ROSSO - hyvässä seurassa

 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista, jotka paistamme elävän tulen uunissamme. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lasten omalta ruokalistalta pienemmätkin herkkusuut löytävät mieluisen annoksen ja ravintolakokemuksen kruunaa hauska leikkinurkkaus. Meillä lapsiperheet viihtyvät.

Rosson löydät Porin torin laidalta aivan kaupungin ytimestä!

Benvenuti – lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Maistuvaa ruokaa, , hyvää palvelua."”
“Ruoka on ollut pari kertaa kuivaa/vaisua”
“"Sujuva, ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka!"”
“Hyvää ruokaa.”
“"Ateria maistui hyvältä, koronarajoitukset oli huomioit ja henkilökunta oli superystävällistä. Myös auton sai parkkiin helposti lähelle."”
“"Miellyttävä paikka, johon on helppo tulla"”
“"Henkilökunta oli ammattitaitoisia, ystävällisiä ja iloisia. Tulin tyttäreni kanssa syömään ja olimme erittäin tyytyväisiä palveluun, ruokaan ja viihtyvyyteen. "”
“"Kaikki toimii: ruoka on maukasta, ruokavaliot toteutetaan ammattitaitoisesti, henkilökunta on hyvällä tuulella, hintakin on suht sopiva."”
“"Pizza oli hyvää ja limu kylmää, ravintola siisti ja palvelu ystävällistä eli kaikki kunnossa :)"”
“Alkusalaatin kanssa ei ollut leipää tarjolla enään lounaan jälkeen.”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka.”
“Kaikki sujui joustavasti ja tarjottiin vaihtoehtoja mieluisan juoman ja ruuan löytämiseksi.”
“"Rosso Porin kassalla on usein aivan uskomattoman asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoinen nainen, joka saa aina hyvälle tuulelle (ehkä 45-50-vuotias nainen, lyhyet ruskeat hiukset)! Kertoo aina, mitä lounaalla löytyy ja ohjastaa asiakkaan alusta loppuun. Hienoa työtä!"”
“Ruoka oli hyvää ja asiointi mukavaa.”
“Takuu varma”
“Aina oltu tyytyisi. Hintalaatusuhde kohdillaan”
“Oli hyviä vaihtoehtoja veganeille ! Kiitos siittä!”
“"Kaikki muuten oikein hyvin, mutta ruokalista kovin suppea. Vaihtoehtojen vähyys hieman mietitytti porukkaamme. Tällä kertaa tulimme pizzalle. Artesaanipizzat puuttuivat kokonaan. Olen myös kaivannut jo jonkin aikaa pizzalistaan jotain uudistusta. Ne ovat herkullisia, mutta lisää vaihtoehtoja. Lisäksi omavalintamateriaaleihin lisää vaihtoehtoja. Kasvissyöjälle, joita perheessäni on 2, valikoima on heikko. Omavalintaankin voisi lisätä heille jotain( savustettu tofu, nyhtökaura, falafel). Vinkkinä, katsokaa Turos heavyn pizzalistaa."”
“"Käyn säännöllisesti lounaalla Rosso-Amarillo-Toreo, kerran viikossa lounaalla, valitsen yleensä näistä kolmesta. Mihin menen riippuu lounaslistasta johon tutustun etukäteen. Siisteys erinomainen ja ruuan taso erinomainen"”
“Oli todella mukava ja ystävällinen tarjoilija ja lapset tykkäsivät ruuasta kovasti. Itse söin spagetti carbonaran ja sekin oli hyvää...”
“"Iloisen oloinen henkilökunta,ainakin naiset jotka näin!"”
“Hyvä ruoka/palvelu”
“Siisteys ja palvelu toimi”
“"Hyvät pizzat, sijainti, hintataso. Sopivan renot tunnelma, ei tarveitse pukeutua erikseen ravintolaa varten"”
“Ruokalistaa jouduttiin odottamaan jonkin aikaa vaikka ravintola oli suht hiljainen. Yhtä tilattua alkupalaa ei toimitettu ennen pääruokaa. Tarjoilijat olivat ystävällisiä.”
“"Olen käynyt usein. Ruoka on hyvää, annokset sopivan kokoisun, tarjoilu ystävällistä ja asiantuntevaa. Sijainti hyvä."”
“Ei moitittavaa :)”
“Hyvä palvelu ja ruoka maistui.”
“Hyvä tunnelma ja ilmapiiri ja lisäksi hyvä ruoka.”
“Oli mukavaa”
“"Mukava ja pätevä henkilökunta, mukava tunnelma, hyvät ruoat ja juomat, hyvä yleisilme"”
“Mukavaa”
“Erittäin mukava tunnelma Rossossa.”
“Todella ihanaa palvelua ja hyvää ruokaa!”
“"Helppo saavutettavuus, tutut tuotteet"”
“"Hyvä ruoka, kohtuuhinta (S-mobiilitarjous)"”
“Palvelu oli hyvä.”