Onnelliset ihmiset, rento tunnelma ja monta makumaailmaa yhdistävä ruoka- ja juomalista.
Me avokeittiön ja baaritiskin taiturit haluamme tehdä sinut ja vatsasi iloisiksi. Tule siis nauttimaan illasta ravintolan tai loungen puolelle – me odotamme sinua! 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.06.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paras henkilökunta ruokaravintolassa Jyväskylässä :)”
“Ympäristö viihtyisä. Palvelu ystävällistä. Hyvä ruoka.”
“Tunnelma ja asiakaspalvelu!”
“Kiva paikka, ystävällinen palvelu.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista.”
“Sisustettu hienosti”
“Ruoka on parantunut, samoin ruokalista. Palvelu myös toimi siltä osin, että koko iso pöytäseurue sai syödä niin pääruuat kuin jälkkärit yhtä aikaa.”
“Tarjoilija teki pääruuat tarjoiltuaan katoamistempun. Tuli kyllä vajaan tunnin päästä takaisin. Liekö ollut tauolla, mutta eikös silloin joku toinen tuuraa? No omapa on vahinkonne, kuivin suin ehdimme päättää illan jatkamisesta toisaalla, missä juomaa saa nopeammin. Se lihakaappi suoraan näkökentässä oli kammottava. Meni ruokahalu. Myös seurueen lihansyöjiltä :-(”
“Asiakaspalvelu!”
“Hyvä palvelu ja hyvät ruuat”
“Paras hinta-laatusuhde”
“Ystävällinen henkilökunta, ruoan hinta/laatu”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan. Palvelukokemus miellyttävä.”
“Koko henkilökunta erittäin ystävällistä, palvelu poikkeuksellisen hyvää huolimatta kiireestä (Antti Tuiskun keikka alkamassa vieressä). Erityisesti nuori vaalea tarjoilija (Miia?) oli ihana. Kysyttäessä saatiin myös loistavia vinkkejä Jyväskylän yökerhoihin. Kiitos!”
“Tunnelma + hinta-laatusuhde kokonaisuutena kohdillaan.”
“Kiva tunnelma ja edulliset s-etuviinit”
“Ruokalista on suppea ja yksitoikkoinen. Siihen kyllästyy nopeasti, kun useammin käy.”
“Reipas palvelu, viihtyisä ympäristö ja hyvä ruoka.”
“Asiakaspalvelija oli sopivan pirteä, mutta luonnollinen, ulkoterassi oli mukava, lasku tuotiin nopeasti, sisääntullessamme meille osoitettiin pöytä nopeasti.”
“Tilasin pihvin, jonka koko itsessään oli ihan OK, mutta sen mukana tulleet lisukkeet olivat mitättömät. Kaksi naattiporkkanaa ja pikkasen suhaistu sosetta. Tämän hintaisessa annoksessa tulisi olla lihan lisäksi enemmän esimerkiksi vihanneksia.”
“Viihtyisä ja palvelu oli hyvää sekä riittävän nopeaa vaikka ihmisiä olikin paljon paikalla ??”
“Herkullisen näköistä ruokaa.”
“Upea ja tunnellmallinen tila, houkutteleva ruokalista ja herkullinen ruoka.”
“Burgerin sämpylät olivat todella kuivat viime kerralla, aikaisemmin ei ole olleet.”
“nopea ja ystävällinen palvelu sekä hyvä ruoka”
“Laatu ja asiakaspalvelu on ajoittain epätasalaatuista”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka ja rento tunnelma.”
“Valaistus oli 13.4.2018 hiukan liian himmeällä. Miesten vessoja oli vain yksi, johon menee yksi kerrallaan. Pitäisi olla enemmän.”
“Erinomainen kassler, herkullinen kastike”
“Erittäin viihtyisät tilat kaupungin keskustassa.”
“Erittäin hyvät ja maukkaat ruuat ja niihin sopivat juomat osattiin suositella ruualle”
“Hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Henkilökunta ammattitaitoista ja todella mukavaa, ottavat asiakkaan loistavasti huomioon. Uusi sisustus viihtyisä ja terassi varsinkin näytti aivan mahtavalta!”
“Hyvä musiikki, hyvä ja runsas ruoka, nopea palvelu sekä asiantunteva henkilökunta”
“Henkilökunta, tilat”
“Hyvä ja huomioiva palvelu. Rento tunnelma ja linjassa ruokalistan kanssa. Hyvä olutvalikoima.”
“Erinomaisen mukava henkilökunta”
“Mukava henkilökunta”
“Henkilökunta oli todella sympaattista ja ystävällistä. Ranskalaiset olivat parhaita pitkään aikaan. Tunnelma oli rento ja sopivan hämärä.”
“Asiakkaan huomioonottaminen, pöydän jonottamisen (odottamisen) helppous baarin puolella, maukas ruoka, ystävällinen palvelu alusta loppuun.”
“Mutkaton tunnelma ja kivat puitteet. Aina hyvä ruoka. Viime kerralla toast skagen oli kylläkin palanut korppu mutta tilanne korjattiin välittömästi asianmukaisesti pahoitteluineen ja sain nopeasti uuden annoksen. Ikävätkin tilanteet hoituvat siis hienosti.”
“Erittäin mukavat tarjoilijat! Ehtivät jäädä jopa leppoisasti jutustelemaan toviksi, olivat rentoja ja juuri rentoudellaan kutsuivat meidät uudelleen Jaloon syömään ja juomaan. Lisäksi erittäin maukkaat annokset! Ja hieno lihakaappi, jonka antimia meille suositeltiin ja niitä takuulla tulemme maistelemaan.”
“Meitä ei tervehditty kun tulimme sisään. Oli tosin hirmuisen kiireisen näköistä, joten ymmärrettävää.”
“Ruokalista oli hyvä, mikä näkyi asiakkaiden määrässä”
“Pikkuisen pitkään joutui odottelemaan ruokaa sekä tilauksen vastaanottoa, mutta ruuhkaa oli ko aikaan”
“Annokset sopivan kokoisia. Ruoka maittavaa. Ilmapiiri rauhallinen.”
“Hyvä palvelu”
“Ravintolan ilme on miellyttävä ja tunnelma kiva, terassi on kesäaikana tosi hyvä lisä. Annoksista erityisesti alkupalat ovat olleet hyviä, pääruoka-annoksissa voisi olla vielä vähän enemmän makua.”
“Seurueemme koki viime kerralla alkuruoat pääruokia maukkaammiksi.”
“mukava tunnelma, hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Viihtyisä ja siisti ravintola. Henkilökunta tuntui aidon ystävälliseltä.”
“Pöytä löytyi 5 hengelle hyvin ja vaikka yksi jätti tulematta niin se ei ollut ongelma henkilökunnalle. Ruoka tuli nopeasti ja oli maittavaa. Asiantuntevaa palvelua myös juomapuolelta.”
“Kiitokset siitä, että keittiö on auki vielä klo 23 jälkeen, se pelkästään saa teatteri- tai konsertti-iltana valitsemaan Jalon, koska muualta ei kaupungissa saa ruokaa tuohon aikaan.”
“Kokonaisuus, ruoka ja asiajaspalvelu olivat hyviä”
“Uudistettu JALO on tyylikäs ja rento.”
“Tosi ystävällinen henkilökunta jaoikein hyvä ruoka”
“Yleisilmeeltään siisti ja tyylikäs ravintola. Henkilökunta erittäin mukavaa ja ammattitaitoista. Tähän kun vielä lisätään hyvä ruokalista ja kattava juomatarjonta niin tottakai suosittelen paikkaa muille ja tulen asioimaan itsekkin uudestaan!”
“Kiva fiilis! Siisti. Helppo poiketa.”
“Kivan fiini, yksilöllinen ja samalla epämuodollinen S-ravintolaksi”
“Hyvä kokonaisuus.”
“Miellyttävä sisustus, musiikki ei liian kovalla, juomalista on hieman keskivertoa kiinnostavampi, ruoka on yleensä hinta-laatuasteikoltaan hyvää tai erittäin hyvää. Menukierto en ehkä vähän venynyt uudistuksen jälkeisestä avaamisesta, mutta vaihtuvuus ja jatkuvuus ovat olleet balanssissa. Muikkukampanja keväällä oli erinomainen aloite.”
“Henkilökunnalla on välillä salitoiminta vähän hukassa. Perusohje tuo tullessasi, vie mennessäsi ja seuraa aina salia olisi hyvä pitää mielessä sujuvan asioinnin kannalta. Tällä käyntikerralla kaksi seurueemme jäsentä sai syömäkelvottomaksi suolattua ruokaa, asiaa pahoiteltiin vähän sinnepäin ja thats it. Seurueesta kaksi henkilöä sai siis syödä keskenään omaan tahtiin. Kun jälkiruokaakin tilattiin kahvin kanssa olisi ko. henkilöille sen kahvin vaikka voinut tarjota. Toinen seikka oli se, että olimme varauksessa pyytäneet mahdollisuutta päästä syömään 8hlön seurueella terassille. En tiedä ovatko terassin pöydät pultattuja kiinni, mutta yhteen niitä ei näemmä saanut ja ytävarauksemme oli sisällä. Syytä tälle ei kerrottu.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, siisti yleisilme, miellyttävä ja rento tunnelma”
“Kesäinen uusi lista,loistava terassi”
“Todella kiireistä joka hidastutti ruoan saantia, mutta palvelu kompensoi muuta ruuhkaa”
“Keittiö on myöhään auki.”
“Saatiin itse tuunattua jo valmista annosta. Tarjoilija tykkäsi uudesta tuunauksesta ja lupasi suositella sitä asiakkaille.”
“Mukava ilmapiiri kiitos henkilökunnan, nuoruuteen johdattelevan musiikin (60- ja 70-luku) ja hyvänmakuisen, rennon ruuan.”
“Erittäin ystävällinen ja asiakasläheinen henkilökunta. Herkulliset ruokavaihtoehdot.”
“Siisteys ja mukava henkilökunta.”
“Jos ruuassa on esim.kantarellisieniä niin niitten saaminen lautaselle oikein valmisteltuna on ensiarvoisen tärkeää. Edellisen kerran kun kävin syömässä niin kyseiset oli aivan lötköjä/sitkeitä. Kotona vieraille niitä tarjotessa paistan niistä ylimääräisen nesteen pois.”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja ystävällistä! Ruoka oli hyvää.”
“Ruoka on erittäin maistuvaa ja listat tarpeeksi monipuoliset”
“Kalliinpuoleinen”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on rentoa ja välitöntä. Ruoka on myös hyvää.”
“Erikoisoluiden valikoima on suppeahko, vaikka erilaiset oluet täydentäisivät ruoka-annoksia hienosti.”
“Asiakaspalvelijan positiivinen ja asiantunteva asiakaspalvelu. Sekä äärimmäisen hyvin itselleni ja seuralaiselleni maistuneet ruoka-annokset.”
“Ainut miinus käynnin aikana oli toisen asiakkaan äärimmäisen amatöörimäinen käytös. Tumppasi tupakkan pöydässämme sijainneeseen tuhkakuppiin ruokailumme aikana. Tämä ei kuitenkaan ole ravintolasta riippuvainen seikka, vaan äärimmäisen itsekkääseen ihmisryhmään kuuluvan yksilön minä-ajatteluun perustuva teko.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka, ihan vaikka vain istuskeluun ja seurusteluun.”