Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Toimii hyvin, palvelu on sujuvaa."”
“"Itse elintarvikealalla toimineena; Opin ottamaan vastaan asiakkailta palautetta. Henkilökunnasta osui kohdalleni ihminen,jolla oli vaikeus ottaa palautetta vai huonoko päivä hänellä vain?? Ei hän estä uudelleen asiointia!"”
“Huomioitu hyvin erikoisruokavalio”
“"Tilava ja ilmava tila, pöytien välimatkat turvalliset. Arvostan eri paikkoja niin yleisilmeen kuin kahvinkin perusteella."”
“"erittäin hyvä palvelu! Kahvilan yleisilme oli vähän sekava, kun oli kaikille jotakin tyylinen, mutta hyvä ruoka ja palvelu kuittasi sen :)"”
“Siisti paikka”
“Nopea hyvä palvelu”
“Monipuolinen valikoima. Riittävät turvavälit pöydissä.”
“Ostamani pizza oli erinomainen maultaan ja kooltaan. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa!”
“"Kaikki toimi erittäin hyvin. Kahvi oli makuuni hieman liian vahvaa, mutta tämähän on vain makuasia, joissa aina eroja:)"”
“Muutoin hyvä mutta Gluteeniton ja maidoton vaihtoehto vaikea saada”
“"itsepalvelutiskillä asiakkaille tarjolla valmiiksi likaiset kahvikupit, samoin kassan vieressä. Huomautimme asiasta mutta likaiset kupit jäivät odottamaan uusia asiakkaita"”
“En.”
“"Hieman jäi sekava kuva asiakaspalvelusta ja kahvilatuotteet olivat lopussa. Ilmeisesti asiakkaita olikin yllättävän paljon ollut ja se näkyi etteivät tuolloin työvuorossa olleet ihmiset olleet ihan ajantasalla. Syynä varmaan myös se että minulla on sen verran harvinainen syömisongelma, joka rajoittaa esim. Syötävän ruoan määrää ja siten vaikuttaa aterioiden kokoihin että hintaan. Lopulta kaikki selvisi ja sain maittavan ruoan mukaani."”
“"Mukavan leppoisa paikka. Valikoimasta poistuneet paninit harmittivat, mutta muuten ihan hyvä valikoima. Se ettei lattea saa laktoosittomana eikä soijamaidolla harmittaa myös "”
“"Täältä Hirvensalmelta on aina oltava muutakin asiaa Mikkeliin,muut asiat kun hoidettu,mennään juomaan presidentti kahvit. Aina tilattu iso perhepitsa kotiin viemiseksi,kun osataan tehdä maittava pitsa."”
“Minulla oli kädet täynnä ostoksia ja hyvin kiire järjestelemään juhlia. Myyjä kaatoi minulle kahvin valmiiksi ja pakkasi mukaan myös toisen pahvimukin etten polta kättäni. Jäi tosi hyvä mieli asioinnista ja myyjän ystävällisyydestä.”
“Hyvä kahvila ja isot kaupat vieressä”
“"Kiva poikkeaminen kahvia hakemaan, ystävällinen henkilökunta. Sujui. "”
“"Viihtyisä,hintaluokka keskitasoa, maukkaat leivonnaiset, s-bonus"”
“HENKILÖ KUNTA OVAT MAAILMAN PARHAAT”
“Ystävällinen palvelu ja myös lapsi huomioitiin mukavalla tavalla”
“Nopea palvelu”
“Sijainti on hyvä ja kahvila on kauppakeskuksen sisällä hyvässä paikassa ulos mennessä”
“"Munkkipossut olivat aivan huikeita: herkullisia, paikallisia ja TUOREITA! "”
“"Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Takana oli jo 3 tunnin ajomatka, joten tauko oli täydellinen"”
“Hyvä peruskahvila”
“Hyvä paikka pysähtyä matkalla Varkauteen”
“Hyvä sijainti”
“Suosittelen varovaisesti ylipäänsä mitään ihmisten erilaisten arvostusten ja odotusten vuoksi.”
“Ostosten yhteydessä hyvä pysähdyspaikka hetkeksi”
“"Voisin suositella, jos yleensä tällaista teen"”
“"Valmiit kahvileivät ovat yleisesti ottaen hiivaisia, Presson toivoisin kuivakakkua paloteltuna. Pöytiä pitäisi pyyhkiä useimmin, sillä asiakkaat sottaavat pöydät ja jättävät raivaamatta jälkiään. "”
“"Ok,ei valittamista"”
“Mutkaton paikka käydä kahvilla.”
“Kävin tällä kertaa siis kahvilla pian avaamisen jälkeen aamulla. Kahvileipävalikoima oli vähäinen eikä se muulloinkaan ole kovin runsas. Sain kuitenkin vastapaistetun hyvän pullan.”
“Hyvä paikka .Henkilökunta ystävällistä.”
“Kaikki neljä pitsaa jotka otin mukaani olivat hyviä ja reilun kokoisia.”
“Asiointi kävi näin korona aikaan turvallisesti ja nopeasti.”
“"Kyllä suosittelen, mutta harvoin käyvät täällä päin."”
“"Hyvä sijainti, asiointi helppoa "”
“Helppo asioida. Ystävällinen palvelu.”
“"Ihan peruskuppila. Voisi olla viihtyisämmin sisustettu, jotenkin kylmähkö ja sekava"”
“"Aina ystävällinen ja hyväntuulinen asiakaspalvelu, riippumatta siitä, kuka on vuorossa. "”
“"Tavallinen kauppakeskuskahvila, ei kovin viihtyisä."”
“Helppous”
“Helppo piipahtaa joko ennen tai jälkeen asioinnin.”
“Nopea palvelu.”
“"Myyjä oli hienosti tilanteen tasalla, siitä täydet pisteet. Miljöö ja ruoka eivät olleet mitenkään erityisiä."”
“"Kavila on vanhanaikaisen oloinen, eikä houkutellut jäämään pidempään."”
“"Käyn usein, lähes aina pistäydyn muun asioinnin yhteydessä. Siihen paikka on kuin nakutettu. Sitäpaitsi päivän lehden saaminen on merkityksellistä!"”
“"Asiakas pöytiä on väljästi, mutta kuitenkin paljon. Valikoimia on moneen makuun. Palvelu on ollut ystävällistä. Erityiskiitos presson puolella (pitkät tummat hiukset, noin 40v. nainen), hän on aina todella ystävällinen, hyvän tuulinen, hymyilevä ja työnsä hyvin hallitseva."”
“"mielestäni viihtyisä, henkilökunta ystävällistä... koronarajoituksista johtuen oli aluksi hieman vaikea löytää syömisiä, koska olivat liinan alla piilossa... henkilökunnan avustuksella kuitenkin löytyi ja juustokierre lämmitettiin juuri sopivaksi :)"”