Anna arjen maistua hyvältä.
 
Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin.
Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia. Piristeenä ovat iltaisin teemalliset fiestat, jolloin tarjontaan tulee uusia maukkaita yllätyksiä. Tule syömään reilusti ja kotoisasti, me laitamme ruoan tänään. Ja koko buffa tietysti samaan hintaan.
Viikonloppuisin on saatavana myös mahtava jälkiruokasirkus.
 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukaan tilaamani pizza osoittautui kotona liian vähän kypsennetyksi, jouduin kypsentämään lisää!”
“Siistiä joka paikassa. Ruuat nätisti esillä, helppo ottaa. Valikoimaa hurjasti. Kaikille varmasti jotain. HINTA-LAATUSUHDE kohillaan.”
“Salaatti pöytä monipuolinen ja tuore sekä pöydän uusi sijainti on hyvä, ei muodostu jonoja. Lämpimät ruoat ovat selkeitä kotiruokaa vastaavia. Pizzat ovat maukkaita muttei liian rasvaisia. Myös lempipizzan tilaaminen Tarjolle on melko vaivatonta ja pöytään ilmoittaminen on tosi kohteliasta. Käymme syömässä kesäaikaan myös lapsien kanssa ja ruokatarjonnasta löytyy aina hyviä vaihtoehtoja. Kaikki syövät mieluista ruokaa. Älkää vain aloita fuskaamista, nyt teillä on hyvä draivi.”
“Hinta laatu suhde kohdallaan”
“Hyvä ja nopea ruokapaikka”
“Hyvää ruokaa helposti!”
“Ruoka erittäin maistuvaa ja monipuolista. Sekä iso Prisma ja muita palveluja saman katon alla :)”
“Pöytien siisteys asiakkaiden jälkeen huonoa, lounasaikaan ei varmaan henkilöstöllä aikaa siivota, asiakkaissa myös ikäviä piirteitä, lattialla roskia lautasliinoja ruuantähteitä. Yleisvaikutelma ruokasalin puolelta epäsiisti!”
“Ruoka oli huonompaa kuin aikaisemmin”
“Perus, helppo ruokailupaikka perheelliselle”
“Tilasimme gluteenittomat pizzat ja buffan. Pöytään istuttuamme ihmettelimme mistä saa lautaset ja kävin kassalla kysymässä. Oli laskuttanut vain pizzat. Otin pojalle sitten salaattipöydän. 20min päästä pizzat tuotiin, mutta oli pakattu pizzalaatikoihin. Söimme ne silti paikan päällä niin kuin oli tarkoituskin. Herkullista oli mutta vähän sekavaa toimintaa”
“Monipuolinen valikoima ja sai ottaa niitä asioita mistä tykkää.”
“Löytyy myös gluteenitonta.”
“Helppo pistäytyä ostosreissulla.”
“God mat och varierande. För ett pris fick man äta så mycket man vill. Vänlig personal. Absolut den bästa matplatsen jag har besökt.”
“Ruoka oli maittavaa ja palvelu hyvä”
“ruoka oli tosi hyvää ja riittävästi.edullinen hinta.ruokapaikka oli siisti,hyvät välimatkat seuraaviin asiakkaisiin”
“Paras Prisma pizza buffa koko Suomessa. Monissa käyty, mutta Halikkoon aina ikävä. Erinomainen salaattipöytä ja tosi maistuvat lounasruuat pizzojen lisäksi. Hämmästyttää miten paljon saman ketjun sisällä voi esillepano, maku ja ruuan taso vaihdella. Ja aina niin iloinen ja ystävällinen henkilökunta. Harmi, että asumme 300 km päässä. Muuten kävisimme useammin.”
“Naapuri pöydän vanhempi rouva yski jo tullessaan ravintolaa sekä ruokaa ottaessaan,laittamatta mitään suun eteen. Meillä meni ainakin ruoka halu.Valitettavasti.”
“Ruoat kuumia, jokaiselle löytyy jotakin.”
“Ihan perupaikka; ei mitään ihmeellistä. Ruoka ihan ok ei erikoisen hyvää”
“Helppo aterioida ostoskäynnin yhteydessä”
“peruslounas, vähän mautonta.”
“Helppo hoitaa ruokailu ostosten lomassa. Ruoka on hyvää, sitä on riittävästi ja hyvin esillä. Monipuolinen valikoima joten jokaiselle löytyy mieleistä. Puhtaat pöydät.”
“Hyvä monipuolinen tarjonta.”
“nopea lounas”
“Ruoka oli tosi hyvää,kuumaa ja salaatit taas kylmiä.Ruokien valmistustavat ok, esillelaitot hyviä.Itse alan ihmisenä tuotti käyntini positiivisen kokemuksen.Käydessäni Salossa käymme ilman muuta aina tässä ruokapaikassa.Jos jotain pitäisi parantaa niin tiskinurkalle tekisin jotain.Se on asia niin että asiakkaat taidetaan sutata sitä turhaan!??”
“Paikassa olisi viihtyvyyden kannalta paljon enemmän potentiaalia”
“Lounasruokailuun ihan ok. Ennen remonttia kyllä oli paljon parempi salaattipöytä!”
“Hyvä ruoka ja palvelu, viihtyisä”
“Hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta”
“Hyvä ,valoisa pizzan ahmimispaikka,sopii esim.urheilijoille hiilaritankkaukseen!”
“Hyvää ruokaa, pizzapohjat maukkaita.”
“Monipuolinen ja kattava ruokavalikoima, siisti ja rauhallinen ympäristö”
“Ruoka hyvää. Ei tarvitse jonotella. Kivat myyjät. Salaattipöytään haluisin välillä jotain vaihtelua. Halpa hinta!”
“Ravintolaan tullessa meidät otti vastaan iloisesti henkilökunnasta oleva palvelualtis nainen. Saimme häneltä pika katsauksen millainen paikka on kyseessä. Olimme tyytyvä ruoan monipuolisuuteen, tsejoilun nopeutuu, istumapaikat olivat covid 19 mukaiset, käsidesipisteitä olisimme kaivanneet lisää, tai kun maksoi, niin olisi saanut wipe alkoholilappuja mukaan. Ruoka oli hyvää ja tuoretta, ottimet ruoan suhteen olivat puhtaat ja siistit. Ihmisiä muistutettiin turvaväleistä, mikä oli hyvä asia. Tiedämme, että tulemme uudestaan syömään”
“Edullinen ihan ok ruoka”
“Ruokailu on helppoa ja mutkatonta.”