Aivan Hyvinkään ytimessä, rautatieaseman lähellä sijaitseva Joutsen avattiin sangen iloisissa merkeissä. Ovet avattiin hulvattomassa vappuhulinassa vuonna 2009. Pubin syntyyn olivat vaikuttamassa ravintola-alan paikalliset ammattilaiset Teemu Iivonen ja Mikko Lamminen.

Joutsenesta tuli nopeasti Hyvinkään kulttuuripiirien suosikkipaikka, ja siellä järjestetäänkin paljon erilaisia tapahtumia. Muun muassa kirkko järjestää vuosittain Joutsenessa Kirkko Goes to Kapakka -tapahtuman. Laadukas tuotevalikoima yhdistettynä loistavaan palveluun on houkutellut asiakkaiksi niin nuoria kuin varttuneempiakin oluiden ystäviä. Joutsenessa on lämmin tunnelma ja taustalla soi blues.

Ravintola tarjoaa Hyvinkään laajimman valikoiman oluita: hanatuotteita on 14 ja erilaisia pullo-oluita yli 50. Kotimaisten ja tuontioluiden lisäksi ravintolasta löytyy myös erikoisuuksia oluen loputtoman rikkaasta maailmasta.

Pieni muutoksia ja remontteja on tehty vuosien varrella, mutta ravintolan sisustus on alkuperäisessä kuosissaan. Ajan patina ei ole pubille pahaksi, vaan luo tunnelmaa. Joutsenessa on 100 asiakaspaikkaa, ja Hämeenkadulle avautuva terassi lisää määrää kesäisin kolmellakymmenellä. Olutvalikoiman elää ja kasvaa asiakkaiden toiveiden ja ajan trendien
mukaan.

joutsen.ravintola@sok.fi