Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Asiakaspalvelu oli iloista, yatävällistä ja yksilöllistä. Toiveitani kuunneltiin ja minut yllätettiin positiivisesti”
“Olen jo suositellut ravintolaa useille ystävilleni”
“Kiva tunnelma, hyvä hintataso”
“Tarjoilijoita ei juurikaan näkynyt - ei selvää pitikö käydä tiskillä tilaamassa itse, odoteltiin ensin 20min pöydässä mutta kun kukaan ei tullut, mentiin tiskille.”
“Oli mukavaa, että meille tuotiin pienet alkudrinkit (alkoholiton) ja popkornit ennen ruokailua. Erityisen hyvä aperitiivijuoma, jossa muistaakseni tyrniä. Tällaisilla lisäpalveluilla ravintola jää mieleen.”
“Helposti lähestyttävä lista”
“Aika suppea ruokalista”
“Hyvä, iloinen palvelu”
“Tosi kiva tunnelma, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Odotimme suht pitkään tyhjien lautasten kanssa, että pääsisimme pyytämään laskua. Lopulta menimme itse maksamaan tiskille.”
“Tarjoilija oli loistava”
“Kun halusimme tilata laskun ei ketään näkynyt hyvään toviin lähimaillakaan”
“Kävijöitä nuoresta iäkkäämpään, ruoka hyvää, juomat erinomaisia! Hyvä sijainti Mummotunnelin viekussa??”
“Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu terassilla. Seurueemme ruoat tulivat nopeasti ja laskuttaminen sujui helposti.”
“Rento, tarjoukset esim. kuohuviini”
“Kivaa, että tarjolla on sekä pientä syötävää että kunnonkin ruokaa. Karkit myös hauska lisä. Ylipäätään sellainen konsepti, jossa voi syödä vähän, paljon tai ei ollenkaan, on mukavan joustava. Tulemme siksi usein juuri tähän ravintolaan.”
“Pikkupurtavaa voisi vielä vähän kehittää: maut voisivat olla paremmat ja valikoimakin laajempi. Kun on kylmä, oven käyminen tuo ravintolaan kylmää ilmaa.”
“Iloinen henkilökunta !”
“Ehkä oli vaikea löytää vapaa pöytää.”
“Hyvä paikka, siisti ja viihtyisä”
“Sisustus voisi olla enemmän lämmin ja kotoinen oleskelutila-tyyppinen. Vähän liian kliininen ja kylmä nykyään. Enemmän viihtyisyyttä!”
“Tiivis tunnelma, mutta terassilla istuessa musiikki pauhasi niin kovaa, ettei keskustelusta tullut mitään. Sisätiloihin siirryttäessä, keskustelu sujui.”
“Sijainti mummotunnelissa”
“happy hour”
“ruoka (pizzan tapainen muistaakseni kana - avokado) ei ollut ihmeellistä - se oli vähän kuivan oloista ja liian vähän makua. Happy hour -viini oli hyvää.”
“Trevlig inredning, snabb service, popcorn. Bra priser på mat och dryck, framför allt med S-kortet.”
“Mukavan oloinen paikka jossa porukka 'rennolla jalalla liikkeellä' ja seuraa yksin ravintolaan tulleelle henkilölle löytyi mukavasti.”
“Ravintolan tunnelma ja menu”
“Palvelun laatu”
“Mummotunneli”
“Ruoka oli ok”
“Oluen saaminen pöytään kesti noin 10 minuuttia vaikka ravintolassa oli alle 10 asiakasta. Tarjoilija oli ystävällinen, mutta ilmeisen kokematon ja huonomuistinen.”
“Sisustus/tunnelma ravintolasta kiva & hinta-laatu-suhde hyvä.”
“Tilatessani juomia tiskiltä meinasin saada väärää juomaa, sillä minua ei kuultu kunnolla tilatessani. Toinen ruuistamme tuli 5min toisen jälkeen (Tuodessaan ruokaa tarjoilija kysyi oliko lankku meille puoliksi, vaikka olimme jo kahdesta lankusta maksaneetkin etukäteen...). Viime kerralla tapahtui nämä töppäilyt, enkä ehkä sen perusteella suosittelisikaan ravintolaa, mutta tiedän muista kokmuksista, että paikka on hyvä niin arvioin kokonaisuutta.”
“Henkilökunta on todella ystävällistä”
“Hyvä baari illalla”
“Epäsiisti”
“Välitön ja mukava ilmapiiri.”
“Juomatilauksia saa välillä odottaa turhan kauan”
“Oli kuuma päivä ja tiskillä oli useita vesipulloja joita sai hakea pöytään. Lisäksi sai hakea popcornia koneesta. Ei tällaisia ole muualla! Suosittelut =)”
“Jouduin odottamaan kauan tiskillä tilausvuoroani (juoma), koska tiskin takana oli vain yksi henkilö töissä. Tämä oli siis la. 7.6 noin kuuden aikaan illalla.”
“Viihtyisä, kiva ja ystävällinen henkilökunta. Pöydät sijoiteltu hyvin niin ei naapuri ruokailijat ole ihan selän takana, kaikilla on sopivasti yksityisyyttä! Hyvä sijainti.”
“Tarjous viinipullot on koko ajan kalliimpia. VIP korttilaisille voisi olla enemmän etuja juomapuolesta.”
“Henkilökunta on usein erittäin oma-aloitteisia ja ystävällisiä Asiointi tehty helpoksi. Ravintolassa rento ilmapiiri ja miljöö on kiva.”
“Kerran ravintolassa oli työskentelemässä miespuolinen henkilö joka tuijotteli naisten rintoja, eikä katsonut silmiin niin kuin asiakaspalvelutilanteessa kuuluisi.”
“Ruoka yllätti!!! Se oli todella hyvää!”
“Pöydistä ei nähnyt kunnolla ulos.”
“Tunnelma ja henkilökunta”
“Ruoka ei ollu niin hyvää mitä odotin. Hinta-laatusuhde ei ollut kohdallaan.”
“Mutkaton, kiva paikka. Helppo käydä.”
“Sisällä kova meteli”
“Hyvin sisustettu, mukava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Viimeksi oli liian vähän henkilökuntaa töissä minkä vuoksi palvelu tökki”
“Rento henksu, etenkin jos ei kiirettä niin ehtivät todella hyvin palvella”
“Kaipaisin hiukan laajempaa ruokalistaa”
“Ravintola on siisti ja palvelu oli hyvää.”
“Ruokalista oli hyvin suppea ja ateria keskinkertainen. Jälkiruokalista huono, vaihtoehtoja 2 joista toinen irtokarkit.”
“Mocktail-tarjonta on erinomaista enkä ole muualla törmännyt näin kattavaan ja omaperäiseen valikoimaan!”
“Musiikki oli hieman liian kovalla, kun väkeä oli vähän.”
“Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
“Ruokalista kohtalaisen suppea, lankku ei ollut makuelämys. Listan ulkopuolelta, tarjoilijan suosituksesta, tilattu jälkiruoka oli hyvä.”
“Mukava henkilökunta, hintataso, ruoan laadukkuus, maksuttomat naposteltavat.”
“Viihtyisän näköistä, ihana popparikone ja muita söpöjä yksityiskohtia. Paikkoja löytyi helposti.”
“Tiskillä tarvittaisiin lisää työntekijöitä. Ilta-aikaan tiskillä oli vain yksi työntekijä ja esimerkiksi drinkkejä tehdessä aikaa kului paljon ja jonoa kertyi.”
“Rauhallinen ilmapiiri, ei hälyä ympärillä.”
“Tarjoilijoiden vaatetus oli mielestäni epäsiistin , nuhjuisen oloinen.”
“Rento mukava paikka, musiikki ehkä liian levotonta, koska puheensorina ravintolassa melkoinen.”
“kts. edellä”
“Mummotunnelin läheisyys”
“Pidin helppoudesta tulla. Ihmisten tulo ja meno hieman häiritsi.”
“Ei mitään. Keskeinen sijainti.”
“Hyvä palvelu, viihtyisä paikka”
“Ruoka oli ihan ok, ei erityisyä. ”Levyn” taikina oli mielestäni liian makea ja pullamainen”
“Hyvä sijainti; toimiva sabluuna; puoliltapäivin aurinkoinen terassi.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Haluaisin erikseen mainita, että olimme liikkeellä vappupäivänä ja ravintolat olivat tosi täynnä. Kävimme ensin Amarillossa, jossa olisi ollut yli tunnin jono, mutta sieltä neuvottiin, että Venniin mahtuu kyllä. Loistavaa asiakaspalvelua mainita, että toisessa ravintolassa on saman tien tilaa, niin kuin olikin. Kiitos :-)”
“Tunnelma, musiikki”
“Ruuhkainen jos Mummis on auki, arvostaisin myös mikäli VENNillä olisi muukin kuin alakerran iso yleisvessa.”
“Tunnelmallista, ihana ja palvelualtis henkilökunta! Helppo tilata lisää juomia tms, ja ruoka erinomaista pääruista jälkkäriin! Uusi lemppariravintola??”
“Karkkikulho, ilmainen popcorn & edullinen skumppapullo S-Etukortilla”
“Vain naisia asiakkaana”
“Ruoka ja tunnelma”
“Rento paikka”
“Tällä kertaa tilaamani sämpylä oli kylmä”
“Olimme about 20hlö porukalla ja joku meistä tilaili mitä milloinkin. Lasku jäi välillä auki niin sitten henkilökunta yritti veloittaa laskua vääriltä henkilöiltä.”
“Palvelu.”
“Palvelu oli ystävällistä.”
“popcornit ovat erittäin positiivinen lisä ravintolassanne tila on suunniteltu hyvin ja useimmiten sinne mahtuu istumaan”
“menu on suppea ja pienet naposteltavat juoman kanssa puuttuvat listalta”
“Useampi erinomainen alkoholiton cocktail on ehdoton vetonaula minulle. DJ on kiva juttu.Sohvaryhmät mukavat.Henkilökunta pitää huolta ja kyselee tyytyväisyyttä.”
“Viihtyisä ,kiva paikka viettää iltaa,syödä ja juoda. Paikka oli positiivinen yllätys minulle ja ystäville, popparit ja alkudrinkit oli kiva plussa. Ilmeisen suosittu paikka ihmismäärästä päätellen illan kuluessa.”
“Hyvä sijainti, edulliset hinnat, kiva after work paikka”