Anna arjen maistua hyvältä.

Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin. Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia. Piristeenä ovat iltaisin teemalliset fiestat, jolloin tarjontaan tulee uusia maukkaita yllätyksiä. Tule syömään reilusti ja kotoisasti, me laitamme ruoan tänään. Ja koko buffa tietysti samaan hintaan. Viikonloppuisin on saatavana myös mahtava jälkiruokasirkus.

 

Ravintolapäällikkö Paula Simonen, paula.simonen@sok.fi.

Varauksia tehdessä voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen presso.joensuu@sok.fi.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Pizzat olivat tosi hyviä”
“Remontin jälkeen paikka on todella siisti.”
“"Aina ruokaa tarjolla eikä sitä tarvitse odotella. Pieni lapsi huomioitiin hyvin kun myyjä tarjosi hänelle nokkamukia, sitä ei joka paikassa olekaan. "”
“Laaja buffetvalikoima”
“Lasten kanssa hyvä käydä syömässä ennen kauppaan menoa.”
“Nopeasti saa mahan täyteen. Kahvit kuuluu hintaan”
“Hyvä ruoka edulliseen hintaan. Monipuolinen valikoima”
“"Outokummusta Joensuun Prismaan on sopivasti matkaa nälän yltyä ja tyydyttää ostosten lomassa. PRISMA JOENSUUN BUFFA on mukavan virkistävä ravitsemus- ja levähdyspaikka ostostenteon lomassa. Lisäksi PRISMA JOENSUU on sopivasti lähestyttävissä Outokummun suunnalta, matkaa likimain 40 km. Keskikaupungille asti emme usein vaivaudu ostoksille, PRISMA sijaitsee oikealla puolella Joensuuta, siis oikealla puolella Outokummusta tullessa."”
“"Ruoat ovat pääasiassa hyviä. Joskus joku ruoka on kuivuneen näköistä, ei niin houkuttelevaa."”
“Hinta/laatusuhde kohdallaan. Jokaiselle ruokailujalle löytyy sopivaa syömistä. Maistuvaa ruokaa.”
“"Helppoa, hyvää. Kaikille löytyy jotain."”
“"Välillä buffet on aika tyhjillään, mikä on toki ymmärrettävää, koska asiakkaita on varmaan aikaisempaa vähemmän"”
“Riippuu tarpeesta. Omille pojille suosittelisin.”
“Ruuassa on valinnanvaraa ja valinnat sujuvat jouhevasti”
“Hyvä ruoka kohtuuhinnalla nopeasti.”
“"Hyvä ruoka,kaikkia pizza laatuja oli tarjolla riittävästi"”
“Monimuotoinen valikoima. Nälkä lähtee varmasti!”
“Pitza pöytä sekava ja pitzat vähissä”
“Tosi maukkaat ruuat ja mikä oli hyvä jotta teiltä saa luteenitonta pizzaa joka on todella maukasta!!!”
“"Kävin pitkästä aikaa Buffassa ja kokemus oli tosi hyvä. Kävimme sunnuntaina n.12 aikaan ja silloin oli siistiä ja rauhallista. Ruokaa oli koko ajan tarjolla, eikä tarvinnut odottaa jtn tiettyä valmistuvan. Pizzat oli todella maukkaita ja palvelu erittäin ystävällistä. Rahalle sai todellakin vastinetta. Suosittelin ystävälleni."”
“Ihan ok paikka”
“Ihan hyvä”
“"Plussana pizzojen laatu ja maku nykyisin jo hyvä, perunaruuat, salaatit ja kasvikset ok. Miinuksena lasagnessa ei ollut makua ja lihapullat on pehmeitä ja vähälihaisia... "”
“Uudistuksen jälkeen viihtyisämpi. Palvelu hyvä ja ruuat maistuvia.”
“Kallis ja lisä maksu jälkiruoasta. Muuten ok. Yhtä pitsaa oli tarjolla.”
“"Reasonable pricing, good selection. "”
“"Ravintola on siisti ja väljä. Ruoka on saatavilla, eikä se lopu verrattuna vastaavaan ravintolaan. Ruoka on lämmintä, tuoretta sekä maistuvaa. Makuihin on panostettu enemmän, kuin kilpailija. Salaatit monipuoliset ja ruokaa on varmasti jokaisen makuun. Ottimia voisi vaihtaa useammin, ainakin silloin, kun asiakkaita on jonoksi asti. Asiakkaiden tervehtiminen salin puolella kuuluu ravintola maailmaan ja siihen panostaisin. "”
“Tarjottavat pizzat olivat välillä loppuneet eli piti odottaa.”
“Hyvää perusruokaa ja hyvät pizzat ja salaatit”
“Palvelu hyvää ja pizzat maukkaita.”
“"Ravintolassa ei ehditty tai ei haluttu siivota koko ruokailumme aikana. Buffetpöydän takana kyllä riittiväkeä, niin että ehtivät pitää tarinatuokiota. Pöydät olivat pyyhkimättä ja astioiden palautuspiste törkyisessä kunnossa. Entisenä ravintolapäällikkönä teki jo mieli käydä huomauttamassa asiasta mutta annoinpa nuorison jatkaa puuhasteluaan."”
“"Hyvä ruoka, soveltuu hyvin perheelle. Lisäksi henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä."”
“Kohtuullinen paikka. Tuotteet Tosin loppui välillä ja”
“Hyvä yllätys.Viime kerralla oli todella hyvä ja monipuolinen ja maukas tarjonta ruuissa. Siitä iso ++.”
“Pitsojen maussa melkoisia vaihteluita sama pitsa maistui ekalla kerralla hyvälle toisella kerralla jotain puuttui vaikka samat täytteet?”
“"Hyvä asiakaspalvelu,siisti ravintola ja monipuolinen ruoka. Hinta laatusuhde erittäin hyvä. Myös sijainti hyvä. Kiva ja helppo tulla lounaalle ostosten jälkeen . "”
“"Buffassa on ollut aina mukava asioida ja ruoka on ollut hyvää. Varsinkin pari edellistä kertaa ovat olleet mukavia, koska pitsavalikoimaan oli tullut uutuuksia."”
“"Monesti olen käynyt paikassa syömässä, nyt tosin useat lattialla lojuvat lautasliinat pöytien alla pisti silmään. Lihapullissa jokaisessa (6kpl)oli rusto pala sisällä. Menua voisi vloppuisinkin piristää jollain lasagnella tms.. "”
“Ruoka on yleensä hyvää ja sopivan hintaista”
“Suosittelisin ravintolaa tietyille tuttaville koska saa itse valita monipuolisesti pöydästä mitä tahtoo syödä.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“En asu joensuussa”
“Ostin noutopizzaa ja tilaus sujui hyvin ja palvelu oli ystävällistä ??”
“Vaihteleva monipuolinen ruokalista hyvä. Yksi vähän valjumpi pizza joukossa.”
“"Jos on aikaa jonottaa, niin sitten"”
“"Kiva käydä syömässä samalla, aina ku käy prismassa."”
“"Harvoin käyvänä toiminen ravintolassa oli kyseltävä viimeksi käydessäni, koska oli seitsemän hengen seurue. Mutta henkilökunta opasti mielellään ja ruokailu sujui vauhdikkaasti. Myös S-mobiilin tarjousten huomiointi sujui varsin hyvin. Ilahdutti erityisesti salaattipöytä, joka on yksi parhaimmista. Myös pääruoka viinikukko oli maittavaa, vaikkakin mausteet eivät oikein olleet kukkoon imeytyneet. Makua oli sen sijaan kyllä broilerin koivissa. Pizzat olivat hyvää ja maukasta tavaraa. Ravintolan toimintatapa tarjoaa kiireisille ostoskävijöille nopean ja laadukaan ruokanautinnon."”
“"Ravintolassa on pieniä puutteita, esim pöytien siisteyteen ei panosteta niin hartaasti ja välillä joutuu odottelemaan turhankin kauan kassalla, että pääsee maksamaan. Ruokavalikoima on jees, valmis pizzavalikoima voisi vaihdella useammin, koska useasti tulee käytyä ja se vähentää käyntien määrää kun samat pizzavalikoimat. Toiveita ei aina välttämättä kerkeä ruokatauon lyhyyden takia jättämään ja on mentävä sillä mitä heti saatavilla on. "”
“"Tilava ja sujuva, kohtuullisen hintainen"”
“"Kotiin viedyissä pitsoissa ei ole kertaakaan ollut oikein tilatut täytteet. Voi olla, että maskit vaikeuttavat vuorovaikutusta. Myyjillä pitäisi olla padit, joihin tilaus kirjoitetaan, ja asiakas tarkistaisi näytöltä että se on oikein. Tilaus menisi sähköisesti kokille. Näin epämäöräisistä lappusista pääsisi eroon"”
“Ruuan kotimaisuuden esille tuominen voisi nostaa suosittelun arvosanaa”
“"Vaihtoehtoja hyvin myös alle 2-vuotiaalle (vesimelonit, kurkku, tomaatti, makaronilaatikko, lihapullat, lämpimiä kasviksia). Asiointi sujuvaa kauppareissun yhteydessä, heti valmis ruoka. "”
“Jokaiselle jotakin ja vie kielen mennessään”
“"Ruoka hyvää, työntekijöiltä olisin toivonut positiivisempaa ja asiakasta huomioivaa otetta "”
“"mm. Salaatti / kasvis valikoima on supistunut viimekäynnistä. Tultiin lähellä sulkemisaikaa ja oltiin lopuksi ainoat syöjät, silti ""meille"" paistettiin uusia pizzoja, se lämmitti. Kiitos."”
“Palvelu on ystävällistä ja ruoka on hyvää!”