Meillä Kaemassa on tarjolla suussasulavia makuja läheltä Sotkamosta, Makea Cafe&Delistä joka leipoo meille suolaisia ja makeita herkkuja maistuviin hetkiin. Kaesan kotileipomon ja Ämmänleivän viinerit, pullat ja suolaiset ovat tuttuja monelle kainuulaiselle, näitä herkkuja kelpaa tarjota vieraille ja omalle väelle. Meidän omat leipurit leipovat arkisin iltapäivän kahvihetkiin pehmoisia munkkeja ja välillä muitakin herkkuja, kuten esimerkiksi kahvikakkua! Ilmojen viilentyessä on mukava levähtää nauttien tuoreita munkkia ja vaikka lämmintä kaakaota,nauttien kaupungin parhaasta maisemasta Kajaaninjoen varrella.

Maittava lounas

Kaeman kotiruokalounasta on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10.30-13.30. Lounasta voi ostaa myös kotipakettiin, ja jos haluaa ruokailla kevyemmin, voi ostaa myös pelkän salaattilounaan.

Kahvin ystäville

Laadukkaita makuja läheltä ja kaukaa. Pienpaahtimo Papun vahva-aromiset luomukahvit takaavat täydellisen kahvihetken. Tarjoilemme näitä erityisen laadukkaita kahveja pressopannulla pöytiin, ja valikoimistamme löytyy myös luomuteetä. Meiltä saa myös erikoiskahveja, kuten espressoa, lattea ja cappuccinoa. vaikkapa kermalla tai suklaalla maustettuna.

Kaema Cafe