Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Myyjätär oli TODELLA ystävällinen. Teki minulle glut. sämpylän erikseen, olisin toivonut jonkun paikalisen tuottajan sämpylän ei aina vaan niitä teollisia, lähes mauttomia sämpylöitä. Harmi, kun muita vaihtoehtoja ei ollut. Huomioi allergiat. Hygienia erittäin hyvä. Ei kuitenkaan kovin viityisä paikka, mutta pydähdyksen taktiilla tultimme ko. paikkaan."”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.Tuotteet hyviä.”
“Ei ruuhkaa käynnin aikana”
“Sopiva sijainti”
“"Olimme tullessamme ajatelleet, että syömme pitsat. Oli mukana , että saimme pari palaa pitsaa ” alkuun” ja sen jälkeen otimme normaalin lounaan . Salaatit olivat runsaat ja monipuoliset. Leipä oli tuoretta ja maukasta. Ruokailu tilanne oli rauhallinen , ei ruuhkia. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus näin mökkiläiselle. Kiitos siitä."”
“Hyvänmakuiset tuotteet”
“Kaikki natsaa!”
“"Oli vaikea löytää puhdistettua pöytää, joten suoritimme siivouksen itse, koska kahvioita vaivasi ilmeisesti henkilökuntapula."”
“Seisovasta pöydästä saa ruoan heti ja on lähellä kotia.”
“"Aika suppea valikoima, mutta muuten todella hyvä."”
“Hyvä rauhallinen kahvila/ruokala”
“"Oli vaivatonta ja mukavaa, nopea palvelu kun aikaa oli niukasti! "”
“"Kaikki sujui hyvin.Ainoastaan kerran on toinen asiakas tullut sanomaan, että täällä ei saa istua jos ei osta, edessäni ei sillä hetkellä ollut astioita."”
“"Ystävällinen, nopea palvelu."”
“En ole suosittelija”
“kaikkikuitenkin ihan hyvin”
“"HYvät pitsat ja kahvit, myös ruokailtu joskus"”
“Käymme mielellämme Presso kahvilassa kun asioimme Prismassa.”
“"Sain kahvilassa asioidessani äärimmäisen hyvää palvelua! Aamiaistarjonnasta ei löytynyt allergiani takia minulle sopivaa rahkaa/jogurttia, mutta erittäin ystävällinen työntekijä ehdotti itse tekevänsä minulle ruokavaliooni sopivan version. Tuote oli erittäin maukas, ja palvelutilanne kokonaisuudessaan erittäin miellyttävä. "”
“Ihan ok paikka noutopizzalle”
“Työntekijät olivat mukavia ja asiantuntevia”
“Helppo tulla kauppa reissun yhteydessä.”
“"Helposti poikettavissa matkalla pohjoiseen. Kaikki palvelut saman katon alta. Ystävällinen henkilökunta. Poiketessani viimeksi Pressoon, tuotevalikoima oli hieman niukka. Olisin toivonut enemmän ruokaisia tuotteita, täytettyjä leipiä tms. Löysin kyllä kuitenkin tarpeisiini sopivan tuotteen."”
“Ostin kahvin mukaan. Sain kahvin mukaan.”
“Sopivan matkan päässä Siilinjärveltä lähdettäessä kohti Lahtea”
“Tilaamani pizza oli todella maukas ja suuri koko oli positiivinen yllätys.”
“"Presso on ainut kotini lähistöllä oleva kahvila. Vierailisin mielelläni kahvilassa, joka on pelkästään kahvila, ei noutoruokapaikka. Kiireettömyys, enemmän vaihtoehtoja, leivonnaisia kahvin kanssa nauttimiseen olisi hienoa..."”
“"Toimii hyvin, palvelu on sujuvaa."”
“"Itse elintarvikealalla toimineena; Opin ottamaan vastaan asiakkailta palautetta. Henkilökunnasta osui kohdalleni ihminen,jolla oli vaikeus ottaa palautetta vai huonoko päivä hänellä vain?? Ei hän estä uudelleen asiointia!"”
“Huomioitu hyvin erikoisruokavalio”
“"Tilava ja ilmava tila, pöytien välimatkat turvalliset. Arvostan eri paikkoja niin yleisilmeen kuin kahvinkin perusteella."”
“"erittäin hyvä palvelu! Kahvilan yleisilme oli vähän sekava, kun oli kaikille jotakin tyylinen, mutta hyvä ruoka ja palvelu kuittasi sen :)"”
“Siisti paikka”
“Nopea hyvä palvelu”
“Monipuolinen valikoima. Riittävät turvavälit pöydissä.”
“Ostamani pizza oli erinomainen maultaan ja kooltaan. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sujuvaa!”
“"Kaikki toimi erittäin hyvin. Kahvi oli makuuni hieman liian vahvaa, mutta tämähän on vain makuasia, joissa aina eroja:)"”
“Muutoin hyvä mutta Gluteeniton ja maidoton vaihtoehto vaikea saada”
“"itsepalvelutiskillä asiakkaille tarjolla valmiiksi likaiset kahvikupit, samoin kassan vieressä. Huomautimme asiasta mutta likaiset kupit jäivät odottamaan uusia asiakkaita"”
“En.”
“"Hieman jäi sekava kuva asiakaspalvelusta ja kahvilatuotteet olivat lopussa. Ilmeisesti asiakkaita olikin yllättävän paljon ollut ja se näkyi etteivät tuolloin työvuorossa olleet ihmiset olleet ihan ajantasalla. Syynä varmaan myös se että minulla on sen verran harvinainen syömisongelma, joka rajoittaa esim. Syötävän ruoan määrää ja siten vaikuttaa aterioiden kokoihin että hintaan. Lopulta kaikki selvisi ja sain maittavan ruoan mukaani."”
“"Mukavan leppoisa paikka. Valikoimasta poistuneet paninit harmittivat, mutta muuten ihan hyvä valikoima. Se ettei lattea saa laktoosittomana eikä soijamaidolla harmittaa myös "”
“"Täältä Hirvensalmelta on aina oltava muutakin asiaa Mikkeliin,muut asiat kun hoidettu,mennään juomaan presidentti kahvit. Aina tilattu iso perhepitsa kotiin viemiseksi,kun osataan tehdä maittava pitsa."”
“Minulla oli kädet täynnä ostoksia ja hyvin kiire järjestelemään juhlia. Myyjä kaatoi minulle kahvin valmiiksi ja pakkasi mukaan myös toisen pahvimukin etten polta kättäni. Jäi tosi hyvä mieli asioinnista ja myyjän ystävällisyydestä.”
“Hyvä kahvila ja isot kaupat vieressä”
“"Kiva poikkeaminen kahvia hakemaan, ystävällinen henkilökunta. Sujui. "”
“"Viihtyisä,hintaluokka keskitasoa, maukkaat leivonnaiset, s-bonus"”
“HENKILÖ KUNTA OVAT MAAILMAN PARHAAT”
“Ystävällinen palvelu ja myös lapsi huomioitiin mukavalla tavalla”
“Nopea palvelu”
“Sijainti on hyvä ja kahvila on kauppakeskuksen sisällä hyvässä paikassa ulos mennessä”
“"Munkkipossut olivat aivan huikeita: herkullisia, paikallisia ja TUOREITA! "”
“"Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Takana oli jo 3 tunnin ajomatka, joten tauko oli täydellinen"”
“Hyvä peruskahvila”
“Hyvä paikka pysähtyä matkalla Varkauteen”
“Hyvä sijainti”