Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Asiakas pöytiä on väljästi, mutta kuitenkin paljon. Valikoimia on moneen makuun. Palvelu on ollut ystävällistä. Erityiskiitos presson puolella (pitkät tummat hiukset, noin 40v. nainen), hän on aina todella ystävällinen, hyvän tuulinen, hymyilevä ja työnsä hyvin hallitseva."”
“"mielestäni viihtyisä, henkilökunta ystävällistä... koronarajoituksista johtuen oli aluksi hieman vaikea löytää syömisiä, koska olivat liinan alla piilossa... henkilökunnan avustuksella kuitenkin löytyi ja juustokierre lämmitettiin juuri sopivaksi :)"”
“"Olen aina saanut hyvän asiakaskokemuksen siellä käydessäni. Tilasin viime viikonloppuna pitsan mukaan, se oli ihanan tuoksuva ja hyvän makuinen, muruakaan ei jäänyt jäljelle."”
“"Hieman käyntiämme varjosti erään etnisen vähemmistön ""sukukokous"". meno oli hyvin levotonta , emmekä olisi jaksaneet sitä kuunnella. Seuraavalla kerralla tarkistamme tilanteen ennen kuin tilaamme. "”
“Pizzat isoja ja meheviä”
“"Kahvi oli painunutta, lähes kylmää, muuten kaikki ok"”
“Presso on luotettavasti varma hyvä vaihtoehto”
“"Kahvila ostarissa. Toimii siinä ympäristössä,"”
“"Siisti, ystävällinen, kahvipulla tarjonta voisi olla monipuolisempi"”
“Viihtyisä ja rauhallinen paikka”
“en perustele”
“kätevä huilipaikka ostosten välissä”
“Hyvät pizzat mukaan”
“Sopii hyvin kahvipaikaksi Prismassa käynnin yhteydessä. Buffa myös hyvä vaikka harvoin olen syönyt siellä. Miellyttävä henkilösti”
“Ihan mukava pysähdyspaikka ostoksien ja matkateon keskellä”
“"Vähän kallis, muuten hyvä."”
“Mikä ettei?”
“Siihen on helppo mennä esim.on ensin tehnyt ostokset.??”
“Palvelu oli hyvää.”
“"Helppo asioida, hyvä palvelu."”
“---”
“Presso sijaitsee elintarvikekaupan lähellä.”
“Kauppareissun yhteydessä sopiva paikka pistäytyä.”
“Oltiin ohikulku matkalla ja tähän oli silti helppo poiketa. Palvelu oli ystävällistä”