RAVINTOLA GRILL IT!

Voimme iloksenne kertoa, että ravintolamme on jälleen avoinna!

Hotellin aulabaari palvelee päivittäin niin aulabaarin kuin terassin asiakkaita klo 9.00 - 01.00 (anniskelu päättyy klo 00.00). Ruokaravintola Grill it! palvelee ma-la klo 17-23 (keittiö avoinna klo 21.30 saakka). Voit myös ruokailla ulkona tekemällä tilauksen sisällä. Pöytävaraukset ennakkoon ovat mahdollisia vain sisätiloihin.

Tapiola Gardenin viihtyisä Grill it! -ravintola yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella tavalla. Ravintolan sielu löytyy keittiöstä: puuhiiligrilli, joka tuo lihan, kalan ja vihannesten aromit hyvin esiin.

Grill it! yhdessä hotellin kokoustilojen kanssa toimii erinomaisesti myös juhlatilana. Syntymäpäiväillallinen, ylioppilasjuhlat tai iso yritystilaisuus? Meillä järjestät kaikenlaiset juhlat ja tapahtumat, aina useiden satojen henkilöiden yritystapahtumiin. Valitse buffetruokailu tai pöytiin tarjoiltava herkullinen menukokonaisuus.

Ravintolaan on esteetön kulku. 

Tästä voit tutustua Grill it! ravintolaan virtuaalisesti

Grill it! puuhiiligrillin tunnelmaa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,8)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava terassi”
“Hyvää asiakaspalvelua ja hyvää ruokaa.”
“Erinomainen palvelupäällikkö iltaisin. Kiitos”
“Kaikinpuolin hyvä kokemus ja ystävällinen henkilöstö”
“"Ruoka oli ihan hyvää, tunnelma miellyttävä. Käynnissä oleva remontti sekä viiveet palvelussa hieman ""rokottivat"" täydellistä kokonaiskuvaa."”
“"Oli pienet ennakkoluulot ketjuravintolasta, mutta ruoka pääsi todella yllättämään erinomaisella maullaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja hoiti palvelutilanteet erittäin hyvin. "”
“"Ruoka ja palvelu oli hyvää, siinäpä ne tärkeimmät. "”
“Olen aikasemmin vain nauttinut juomaa ja nyt söin Tofu vartaat jotla olivat yllättävän hyvät”
“Kanavarras oli herkullinen!”
“Erittäin tasokas paikka. Henkilökunta ammattitaitoinen ja ystävällinen. Ravintola siisti ja kaunis”
“Grill It Tapiola on muodostunut omien kokemusten perusteella tasaiseksi suorittajaksi. Tila viihtyisä.”
“"Ravintola on mutkaton ja iso terassi mikä näin helteellä on hyvä asia. Ravintola suljettiin kovin aikaisin ja olisimme vielä syöneet jotain pientä, mutta olimme myöhässä. Samppanjatarjous oli miellyttävä yllätys sillä seurueemme oli iso. Ruokalista on sopivan lyhyt ja riittää hyvin. Olemme viettäneet paikassa kolmet perhejuhlat ja käyneet muutenkin silloin tällöin. Meille sijainti on hyvä eli kävelymatkan päässä."”
“Kaikki oli ok”
“Ruoka oli uskomattoman maukasta. Lista oli aika pieni mistä valita. Rapu alkuruoka oli taivaallinen. Samoin hamppari oli todella hyvää. Ihana grillin maku”
“Mukava ilmapiiri koronasta huolimatta.”
“"Hyvä sijainti ja ystävällinen henkilökunta. Menu tylsä ja samoin aterian esillepano. Hinta myös ruuan tasoon nähden korkea ja terassillekin toivoisi pöytiin tarjoilua. Positiivinen yllätys kuitenkin! En ollut innoissani lähdössä tähän ravintolaan, mutta paikka oli erittäin siisti ja vegehampurilainen yllättävän hyvän makuinen."”
“"Hyvä, keskeinen sijainti, hyvät parkkialueet, miellyttävät tilat. Ruokalistan testaus seuraavalla kerralla."”
“Ainutlaatuinen henkilökunta tekee siitä meidän toinen koti. Tosin konsernin määrämät aukioloajat on tehnyt henkiökunnan kyky palvelemaan asiakaita vaikeammaksi.”