Eteläpohjalaasta katuruokaa – tästä likeltä

Ruokapirssi tarjoaa konstailematonta, krouvia katuruokaa. Lakeuksilta löytyy monia monipuolisia tuottajia ja raaka-aineita joita Ulpussa pyritään hyödyntämään. Hyvät jutut etenevät nopealla aikavälillä ideasta toteutukseen.

Ulpun menun takana on alkuun Original Sokos Hotel Lakeuden keittiöpäällikkö Ossi Kallio. Ulpu on yllätyksiä täynnä: tarjolle saadaan myös muiden Eepeen ravintoloiden keittiöammattilaisten toteuttamia annoksia ja makuja muun muassa Amarillosta ja Fransmannista.

– Ulpun Mibrasa-puuhiiligrillin ympärille rakennamme ylpeänä ja suurella syrämmellä annoksia. Tästä alkaa ruokamatka.

Ja Ulpusta tehdyistä ostoista saa tietenkin Bonusta S-Etukortilla!