)”
“Ystävällinen palvelu, rauhallinen tunnelma, hyvät ruoat ja juomat”
“Kallis”
“Siisti ulkoasu, rauhallinen paikka, makoisa ruoka”
“Maksaminen välillä sakkaa; lounasaikaan välillä säätämistä, etenkin jos ei halua syödä lounasta vaan listalta niin paine miettiä mitä tilaa kun paljon jonoa takana.”
“Hotellin vastaanotto suositteli, ravintola vastasi suositukseen erinomaisesti.”
“Miljööseen lisää Italialaisuutta.”
“Lounaan salaattipöytä on monipuolinen ja runsas.”
“Lounaan keittojen taso on laskenut. Olen useamman kerran nyt pistänyt tämän merkille. Keitot olleet liian suolaisia, haaleita...”
“Henkilökunta, palvelu, aina ilo käydä”
“Laadukas paikka”
“Todella hyvä ruoka!”
“Ystäväni tilasi kasvisversion yhdestä pizzasta ja se oli unohdettu! Asiaa kyllä pahoiteltiin useaa otteeseen! Juomatilausta tehdessä tarjoilija ei osannut kertoa S-ryhmän tarjouksista, mikä olisi vaikuttanut valintoihin! Onneksi osa ryhmämme jäsenistä osasi asiaa kysyä! Jouduimme odottelemaan pitkään ennen kuin tilauksemme tultiin ottamaa. Tämän jälkeen palvelu toimi kuitenkin hyvin!”
“Viihtyisät tilat”
“Yli-innokkaat ja -pirteät tarjoilijat”
“Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Ravintolamiljöö on miellyttävä. Ruoka maistuvaa ja listalta löytyy monenlaiseen tilanteeseen sopivia vaihtoehtoja. Ainoa miinus ympäristön jatkuvasta rempasta.”
“Ainoa miinus rakennuksen ympäristön rakennustyömaista ja remonteista. Aina tuntuu olevan jotain. Mutta ei se onneksi ravintolan sisälle juurikaan kuulu, vaikkakin näkyy.”
“Kiva sisustus, huomioiva palvelu.”
“Miellyttävä ja nopeahko palvelu.”
“siisteys ja ystävällinen hlökunta. ja tietysti ruoka oli hyvää.”
“en huomannut mitään negatiivista vierailullani.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Ruokien tulo kesti välillä todella pitkään.”
“Ruokaa joutui odottelemaan vähä kauan. Johtuiko lauantai illasta ja siitä että ryhmässä oli 10 henkilöä.”
“Hyvä ruoka ja iloiset tarjoilijat tuo tunteen,on tervetullut asiakas ravintolaan.”
“Ystävällinen henkilökunta ja maistuva ruoka.”
“Tunnelma ja ruuan maku.”
“Hidas palvelu pe iltana, liian vähän henkilökuntaa”
“erinomaisen maukasta italialaista ruokaa! Pizza Diavola on suosikkipizza mukaan otettuna (joskus toki mahdollisuus nauttia myös paikanpäällä)”
“Aamiainen oli ihanasti esillä, erittäin palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta”
“Ihan hyvä ruoka. Hyvä tunnelma.”
“Baaripuoli ei toiminut, ammattitaito kansainvälisien drinkkien teossa vajaata.”
“Hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu ja henkilökunta”
“Ei mitään”
“Helppo tulla, yleensä kaikki sujuu, suurin osa henkilökunnasta ystävällisiä ja tehokkaita”
“Muutama töykeä tarjoilija, toisinaan lounasruoka aika mautonta, luomu-valikoima pieni”
“Ruoka ja palvelu”
“Hyvä sijainti, miellyttävä tunnelma”
“Upea henkilökunta”
“Osittain melko hintava.”
“Ainutlaatuinen Jyväskylässä. Salaattipöytä on super. Aamupala yber.”
“Minä en pidä uudesta laajennusosasta se ei vaan jotenkaan sovi muun ravintolan sisustukseen. En ole kertaakaan syönyt siellä, se ei vaan kutsu. Se myös tekee ns. Pääsalista epäviihtyisämmän.”
“Hyvä ruoka, kiva uusi terassi”
“Lounasaikaan on joka kerta ravintolassa asioidessani käynyt niin, että buffassa useampi astia on tyhjänä. Ruokailemme siellä usein työporukalla emmekä ole kertaakaan onnistuneet ruokailemaan siten, ettei jotain tarvitsisi pyytää lisää tai odottaa. Olemme myös antaneet tästä palautetta ja saaneet vastauksen, että ravintolassa on henkilö, jonka vastuulla on seurata ko. asiaa. Silti se ei toimi. Toistaiseksi ruoan laatu on ollut niin hyvä, että tämä ei ole vaikuttanut negatiivisesti ravintovalintaamme. Mutta on ihmeellistä, että buffetpöydän täydennys ei toimi. Iltaruokailussa kaikki on sujunut mallikkaasti.”
“Todella hyvä palvelu!”
“Erikoiskahvit”
“Erinomainen ruoka!”
“Olemme saaneet erittäin hyvää palvelua, meitä on kohdeltu aivan kuin VIP asiakkaita. Miehelle on tehty varta vasten valkosipulimajoneesia, vaikka sitä ei listalla ole. Tarjoilija pyysi vielä anteeksi, kun vähän kesti☺️ Myös drinkki tehtiin toivomuksen mukaan ohi valmiiden ehdotusten. Rauhallisempana iltana tarjoilija jäi juttelemaan kuin vanhoille tutuille. Olemme tosiaan olleet erittäin tyytyväisiä ja käymme aika ajoin oma uudelleen!”
“Hyvä asiakaspalvelu, maukas ruoka.”
“Hyvä ruoka ja ihana ruokailutila, kauniisti ruoat esillä”
“Hyvä ruoka”
“Viimeksi kun kävin Trattoriassa niin tarjoilija oli todella ystävällinen ja mukava. Ruoka ja juomat olivat myös erittäin maukkaita.”
“Todella hyvää ruokaa ja hinta-laatu suhteeltaan yllätti iloisesti. Söin keitto+salaattilounaan ja piti yllättävän hyvin nälkää”
“Oli todella ruuhkaista kun tulimme paikalle ja jouduimme menemään likaiseen pöytään jota ei ollut vielä siivottu kun oli ainoa vapaa pöytä”
“Miljöö, ruoka, palvelu.”
“Ruoka oli maistuvaa ja palvelu hyvää”
“Ruoka-annos oli pieni hintaan nähden. (Nieriää ja rapurisottoa, kuvaus annoksesta ei antanut oikeaa kuvaa. Esim. Kauden kasviksia.. pari pientä siivua porkkanaa ja luvatut jokiravut pari pientä palaa) Tällainen kuva jäi. Olisi pitänyt syödä kolme ruokalajia että olisi saanut vatsan täyteen.”