Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Osa Presso-kahviloistamme tarjoaa myös monipuolisen lounaspöydän.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (3,7)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ilmapiiri oli mukava; rento ja rauhallinen vaikka olikin paljon asiakkaita ja ns. oma paikka oli helppo löytää??”
“Pöytien ja tuolien puhtaudessa on toivomisen varaa,katsottava mihin istuu. Siisteys huonontunut viime käynnin jälkeen.”
“Sijainti on loistava eli ei ole kilpailijaa, jota voisi suositella. Eikä puutteita juuri ole. Ainut huono puoli on, ettei sellaista hyvää makeaa löydy. Pikkusuolainen on eli esim. lohileivät. Mutta hyvät korvapuustit ja munkit puuttuvat. Myös piirakat puuttuu eli esim. verrattuna torikahviloihin niin ei vaan pärjää.”
“Sain nopeasti ja ruokani, henkilökunta oli tosi ystävällistä.”
“Ostosten lomassa mukava paikka hengähtää hetki.”
“Kahvila muuten Ok, mutta siisteys hiukan retuperällä!”
“Näkee vanhoja tuttuja ja muutenkin viihtyisä paikka”
“Kaikki muu on suositeltavaa, mutta en pidä siitä, että lounastarjottimelle automaattisesti tarjotaan muovitettua pahvista kuppia juomalsin sijaan.”
“Kysymällä löytyi asiointi järjestys, muuten ihan ok”
“Kiireestä huolimatta työntekijät olivat hyväntuulisia”
“Passande plats för barnbarnen o mej, då jag kör Kyrkslätt-Puumala”
“Kahvilassa on mukava asioida.”
“Maukkaat tuotteet”
“Käymme Mikkelin Prismassa aina kun menemme maalle perheen kanssa.Ostamme kaikki ruokatarvikkeet valmiiksi. Suosittelen muillekin Graania☺️”
“Asiakaspalvelu hyvä”
“Miellyttävä asiakaspalvelu, normaalia mukavaa jutustelua asiakaspalvelijan kanssa. Kiireetön palvelu, vaikka oli asiakkaita myyjä hoiteli jokaisen asiakkaan hienosti kiireettömästi, tuli olo, että on tervetullut ja minua on aikaa palvella ja kaikki asiakkaat ovat samanarvoisia.”
“Vaivattomasti voi juoda vaikka kahvit ennen ostoksille menoa.”
“Tapaan siellä tuttuja.On muodostunut tavaksi käytä kauppareissun ohella kahvilla.”
“Kassatyöntekijä oli ihana! Muistin taas miksi pääkaupunkiseudulta täytyy poistua aina silloin tällöin.”
“Kahvila on melko viihtyisä ja monipuolinen. Leikkipaikasta pidin, kuin se oli ennen isompi. Lasten viihtyminen on tärkeää, kun he ei jaksa istua pöydässä niin kauaa, kun itse haluaa ruokailla ja keskustella.”
“Kauppakäynnin yhteyteen sopiva kahvila. Erottaisin jotenkin ruokapyolta ja kahvilaa toisistaan. Paikan viihtyisyys on menetetty jatkuvan trafiikin vuoksi. Joku ravaa koko ajan edestakaisin kun yrität kahvitella. Meteliä aivan liikaa. Paikka pitää laittaa uudelle suunnittelulle.”
“Helppo / nopea ruokailu muun asioinnin yhteydessä.”
“Hyvät munkit”
“Suurin osa asiakaspalvelijoista on ystävällistä ja monesti on aikaa pieneen small talkiin. Se edistää asiakkaan viihtymistä ja halua vierailla juuri tässä kahvilassa. On kuitenkin myös niitä asiakaspalvelijoita (onneksi harvemmin), jotka eivät osaa edes tervehtiä.”
“Tilava, meluton, siisti ja hyvä palvelu”
“Paikka on ihan yes”
“Hyvä sijainti, riittävästi istuma tilaa”
“Helppo käydä ostoksien yhteydessä”
“Sopivalla paikalla, siisti ja ystävälliset ihmiset tiskin takana.”
“kaikki oli ihan ok”
“hyvä palvelu”
“Kahvilassa on kiva käydä kahvilla ja nähdä ja joskus tavata tuttuja. Sitten käydä ruokaostoksilla Prismassa samalla reissulla.”
“❤️??”
“Peruspaikka hyvällä sijainnilla”
“Kätevästi prismassa käynnin yhteydessä.”
“Kahvila on peruskahvila mutta ei viihtyisä. Gluteenittomista ei mitään esillä täytyy erikseen pyytää”
“Hyvä”
“Lommailijana on hieman vaikea suositella Pressoa, koska tuntemani henkilömäärä on aika rajallinen.”