Anna arjen maistua hyvältä.

Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin. Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia. Piristeenä ovat iltaisin teemalliset fiestat, jolloin tarjontaan tulee uusia maukkaita yllätyksiä. Tule syömään reilusti ja kotoisasti, me laitamme ruoan tänään. Ja koko buffa tietysti samaan hintaan. Viikonloppuisin on saatavana myös mahtava jälkiruokasirkus.

 

Ravintolapäällikkö Milla Sointu, milla.sointu@sok.fi.

Varauksia tehdessä voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen presso.joensuu@sok.fi.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Paikassa on houkuttelevan näköisiä ruokia, mutta mauttomia. Tämä ei ollut yksistään minun mielipiteeni. Esimerkiksi jauheliha- homejuustopizzassa ei ollut mausteita ja tuote maistui kyllä erikoiselle. Ravintola sopii perhepaikaksi."”
“Perus hyvä paikka. Tyytyväinen noutopizza mahdollisuuteen”
“"Siisti yleisilme, ruoat hyvin esillä, kassa tarjoutui avuksi, jos apua tarvitsen tarjottimen kanssa, olen liikuntaesteinen. Hyvä ja maistuva ruoka, rauhallinen tila.Kiitos!"”
“Hyvä ruoka”
“Linjastot olivat tyhjiä pizzaa ei ollut. Salaattivalikoima suppea”
“Oli mukava käydä ja tuli kylläinen olo”
“Olin vähän pettynyt Joulubuffettiin. Astioissa jämät”
“Ihan ok”
“"Hyvä sijainti, varsin nopea palvelu."”
“"Kaikki muuten OK, mutta ravintola-alan ihmisinä emme voi ymmärtää, että alku- ja pääruoka on syötävä samalta lautaselta. Emme saaneet pääruualle puhdasta lautasta ennen kuin palautimme alkuruokalautasen kassalla olevalle henkilölle. "”
“On erittäin hyvä ruoka”
“Mukava henkilökunta”
“Kaikki hyvin”
“Hinta-laatusuhde kohdillaan.”
“"Ruuat on parempia kuin joitain aikoja sitten. Vaikka eri lajeja ei ollut niin paljoa, mutta se ei haitannut koska maku oli todella hyvää."”
“Wingsejä joutunut useasti pyytämään lisää esille...”
“Miellyttävä ympäristö. Ystävällinen palvelu. Maistuvat tuotteet. Helppo käydä asioinnin yhteydessä”
“Hyvä ruoka”
“"Itse liikun rollaattorin kanssa, olen vammautunut 47-vuotias. Arvostan erittäin ylös sen, että ravintolassa mahtuu hyvin liikkumaan myös me liikuntarajoitteiset. Ruokien ja juomien yms esillepano on ainakin minulle pitkänä ihmisenä hyvä. En tarvitse kumarrella, joka tekisi kipeää. "”
“HELPPO SUJUVA RUOKAPAIKKA. KÄTEVÄ KÄYDÄ SYÖMÄSSÄ OSTOSTEN JÄLKEEN JA SAA VATSAN TÄYTEEN.”
“Nopea ruokailu ja vatsantäyttäminen ennen ostoksia Prismassa.”
“"hyvää ruokaa, ei erikoista kuitenkaan"”
“"Helppo asioida, monipuolinen lounas."”
“On niin namia”
“"Salaattipöytä oli aika suppea. Tarjoilupöyfät aika epäsiistejä. Hyvä ja ystävällinen palvelu ja ruokailu sujui hyvin ja nopeasti, kun vähän aikaa oli käytettävissä."”
“No sillä perusteella kun itselle on maistunut”
“.....”
“"No jos haluaa syödä mahansa täyteen, niin...."”
“Tilasin take away pizzan. Tiesin mitä saan. Paikan päällä syöminen ei houkuttele koronan takia ja buffet saman ksltainen kyin Raxissa ym.”
“"Astioiden palautuksesta puuttuivat kärryt ja lapsi jäi ihmeissään odottamaan tyhjän reiän (josta lautanen olisi siis pudonnut lattiaan) äärelle. Kävin hakemassa lapsen pois, kun aikaa kului, eikä kärryjä tuotu. Lautasia alkoi kasaantua palautustiskille."”
“"Palvelu sujuu nopeasti, voit valita haluamasi ruoat ja santsata jos tuntee tarvetta. Ruokaa moneen makuun. Voisin tilata haluamani pizzan. Ei ole vielä ollut tarvetta, koska vaihtoehtoja on useita. No, jos ei jostain syystä huvita, menen Leiketupaan."”
“Safka hyvää.ja saa syödä niin paljon kun haluaa.”
“"Siisti tila, hyvä ruoka eikä mitään turhaa säätöä"”
“"Helppoa, nopeaa, hyvä monipuolinen valikoima "”
“Moni puoleinen tarjonta.”
“Ok paikka .”
“"Helppo käydä, pääsee heti ruokailemaan ettei tarvitse odottaa, valinnanvaraa löytyy vaikkakin itse toivoisin monipuolisuutta tuorevihannespuoleen."”
“Joensuussa käydessäni käyn aina aterioimassa Buffassa”
“Huomioitiin allergiat”
“"Voi, asioda nopeasti. Edullinen. "”
“Hyvä salaattipöytä”
“Paljon eri vaihtoehtoja ja saa syödä mahan täyteen ja vähän enemmänkin vaikka ei jaksais enää syödä”
“Samalla kun olet tehnyt ostokset kaupan puolella saat mahasi täyteen ruokaa. Vaihtoehtoja paljon. Nopea ja helppo asioida.”
“Hyvä ja edullinen ruoka.Syödä sai vatsan täyteen.”
“Minulle jäi hyvä kokemus”
“Hyvää ruokaa.”
“"Ruoka todella monipuolista, sekä kotiruokaa että vähä rasvasempaa, sanosin jopa että harmittaa että tulee täyteen ennenku edes kerkii kaikkee maistella ?? ainut kehitysidea: tuokaa kahville kauramaito lisäksi, olisi täydellinen viimeistely ruokailulle ????"”
“"Ruokailu sujui hyvin,vaihtoehtoja lapsille olisi voinut olla enemmän,esim.lihapullia"”
“"Oikein hyän makuisia pizzoja, joissa reilusti juustoa"”
“"Olisi erittäin toivottavaa jos alkuruoalle, kuten salaatti (kylmä ruoka) saisi eri lautasen, varsinkin näin korona-aikaan."”
“Ruoka vaihtoehtoja on riittävästi ja ruoka on maistuvaa”
“"Nopeasti saatavilla olevaa ruokaa, valinnanvaraa, hyvä salaattipöytä, herkullinen kasvispizza ja saa toivoa oman maun mukaista pizzaa. "”
“"Sain sieltä minulle sopivan pizzan, koska en ttavallisia pysty syömään"”
“Hyvä kokemus”
“Kaikki OK!”
“Oli kiva tulla palvel tavaksi.Ruoka oli hyvää”
“Lapsien kanssa helppoa”
“Oli syyslomaviikko ja ihmisiä öoli tosi paljon. Se hankaloitti asointia.”
“Maukkaat ja monipuoliset ruoat. :)”