Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tarjoilu pelasi ja ruoka oli hyvää??”
“Ruoka oli maittavaa”
“Palvelu ystävällistä ja ruoka oli hyvää.”
“"Henkilökuntaa oli aivan liian vähän, ensin odotettiin että joku tulisi ohjaamaan pöytään, kun ei mitään tapahtunut menimme sisälle , jossa meitä ei huomioitu vähään aikaan. Samoin tilauksen tekemistä saimme odottaa ja kysyessämme kauanko kestää ruuan valmistuksessa,kerrottiin 30 min. Tämä hieman kylläkin alittui. Ruokailun jälkeen sitten odottelimme, että saimme tilata laskun ja sen jälkeen odottelimme, että se tuodaan. Ruoka oli maittavaa, mutta muuten en ollut viakuttunut. Söimme terassilla ja oli erittäin harmillista, kun tupakkapaikka oli sisäkulmassa juurikin pöydän vierustalla. kenties sille voisi löytyä joku toinen paikka, oli alkuun kiva huomata ettei pöydissä poltettu."”
“Amarillossa on aina hyvä ruoka. Aion käydä jatkossakin ystävien kanssa. En asu Hlinnassa.”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista.”
“Erittäin hyvä suosittelu ruokavalinnasta. Maistui todellakin!”
“Hyvä paikka.”
“"Viihtyisä, kiva sisustus. Henkilökunta huomioi kivasti lapset. Ystävällinen palvelu."”
“"Miinuksena oli sotkuisuus sunnuntaina, mutta ymmärrettävää sillä varmasti lauantaina jäjiltä ei ollut ihan kaikkea viellä siistitty. Pöydät tahmaisia tuopinkuvia pöydässä ja kätkettyjä tuoppeja edellisyöltä kukkasten joukossa. Ruoka hyvää, palvelu pirteää, ripeää ja asiantuntevaa. "”
“Nopea palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Lomatkan ruokailu oli miellyttävä kokemus.Lounas oli todella hyvä.”
“"Hyvä ruoka, hyvä sijainti Sokos hotellilta, kaupungissa, hyvä palvelu. Palvelu oli vähän hidasta, porukkaa liikkeellä paljon, tosi kuuma ilma, mutta nou hätä, tarjoilija pahoitteli alkuun, että yks sairaana, me lomallla, joten tiedettiin odotella n 0,45 min ruokaa. Mahtava palvelu/.huolenpito muuten??"”
“Toinen meistä söi talon burgerin mikä oli kauniisti esillä ja maut kohdillaan. Itse otin premiumburgerin ja se ei maistunut miltään ja annos täysin väritön”
“Odotus ja kiireiseltä tuntuva henkilökunta”
“Ruoan tulo kesti mielestäni luvattoman kauan puolityhjässä ravintolassa. Valitettavasti olen kuullut samaa muiltakin”
“"Viihtyisä paikka, ystävllinen henkilökunta, kaikesta annan 10 pistettä."”
“Ruoka jota tilasin lohta ja katkarapua annoksessa oli vaan 3 katkarapua ja lisuke kasviksissa oli melkein pelkkää paprikaa.Kun pyysin kasviksilla.”
“"Laskutuksessa oieni ongelma, mutta muuten erittäin viihtyisä ja maukas kokemus"”
“Hyvä ruoka.”
“"Saimme pitkään odottaa ovella pöytiin ohjaamista. Monesti tarjoilijat kävelivät ohitsemme, mutta kukaan ei ottanut katsekontaktia saati sanonut, että pieni hetki, palvelemme teitä ihan kohta. Tuli olo ettei meitä sinne kaivattu."”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta kiireestä huolimatta, sali vajaalla, palvelu toimi."”
“"Hämeenlinnan Amarillo on ollut jokaikisellä käyntikerralla positiivinen kokemus, lounasaikaan rauhallinen ja rento fiilis, ruoka on hyvää ja viikonloppu iltaisin meno on aina huikea ❤️"”
“Onnistunut käynti.”
“Tämä oli ensimmäinen kerta Hämeenlinnan Amarillossa ja vielä kesäaikaan. Kesäaikaan ainakin voisin suositella”
“"Vaikka palvelu oli hidasta, niin ruoka oli kuitenkin hyvää, eikä henkilökunnan ystävällisyydessäkään ollut moittimista."”
“Ystävällinen henkilökunta ja kaikin puolin hyvä tunnelma. Ruoka maistui!”
“"Muuten miellyttävä hetki, mutta lopussa tuli sellainen olo, että emme olisi saaneet juoda loppuja juomia rauhassa pois. Vesilasit ja pullo kerättiin pois vaikkemme olleet valmiita."”
“"Hintataso on hieman korkea verrattuna annosten kokoon ja laatuun. Ruoka ja juomat maistuivat, sekä palvelu oli hyvää. "”
“"Kävin juhannuksena kaksi kertaa, koska Hämeenlinnassa ei ollut oikein muuta ruokapaikkaa auki. Ensimmäisellä kerralla palvelu oli kehnoa, toisella oikein hyvää!"”
“"Mukava parikymppinen tarjoilijamies. Varmisteli että kaikki hyvin ja ruoka maistuu, heitteli mukavia letkautuksia väliin."”
“Lapset huomioitiin hienosti. Piirtämistä riitti ruuan odottelun ajaksi. Kiitos tästä.”
“Hyvä sijainti. Ruokalista ok.”
“"Kävimme pe 2.7 puolen päivän jälkeen, vuoropäällikkö erittäin mukava ja ammattitaitoinen, palkankorotus hänelle."”
“Kiva terassi ulkona”
“Viihtyisä paikka”
“Palvelu toimi hyvin”
“Tilaa riittävästi Lapsille vaihtoehtoja”
“"Hieman palvelu oli sinnepäin ja hätäistä vaikka väkeä ei ollut paljoakaan. Ruoka oli kyllä hyvää. Tarjoiluun voisi hieman panostaan. Tarjoilijat häärivät ihan kuin niillä olisi ollut jotain muuta tekemistä. Alkudrinkeistä rouvalle tuli väärä vaikka selkeästi tilaus tehtiin. EI palautettu, ehkä olisi pitänyt"”
“"Henkilökunta erittäin ystävällistä, ruoka herkullista. Sijainti hyvä."”
“ok”
“"Superhidas palvelu, odoteltiin ruokaa yli 30 min. vaikka ravintolassa oli sillä hetkellä aika vähän asiakkaita, suurin lössi oli saanut jo annoksensa kun saavuimme. Tarjoilija ei maininnut pitkästä jonosta. Näemmä yleisempikin ongelma, naapuripöytään saapunut pariskunta spekuloi kauankohan nyt joutuu odottamaan ruokaa. Tarjoilijan saapumista pöytäämme saatiin myös odotella heti alkuun varmaan lähemmäs 10 minuuttia. Ruoka oli hyvää mutta palvelun nopeudessa on selkeästi parantamista."”
“Perusvarmaa ruokaa ja palvelua”
“Ruoka oli erinomaista ja palvelu osaavaa.”
“"Palvelu oli mahtavaa, ruoka parempaa kuin muiden kaupunkien amarilloissa. "”
“"Huono kokemus johtuu pääosin terassilla ruokailleista variksista ja siitä, että tilaamamme alkupala, 4-5€ maksava kukkakaaliwingsit, oli naurettavan pieni pala kukkakaalia. Annos oli aivan ylihintainen eikä vastannut lainkaan kuvausta. Aiheutti lähinnä epäuskoista naurua saada se eteensä. "”
“Ihan ok ravintola ja käynti. Ei yllättänyt mitenkään positiivisesti tai negatiivisesti”
“"Hyvä ruoka, mukava terassi. Aurinkovarjoja voisi olla enemmän helteisinä päivinä."”
“"Ruoka Ok, sijainti ihan kiva."”
“Hyvä ruoka”
“"Käyn Hämeenlinnassa äärimmäisen harvoin, enkä tunne sieltä päin juurikaan ihmisiä, joten siinä mielessä tuskin suosittelen ellei satu vahingossa puheeksi. Muuten olen Amarilloissa käynyt eri puolilla Suomea ja Tallinnassakin ja olen yleensä ollut aina tyytyväinen. Aikanaan Turun Amarillo on suosikki lounaspaikkojani, kun asuin vielä siellä."”
“Kiva paikka”
“"Palvelu oli erinomaista kysyimme ruuista tietoa ja saatiin heti ammattitaitoisesti vastauksen siihen. Välillä käytiin kysymässä onko ruoka hyvää ja miten menee. Ja muutenkin tuli niin tärkeä olo että meistä huolehdittiin. Eikä tarvittut ruokaa odottaa eikä laskua. Kiitos Amarillolle, kun tulen hämeenlinnassa käymään ni varmasti tulen amarilloon uudestaa."”
“"Mutkaton,bhelppo paikka ruokailla"”
“Hyvä kokemus oli”
“"Ruoka oli ihan ok, kasvisvaihtoehdot vähän niukat ja tylsät. Hinta annoksen kokoon nähden korkea. Palvelu ystävällistä ja ravintola siisti ja tunnelmallinen. "”
“"Ihanat ja iloiset työntekijät, hyvä miellyttävä palvelu ja ruoka maistui. Tarjoilija tuli heti saavuttuamme kysymään juomatoiveet ja alkupalatilauksen. Puolen tunnin odotusajasta odoteltiin varmaankin vajaa puolet joten kiitos ripeästä palvelusta. Hienot siistit tilat sisällä ja ulkona. Jos eksyn hämeenlinnaan niin tulen uudestaan. Kiitos!"”
“Tarjoilija oli ihana ❤️”
“Ruoka oli hyvää”
“"Henk.kunt. oli oikein fantastista, olivat aidosti kiinnostuneita asiakkaasta. Tästä käynnistä jäi hyvä mieli. Kaikki sujui oikien loistavasti."”
“"Oikein hyvää oli ja henkilökunta reipasta ja ystävällistä, erityisesti 9v tyttö ja 5v poika huomioitiin."”
“"Ruoka erinomaista, ulkoa leijuva tupakansavu raivostuttavaa."”
“Miellyttävä kokemus kaikkiaan. Ruoka todella maukasta ja tarjoilija tosi ystävällinen.”
“"Salaattipöytä oli vajaa, tarjoilija huomiota oli vaikea saada. Aurinkoisella säällä olisi hyvä olla useampikin varjo auki. "”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi, mutta olimme hämillämme tullessamme kun kukaan ei ottanut ensin meistä koppia. Seisoimme keskellä ravintolaa eikä kukaan ohjannut pöytää. Vasta kun itse kysyimme, että mihin voimme istua meille sanottiin että pian joku ohjaa meidät. "”
“"Siisti paikka, ystävällinen henkilökunta"”
“"Perustoimintaa, jonka tasoa voisi hieman nostaa. Ilmeisesti uusien henkilöiden sisäänajoa, kun ruokalista ei ollut tuttu ja juomavarastotkin olivat hieman hakusessa. Ruoka oli hyvin maittavaa, mutta medium, jota erikseen vielä käytiin kysymässä olikin kypsää.. Laskun saamiseen meni hieman liian pitkään, onneksi ei ollut kiirettä minnekään. Ohjelmanumerona oli paikallisen päihtyneen toilailut ravintolan edessä, johon henkilökunta osasi suhtautua asiallisesti ja korrektisti. "”
“Aina laadukas palvelu ja herkulliset annokset.”
“Ihan ok lounasruokailu. Lista voisi olla hieman monipuolisempi lounasten osalta”
“Palvelu oli todella ystävällistä ja asiakaslähtöistä! Ruoka oli myös herkullista ja tuli nopeasti. Ehdottomasti miellyttävin ravintolakokemus pitkään aikaan :)”
“"Meillä oli pieni koira terassilla ja sille tarjoiltiin myös vettä. On erittäin positiivista, kun Suomessa on paikkoja, joissa kesällä koiraan terassilla suhtaudutaan luontevasti. "”
“"Ystävällinen henkilökunta. Hyvät juomat. Emme syöneet, mutta annokset näyttivät todella herkullisilta"”
“Hyvät ruoat. Hyvä sijainti. Olin turistina Hlinnassa.”
“Mukavan viihtyisä ravintola ja ruoka hyvää. Sopivasti eri vaihtoehtoja nuorien ja aikuisempien makuun.”
“Tarjoilusta vastasi vuoroesimies ja hän on kyllä asiakaspalvelun rautainen ammattilainen. Sopivasti huumoria ja tilannetajua. Oli miellyttävä kokemus. Hyvä Saara!”
“Sopivalla paikalla lähellä Hämeenlinnan kirkkoa. Hyvä terassi.”
“Ok paikka”
“"Palvelu oli nopeaa ja kohteliasta, tunsi itsensä tervetulleeksi. "”
“"As vegetarian I had lot of good options and the food tasted really good , I wasn't expecting food to be that much awesome ??."”
“"Ihan parasta asiakaspalvelua, kuitissa luki Saara. En muista koska olisin saanut niin hyvää palvelua ravintolassa. Isot kiitokset hänelle. "”
“Olen ollut hyvin tyytyväinen ja pidän siellä olevasta flipperistä.”
“Hyvä sijainti ja palvelu sujuvs”
“Hyvä ruoka”
“"Ruoka oli hyvää, mielestäni laatu oli parantunut viime kerrasta. Join elämäni parhaan moktail mojiton viime kerralla! Meille suositeltiin alkupalaksi halloum-ranskalaisia, suositus osui aivan nappiin. Tulen mielelläni asioimaan uudelleen."”
“Hyggeligt og centralt”
“"Siisti ravintola, hyvällä paikalla, osaava henkilökunta"”
“"Helppo, nopea ja viihtyisä lounaspaikka"”
“"Jos ei naura ketään liian kovalla äänellä tai puhu sitten se on erinomainen paikka. Me asutaan Tampereella, mutta nyt kun siellä on kiinni matkustimme jo 2 kertaa Hämeenlinnaan. Ravintolan sisänäkö mieluisempi kuin Tamperella sekä palvelu on nopeampi."”
“"Ruoka on hyvää, kesällä terassillakin voi syödä, rento tunnelma. Olen jonkin verran ""ruokahifistelijä"" ja syön harvoin ravintoloissa. Siksi arvosteluasteikkoni on melko tiukka. Amarillossa olemme silti mieheni kanssa syöneet silloin tällöin, koska kokonaisuus on rennon laadukas tietynlaisesta ketjuimagosta huolimatta."”
“Ok lounaspaikka”
“"Taattua Amarillo laatua, erittäin siisti, hyvin ystävällinen palvelu."”
“Kaikin puolin erinomainen ja laadukas kokemus. Kiitos erityisesti aktiiviselle ja iloiselle henkilökunnalle.”
“hyvä ruoka”
“Mainio palvelu”
“"Olen ollut todella tyytyväinen palveluun, ruokiin ja tunnelmiin. Edellis kerta ei ollut niin hyvä, oletimme että uudet kesätyöntekijät nyrpistelevät ja välttelevät jännityksen vuoksi. Ei otettu itseemme. :D"”
“Em. vastausten perusteella voisin suositella ravintolaa kelle tahansa.”
“Kiva paikka”
“"Pettymys oli, että suosikkini, nachos con salsa-annoksen, esillepano oli muutettu hienosta ”lankku-tarjottimesta” kasaksi syvällä lautasella."”
“En perustele”
“Suppea Menu”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Lapsiasiakas hyvin huomioitu.”
“Hyvää tarjottavaa. Mukava henkilökunta.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Välitön tunnelma, helppo tulla"”
“"Kaikki oli hyvä, paitsi se maksaminen… odotettiin ainakin reilut 10 minuuttia, vaikka kysyttiin lasku.."”
“"Todella viihtyisä seurusteluravintola, laadukkaat tuotteet, ammattimainen palvelu. Huippu sijainti. "”
“"Viihtymistä kysyttiin ehkä liiankin tiheästi ja useamman toimesta.. tapasin ystäväni pitkästä aikaa, joten ihan niin useaa viihtymistiedustelua ei tarvita"”
“Tiskin takana käyty keskustelu ei minun mielestäni kuulu tehdä asiakkaiden sen kuullessa”
“Hyvä perustaso”
“"Paikka on siisti, sisustus kaunis, henkilökunta mukavaa ja ruoka hyvää. Amarillo on kuitenkin Amarillo ja kaupungissa on muitakin hyviä ravintoloita."”
“Tilasin chiken pocketin kasviksilla. Annoksen kasvikset suurimmilta osin erivärisiä paprikoita. Tästä iso miinus.”

Raflaamosta löytyi 1 lounasravintolaa läheltäsi: