ROSSO - hyvässä seurassa

 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista, jotka paistamme elävän tulen uunissamme. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lasten omalta ruokalistalta pienemmätkin herkkusuut löytävät mieluisen annoksen ja ravintolakokemuksen kruunaa hauska leikkinurkkaus. Meillä lapsiperheet viihtyvät.

Rosson löydät Porin torin laidalta aivan kaupungin ytimestä!

Benvenuti – lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki pelasi oikein hienosti”
“"Kysymys on tietenkin myös valikoimasta, pizzan ystäville voi ainakin suositella"”
“"Hyvä palvelu, ystävällistä"”
“"Ihan ok paikka, tarjoilija oli kyllä tosi ystävällinen, mutta vaikutti kovin teennäiseltä. Ravintolassa oli hiljaista, musiikkia olisi saanut kuulua ja jotenkin jäi vähän ""lounasruokalamaiseksi"" kokemus. Ruoka oli hyvää, esillepanoa olisi saanut parantaa. Alkusalaattipöytä oli vähän karu ja pikkuisen oudossa paikassa mielestäni. Jonkinlaista ""rentoutta"" paikka kaipaisi. Esim. Lappeenrannan Rossossa kun kävin tänä kesänä, tunnelma oli paljon miellyttävämpi."”
“"Reilun kokoinen ravintola,missä paljon erilaisia alueita joista voi valita rauhallisen paikan,tai lasten leikkipaikan vierestä.Henkilökunta oli erittäin ystävällistä.Maksuvaiheessa yllätyksenä tuli päätteessä lukeva henkilökunnan Tip.tästä jäi vähän huono maku koska en halunnut maksaa vielä ylimääräistä kalliin laskun päätteeksi."”
“"Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista ja mukava tunnelma."”
“Viime käynti oli kaikin puolin mukava!”
“Hyvä palvelu”
“Kokemusteni mukaan negatiivinen ravintolakokemus olisi tuttavalleni epätodennnäköistä.”
“Suositttelisin. Henkilöstö oli kohteliasta.”
“"pitkään vanha tuttu paikka, jo siitä asti kun lapsemme olivat vielä kotona. Serveereuksan uusiminen ajoittain on kiitettävää."”
“"Ruoka ei ollut erityisen hyvän makuista ja salaattipöytä oli mielestäni huono, myöskään leipää ei ollut ollenkaan tarjolla. Tunnelma ravintolassa oli miellyttävä ja palvelu oli hyvää. "”
“Ok vierailu”
“"Kokonaisuutena ihan ok paikka. Hankala lapsemme allergia huomioitiin upeasti. Ruoka oli ihan ok. Lasten pitsan koko oli huvittava, hintaan nähden. Lasten bolognese oli hyvän kokoinen ja makuinen (lapsille sopivasti maustettu). "”
“"Muuten ok, mutta ensimmäisen ruoka- juoman tuonti pöytään kesti pitkään."”
“"Palvelu oli erittäin huomaavaista ja ammattitaitoista. Sijainti on hyvä, sekä leikkihuone alle 2v lapselle antoi meille vanhemmille mahdollisuuden myös nauttia ruoasta ja juomista. Mieleen jäi erityisesti viihtyisä ja rauhallinen ravintola, sekä erittäin ystävällinen palvelu."”
“"Lyhyen pintxo käynnin perusteella ei voi vielä täyttä suositusta antaa, ehkä sitten kun joskus käyn syömässä listalta, arvostelu antaisi totuudenmukaisemman pohjan. Nyt käynti sujui kyllä ihan hyvin."”
“"Hyvä palvelu, varma ruoka"”
“Pizza oli todella hyvää ja muutenkin kaikki sujui hyvin”
“Hyvä palvelu ja maukas pinxto”
“"tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä, tuli hyvä mieli."”
“Hyvä palvelu ja joutavuutta löytyy”
“Erittäin ystävällinen palvelu”
“"Hinta/laatusuhde hyvä, hyvä palvelu."”
“Erinomainen ruoka ja palvelu.”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Palvelu hyvää.”
“Läpikulku matkalla Porissa.”
“Mukava tunnelma ja viihtyisä ravintola.”
“"Helppo sijainti, nopea toimitus, ystävällinen hlökunta"”
“Ei moittimista. Ihan positiivinen kokemus näin ensikertalaisena.”
“Sopivat annokset ja maku raikasta ja tuoretta!”
“Kiva paikka ja hyvää ruokaa. Kaikki sujui.”
“"Henkilökunta oli erittäin osaavaa ja ystävällistä ja huomioi hyvin myös pienet lapsemme. Ravintola oli kokonaisuudessaan viihtyisämpi kuin toinen Rosso kotikaupungissamme, vaikka sisustuksen elementit olivatkin samoja. Leikkipaikka oli mukava yllätys."”
“Henkilökunta oli kiva ja pizza mainio!”
“"Siisti ravintola, hyvä ruoka "”
“"Erittäin mukava henkilökunta, mieluisa kokemus lasten kanssa ruokailusta. "”
“Mukava kun lapsille oli leikki nurkkaus. Saatiin syödä pitkästä aikaa leppoisasti.”
“"Ihan hyvä, ei mitenkään erikoinen."”
“"Rosso on aina Rosso! Kotipaikkakunnallani ei Rossoa ole ollut enää vuosiin, mutta silti tyylin tunnisti heti. Kiva paikka ja ruoka juuri sitä, mitä kuvitteleekin saavansa."”
“"No, tuskin Rossoa nyt ei kukaan tiedä..."”
“"God mat, vänlig glad o yrkeskunnig personal"”
“Kaikkineen erittäin miellyttävä käynti ja ruoka oli onnistunutta”
“"Ruokalista ei ole mitenkään erityinen, jotain spesiaaliviikkoja voisi esim olla ?? pizzoista olen kuullut kyllä hyvää ja salaattipöytä on plussaa. "”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Siisti miljöö."”
“Kokemus oli kaikin puolin miellyttävä meidän mielestämme.”
“"Betjäningen var super bra och vänlig. Restaurangen såg trevligare ut innanför än vad uttrycket från gatan var. Rossos meny har alltid varit bra och mångsidig. Smakade för första gången på en ”vit pizza”, men det var inte i min smak (vilket inte var Rossos fel)."”
“"Siisti ja kivasti sisustettu ravintola, ystävällinen palvelu, kiva leikkipaikka. WC:ssä pieni pönttö helpottaa kovasti lapsen ""asiointia"". Lounasaikaan oli paljon väkeä, mutta saimme silti ruokamme suht nopeasti ja lapsi ennen meitä. "”
“Tarjoilija erittäin ystävällinen ja mukanamme ollut koirakin sai vettä kipollisen!”
“Salaattipöytä oli hyvä.”
“Ainoa huono puoli oli lasten leikkipaikka mikä aiheutti aika paljon melua. Asiakkaan oli siihen puututtava.”
“Ruoka on tosi hyvää ja maukasta. Valikoima on iso. Henkilökunta on ystävällistä. Ravintola on vihtyisä sisältä.”
“Ruoka oli kohtuuhintaista ja palvelu oli hyvää.”
“Viihtyisä ravintola jossa palvelu on sujuvaa ja ystävällistä. Lounasaikaan ruuan maussa toivomisen varaa.”
“Kaikinpuolin hyvä kokemus”
“"Saimme todella ystävällistä palvelua ja meidät huomioitiin koko ajan, myös lähtiessä! Lasten leikkinurkkaus on hyvä, koska se on kulmassa ja siitä oli helppo vahtia lapsia."”
“Paras Ceasar salaatti vuosiin!”
“Siisti paikka ja ystävällinen palvelu. Musiikki mielestäni ei sovi ruokailuhetkeen. Rossossa käydessämme asiakkaita melko paljon. Ihmisten puhe ja musiikki sekoittuivat. Liikaa sekalaista kakofoniaa. Jäi rauhaton olo. Ihmisten puheäänet olisivat riittäneet. Olen tullut syömään ja viettämään aikaa ystäväni kanssa. Minusta ruokarauha täytyy olla. Musiikkia voi kuunnella eri tilanteessa.”
“Ainakin lapsiperheille ja pizzasta ja pastasta nauttiville ilman muuta suosittelisin”
“Perusjuttuja.”
“"Rosson salaattipöytä on hyvä, aina ollut hyvää, laadukasta tavaraa. Perheellisenä lapsen leikkipaikat on hyvin varusteltuja, kaikenikäisille sopivia. "”
“"Tyypillinen Rosso-ruoka. Jos haluat pizzaa tai pastaa Rosso on ok valinta. Mutta jos haluat syödä jotain muuta, kannattanee valita toisentyyppinen ravintola. "”
“"Hyvä palvelu, lapsien huomiointi"”
“"Tulin ravintolaan kuumana päivänä koko perheen kanssa ja kaikki olivat janoisia. Jos tilataan kaikille vettä ja samaan aikaan muut juomat, niin tarjoilija voisi tuoda veden kaikille niin nopeasti kuin mahdollista! Varsinkin kun hänelle on kerrottu on ollaan janoisia! Kun vedet on saatu niin sen jälkeen tarjoilija voi mennä valmistelemaan ja hakemaan muut juomat! Tämä sujuu joka kerta esimerkiksi USA:ssa, mutta Suomessa tuntuu olevan muissakin ravintoloissa ihmeellisen hidasta touhua saada ensimmäisen juomat pöytään!"”
“"ruoka oli hyvää ja maukasta, palvellu ystävällistä"”
“"Erittäin ystävällinen palvelu. Ruoan hinta/laatusuhde Ok mutta ei mitenkään niin mieleenpainuva, ettenkö haluaisi kokeilla jotain muuta paikkaa Porissa."”
“Eritäin viihtyisä paikka hyvät vibat ??”
“"Sijaitsee hyvällä paikalla ja ruoka on aina ollut hyvää, kiitos!"”
“"Työntekijät kohteliaita, mutta tylsistyneen näköisiä, vain yksi hymyili. Salaattipöytä jatkaa köyhällä valikoimallaan. Pasta oli mautonta. "”
“"Henkilökunta ystävälistä. Ruoka oli hyvää,tilasimme pizzat. Kiitos miellyttävästä ,lämpöisestä kesäillasta."”
“Henkilökunta mukavaa”
“"Ihana henkilökunta, joka otti upeasti huomioon seurueemme kiireellisen aikataulun, vaikka heillä oli itselläänkin kiireinen lounasaika päällä. Lämmin kiitos! Palaamme taatusti kun palaamme Poriin ☺️"”
“Perusvarma paikka.”
“Ystävällinen palvelu. Hyvä sijainti”
“Hyvällä paikalla ja perusruokaa.”
“"Asiakkaita oli paljon, mutta palvelu oli joustavaa ja ystävällistä. "”
“"Asiakasomistajana sain mobiilissa mainoksen kesämenuista ja sen perusteella varasin pöydän. Musiikki soi melko kovaa tilassa, jossa laattalattiat ja muu sisustus kaikuu. Ruoka oli ihan kelvollista, vaikkakin melko mautonta."”
“Ei mitään erityisen huonoja kokemuksia”
“"Laitoin erikseen kiitoksen ravintolaan ensimmäistä kertaa ikinä, sillä kokemus lasten kanssa oli niin hyvä. Tarjoilija oli todella mukava ja ruoka ja leikkipaikka lapsille tosi hyvä. "”
“Ihan ok pizzat”
“Ihan ok”
“Ihan ok ketjuravintola”
“"Hyvä yleiskokemus, ruoka ja palvelu."”
“Petyin kun vettä ei saannu kannulista pöytään . Aikaisemmin on saannu . Piti ostaa 0.33 ml vesipullo ja eihän se näillä helteillä riitä mihinkään . Vaikuttaa rahastukselta . Joten en suosittele tätä ravintolaa ainakaan kesähelteillä ruokapaikaksi .”
“Hyvä ruoka ja joka kesä käydään kun Porissa ”kesäshoppailukyläilypäivä””
“Palvelu asiantuntevaa. Lyhyt palvelusaika. Mukava tarjoilija.”
“Kaikki sujui hyvin”
“"Hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Tilaa oli lounasajasta huolimatta hyvin, koska monet söivät ulkona/terassilla. Siellä oli minulle liian kuumaa ~30 C."”
“Rosso-kokemusten yläpäästä.”
“"Asioiminen oli helppoa, ruoka hyvää ja hinta OK."”
“"Hyvä ruokalista, palvelu sekä maistuva annos. Ainoastaan taustamusiikki soi liian lujalla eikä sitä toiveistamme huolimatta saatu pienennettyä. Olimme liikkeellä isommalla seurueella ja äänekäs taustamusiikki häiritsi keskustelua ja muuten viihtyisää ruokailuhetkeä."”
“"Hyvä hinta-laatusuhde, ruoka oli maukasta"”
“"Erinomaista palvelua, ravintola käynti oli elämys niin kuin sen pitäisikin olla. ""multi ruoka-allergikko"" otettiin erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti huomioon ja sopiva ruoka löytyi kädenkäänteessä; lisäksi se oli erittäin hyvän makuista. Lapsiani ei ole missään ravintolassa otettu näin hyvin huomioon siitä todella iso plussa. Suosittelen jatkossa erittäin mielelläni Porin Rossoa lapsiystävällisenä ravintolana (tai itseasiassa olenkin jo muutamalle tutuilleni jo suositellut). Jatkakaa samaan malliin :) "”
“"Ehkä liian äänekäs paikka.liikettä paljon,johtuen tilasta."”
“"Lauantaina harva paikka oli avoinna jo kello 11. Rosso teki mukavan poikkeuksen. Kuumasta säästä huolimatta ateriointi ulkotesassilla oli miellyttävää. Vaimollani ja minulla oli vain rajoitetusti aikaa aterioimiseen. Rossossa ruoka valmistui nopeasti, palvelu oli miellyttävää eikä maksamista tarvinnut turhaan odottaa. Ruokaa oli lautesella riittävä ja kohtuullinen määrä ja se oli aseteltu lautaselle näyttävästi."”
“Söimme ulkona ja terassi oli rakennettu jalkakäytävälle. Melko meluisa liikenteen takia ja yläkerrassa jokin majoitus tai hotelli jonka kulkureitti kulki vierestä. Jotain kukka/viherasetelmia näkö/pöly/meluesteeksi.”
“Todella hyvää ruokaa. Ystävällinen henkilökunta.”
“Päällikkö suositteli kalapizzaa ja se oli nappivalinta.”
“Paras kokemus tähän mennessä Rossosta. Varsinkin henkilökunta ansaitsee kiitoksen!”
“Kaikki oli ok”
“Terassilla kiva tunnelma ja ruoka oli hyvää.”
“"Ihan ok ravintola, ruoka tuli nopeasti"”
“"Kiva lounaspizza, selkeä ja maukas ja tilaus tuli nopeasti"”
“yleensä en suosittele mitään kenellekään mutta jos joku kysyy niin kerron toki omat kokemukseni”
“"Henkilökunta toimi täydellisesti (ma ilta 28.6.2021), tuntui kuin he olisivat lukeneet ajatukseni. Tarjoilija huomasi heti, että pöydästämme puuttuu aterimet ja haki ne saman tien. Kun etsin vessaa, en ehtinyt edes kysyä neuvoa, kun jo toinen työntekijä kertoi, mistä vessat löytyvät. Illallistimme terassilla koiran kanssa ja koiralle tuotiin heti raikasta vettä ilman, että sitä tarvitsi erikseen pyytää. Kiitokset ystävälliselle ja ripeälle henkilökunnalle! Pesto pasta -annoksessa olisi voinut olla enemmän jotain tuoretta kuten basilikaa. Muuten hyvä."”
“Hyvä ja nopea”
“"Viimekertaisella käynnillä oli hirveä helle ja istuimme terassilla. Tarjoilija oli loistava. Emme pystyneet kuitenkaan ""viihtymään"" kovin kauan, kun olimme tukehtua kuumuuteen."”
“Ruoka ei ollut niin hyvää ja välillä kesti saada tarjoilija kiinni kun istuimme terassilla.”
“Kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“"Söimme päivän menun. Odotimme jälkiruokaa kauan syötyämme jo pääruuan. Mutta lopulta piti köydä pyytämässä, ennen kun tuotiin pöytään. Tämä pe 2.7.2021"”
“"Oli siisti paikka, ja henkilökunta ystävällistä, hymyileviä, palvelualttiita."”
“"Asiakaspalvelu oli hyvää, söin pizzan mihin tuli lohta, basilikaa ja pohjana oli creme fraichea. Tuo pizzan reseptiikka oli mielestäni aika epäonnistunut. 1/4 pizzaa syötyäni tuo ranskankerman ja lohen sopivuus ontui täysin, toisinsanoen ranskankerma tuli liikaa läpi ja alkoi tosiaan tökkimään jo ensimmäisen palan kohdalla. Tuli tunne onko tätä annosta koemaistettu ennen listalle laittoa ja jos on, onko kukaan yrittänyt syödä kokonaista pizzaa? Mielestäni todella epäonnistunut annos. Puolisoni söi lohipastan, mikä oli ihan ok, mutta siitä annoksesta tuli enemmän lohisalaatti mieleen spiralpastan takia. Kenties jos tuon pastan vaihtaisi tagliatelleen olisi annos parempi? Yhteenvetona, annokset olivat mielestämme epäonnistuneita."”
“Ruoka oli hyvää. Palvelu sujuvaa. Hinta laatu suhde hyvä.”
“Kaikki meni hyvin. Ruokalistat voisivat olla isommalla fontilla huononäköisiä varten. Tarjoilija voisi mainita myös tarjolla olevasta Menu-listasta. Tippikyselyn voisi suunnitella paremmalla tavalla.”
“Kokemus joka kerta positiivinen ja ruoka ollut aina hyvää.”
“Palvelu hyvä ja annos hyvä.”
“"Suht edullinen paikka, S-bonus."”
“"Hyvä ruoka, parempi mieli! ??"”
“"Helppo tulla, ruoka maistuvaa, lapset huomioitiin hienosti "”
“"Ruokailukokemus oli hyvä ja olimme mielissämme, kun hotellin vastaanotosta tätä suositeltiin lapsien kanssa ruokailuun, pojat viihtyivät lastenhuoneessa ruokien odottelun ajan."”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Käynti oli onnistunut. Pizza taivaallista. Lapselle kiva annos mihin tuli jälkkäri mukaan. Lomamatka oli joten jos Poriin vielä menen, varmasti uudelleen myös Rossoon. Ja katson myös lähimmät Rossot kotikaupungin lähellä. Palvelu hyvää."”
“Ruoka tuli nopeasti ja oikeat annokset.”
“Siisti toimiva ravintola.”
“"Palvelu oli mukavaa, hauskaa, eikä syrjitty vaikka olimme liki kuuskymppisiä. Huomioitiin hyvin"”
“"Tuli tosi tökerö olo kun tarjoilija jolta tilasin sanoi että pitäs maksaa mah. Nopeasti , tuli semmonen olo että olimme istuneet liian kauan , söimme terassilla oli niin kaunis ilma. PS. POIKA joka haki lautaset oli tosi jees "”
“WC:t olivat voineet olla siistimmät.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Maistuva ruoka ja hyvä salaattipöytä kuuluu annokseen.”
“Sijainti hyvä. Ruoka hyvää.”
“Perusvarma onnistumisen kokemus”
“"Keskeinen sijainti, hyvä palvelu ja ruoka. Puitteet kulahtaneet."”
“Tarjolla oli vegaanista pizzaa”
“Ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Tarjoilija erittäin mukava.”
“Hyvä ja viihtyisä paikka ??”
“"Rosso on tuttu paikka, vaikka ei siellä tule poikettua kovin usein."”
“Ravintolaympäristö olisi voinut olla parempikin”
“"Ruoka on hyvää ja ravintolaan mahtuu väljästi. Harmittamaan jäi risoton puuttuminen listalta. Sitä ei oikein muualta saa ja nyt ei harmillisesti enää teiltäkään. Toivottavasti se palaa listalle, sillä se on teillä todella maukas! :)"”
“Hinta/laatu kohtaavat”
“Riktigt god mat”