Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aiemmin kävin paikassa, jossa oli König silloin. VENN on rauhallisen viihtyisä paikka, ruoka-annos olisi voinut olla vähän isompi mutta keittiön tervehdys on mukava yllätys. Yläkerta ei ollut käytössä käydessämme siellä. Palvelun ja ruuan ansiosta paikkaa voin suositella, on käymisen arvoinen paikka.”
“Perus hyvä ravintola, hyvät ruuat ja juomat. Hyviä tarjouksia s-etukortilla. Ei kuitenkaan mitenkään ihmeellinen tai suuresti muista ravintoloista poikkeava.”
“Hyvät hinnat, mukava palvelu, rento”
“Helppo asioida turvallista. Hyvat hinnat popcornit”
“jouduimme odottamaan tarjoilijaa juomatilausten kanssa erittäin pitkään, vaikka ravintolassa oli suhteellisen hiljaista. Tarjoilu + tuotteet olivat kuitenkin hyviä, joten yleisfiilis käynnistä jäi positiivisen puolelle. Laskua ei lopultakaan tuotu pöytään pyynnöstä huolimatta, joten maksoimme itse kassalla.”
“Täytyy sanoa, että en ikinä vastaile näihin kyselyihin, mutta olimme tosiaan tuossa Lauantaina tyttöystäväni kanssa käymässä teille ensimmäistä kertaa ja jäi niin hyvä mieli käynnistä että oli pakko laittaa palautetta. Mietimme pitkään mistä löytäisimme Bailyes kaakaota ja mukavan rennon paikan, jossa viettää iltaa. Löysimme ravintolan, koska joku oli joskus kertonut paremmalle puoliskolleni, että te olette kiva afterwork paikka. Juomat olivat erinomaisia ja palvelu huippuluokkaa. Punatukkainen (muistaakseni) baarimikko tuli pöytään kysymään meiltä lisäjuomatilausta, tällaiseen palveluun olen yleensä törmännyt vain ulkomailla. Erittäin kohtelias ja mukava nainen suositteli eri drinkkejä ja maistoimme muutamaa, jotka olivat täysin 10/10 tehty. Hieno paikka teillä!”
“--”
“Maaginen tunnelma... Ruokalista lupaava (se vähä mitä maisteltiin). Henkilökunta otti kontaktia OK, mutta kontaktin jälkeen kesti kauan saada palvelua tai uusi kontakti. Juomasuositukset tai ehkä pikemminkin -kuvaukset eivät oikein osuneet. Hintataso +/- 0.”
“Ei kovasti moitittavaa mutta ei niin hyvää ja erinomaista että haluaisin uudestaan”
“Paikka näytti kivalta ja s-asiakkaille talon viini oli sopivan hintaista, korkeat tuolit pitkään istuskeluun olivat hieman epämukavat ja sisälle tullessa ei kukaan huomioinut eikä oikein tiedetty oliko vapaat paikat varattu kun kukaan ei ohjannut sisään vai saitko sinne vain mennä ja istua..”
“Vennissä on aina ihana palvelu! Henkilökunta on samalla iloista ja rentoa, mutta kuitenkin erittäin asiantuntevaa ja ammattimaista. Venniin on aina ihana tulla <3 hintataso on kohdallaan ja ruoka on yleensä ollut hyvää!”
“Perus taattua s laatua.. helppo tulla homma toimii”
“Henkilökuntaa oli asiakkaita kohden liian vähän, tästä syystä palvelu oli hidasta ja ruoan tulossa sekä laskutuksessa kesti. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja tarjoilija oli mukava vaikkakin hieman kiireiseltä vaikuttava. Tilat olivat todella hienot, mutta pöytä oli suurelle porukalle aika ahdas ruokineen ja juomineen.”
“Hyvä hintalaatu suhde ruuan suhteen! Viihtyisä paikka, sohvapaikat ovat mukavat! Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta!”
“Asiallinen ja ystävällinen palvelu, maukas levy ja kaikki sujui hyvin, rauhallinen tunnelma alkuillan ajan ainakin”
“Hyvä tunnelma, mukava palvelu. Loistavat moctailit!”
“Kaikki hyvin”
“Saatiin pöytä ilman varausta, jos musiikki ei häiritse niin mukava rento paikka.”
“Kaikenkaikkiaan mukava kokemus”