Onnelliset ihmiset, rento tunnelma ja monta makumaailmaa yhdistävä ruoka- ja juomalista.
Me avokeittiön ja baaritiskin taiturit haluamme tehdä sinut ja vatsasi iloisiksi. Tule siis nauttimaan illasta ravintolan tai loungen puolelle – me odotamme sinua! 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kivan fiini, yksilöllinen ja samalla epämuodollinen S-ravintolaksi”
“Hyvä kokonaisuus.”
“Hyvä ruoka ja palvelu, siisti yleisilme, miellyttävä ja rento tunnelma”
“Kesäinen uusi lista,loistava terassi”
“Todella kiireistä joka hidastutti ruoan saantia, mutta palvelu kompensoi muuta ruuhkaa”
“Miellyttävä sisustus, musiikki ei liian kovalla, juomalista on hieman keskivertoa kiinnostavampi, ruoka on yleensä hinta-laatuasteikoltaan hyvää tai erittäin hyvää. Menukierto en ehkä vähän venynyt uudistuksen jälkeisestä avaamisesta, mutta vaihtuvuus ja jatkuvuus ovat olleet balanssissa. Muikkukampanja keväällä oli erinomainen aloite.”
“Henkilökunnalla on välillä salitoiminta vähän hukassa. Perusohje tuo tullessasi, vie mennessäsi ja seuraa aina salia olisi hyvä pitää mielessä sujuvan asioinnin kannalta. Tällä käyntikerralla kaksi seurueemme jäsentä sai syömäkelvottomaksi suolattua ruokaa, asiaa pahoiteltiin vähän sinnepäin ja thats it. Seurueesta kaksi henkilöä sai siis syödä keskenään omaan tahtiin. Kun jälkiruokaakin tilattiin kahvin kanssa olisi ko. henkilöille sen kahvin vaikka voinut tarjota. Toinen seikka oli se, että olimme varauksessa pyytäneet mahdollisuutta päästä syömään 8hlön seurueella terassille. En tiedä ovatko terassin pöydät pultattuja kiinni, mutta yhteen niitä ei näemmä saanut ja ytävarauksemme oli sisällä. Syytä tälle ei kerrottu.”
“Keittiö on myöhään auki.”
“Saatiin itse tuunattua jo valmista annosta. Tarjoilija tykkäsi uudesta tuunauksesta ja lupasi suositella sitä asiakkaille.”
“Mukava ilmapiiri kiitos henkilökunnan, nuoruuteen johdattelevan musiikin (60- ja 70-luku) ja hyvänmakuisen, rennon ruuan.”
“Erittäin ystävällinen ja asiakasläheinen henkilökunta. Herkulliset ruokavaihtoehdot.”
“Siisteys ja mukava henkilökunta.”
“Jos ruuassa on esim.kantarellisieniä niin niitten saaminen lautaselle oikein valmisteltuna on ensiarvoisen tärkeää. Edellisen kerran kun kävin syömässä niin kyseiset oli aivan lötköjä/sitkeitä. Kotona vieraille niitä tarjotessa paistan niistä ylimääräisen nesteen pois.”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja ystävällistä! Ruoka oli hyvää.”
“Ruoka on erittäin maistuvaa ja listat tarpeeksi monipuoliset”
“Kalliinpuoleinen”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on rentoa ja välitöntä. Ruoka on myös hyvää.”
“Erikoisoluiden valikoima on suppeahko, vaikka erilaiset oluet täydentäisivät ruoka-annoksia hienosti.”
“Asiakaspalvelijan positiivinen ja asiantunteva asiakaspalvelu. Sekä äärimmäisen hyvin itselleni ja seuralaiselleni maistuneet ruoka-annokset.”
“Ainut miinus käynnin aikana oli toisen asiakkaan äärimmäisen amatöörimäinen käytös. Tumppasi tupakkan pöydässämme sijainneeseen tuhkakuppiin ruokailumme aikana. Tämä ei kuitenkaan ole ravintolasta riippuvainen seikka, vaan äärimmäisen itsekkääseen ihmisryhmään kuuluvan yksilön minä-ajatteluun perustuva teko.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka, ihan vaikka vain istuskeluun ja seurusteluun.”
“Joka kerta todella hyvä ruoka kohtuullisella hinnalla. Palvelu aina ollut hyvää ja ympäristö miellyttävä.”
“Ystävällinen henkilökunta ja aika nopea palvelu.”
“Ruokalista on huonompi kuin aikaisemmin.”
“Hyvä ruoka.”
“Viinit, joista sanoinkin tarjoilijalle. Oli vähän kun vuosikymmenten takaa.”
“Hyvä fiilis!”
“Tarjoilija ei osannut suositella tai kertoa annoksesta koska ei ollut itse sitä maistanut ??”
“Kiitokset erityisesti esteettömyydestä! Hienosti on huomioitu pyörätuolilla tänne mahtaminen ja liikkuminen.”
“Kävin ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa viime viikonloppuna Jyväskylässä. Sisustus oli erittäin hieno, menu oli hyvä sekä itse ravintolapäällikkö otti meidän tilaukset ja huolehti meidän viihtyvyydestä. Nappiin meni ruoan ja palvelun puolesta. ??”
“Erittäin hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Sisustus sekava”
“Asiantuntevuus, ruokavaihtoehdot osattiin esitellä hyvin ja annoksia pystyi jakamaan joten pystyi maistelemaan useampia vaihtoehtoja”
“Kun olimme syöneet, meidät 'unohdettiin' pöytään”
“Palvelu on ystävällistä, huomioonottavaa ja ripeää, vaikka kyseessä oli erittäin kiireinen ilta”
“Ystävällinen nuorekas henkilökunta.”
“Hyvä lihavalikoima ja se etenkin plussaa, kun pihvin koon voi itse valita.”
“Palvelualtis henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Todella hyvää asiakaspalvelua, jäi hyvä mieli käynnin jälkeen! Annoksien esillepanot olivat hyvin kauniita ja ruoka maistuvaa :)”
“Tartaria saa aika harvoin, joten oli kiva, että sitä oli listalla.”
“Tarjoilija toi kaksi kertaa väärät juomat seurueessa ihan olleille henkilöille, toinen ei ollut ko. juomaa tilannutkaan. Tarjoilijasta jäi epämääräinen tunne, ei hallinnut tilannetta. Maksaessa tuli katsottua lasku normaalia tarkempaa, mutta se oli kyllä ok meillä kaikilla. Meitä oli 6 henkilöä ja ruokailimme ja joimme kaksi juomaa - tarjoilijan olisi pitänyt kyetä hoitamaan tämä .”
“Mukava tunnelma ja hyvä ruoka”
“Kokonaisuus toimi täydellisesti ja ruoka oli erinomaista!”
“Henkilökunnan ystävällisyys ja ilmapiiri”
“Houkutteleva, viihtyisä”
“Ehkä alkuvaiheen hitaus”
“Hyvä lihavalikoima”
“Ihana nallekarhumainen miestarjoilija. Sopivasti pilkettä silmäkulmassa, jäi hyvä fiilis kotimatkalle”
“Asiansa osaavat tarjoilijat”
“Kiireetön ja leppoisa tunnelma ja ilmapiiri”
“Wingsien maku aivan loistava.”
“Wingsit pienentyneet, caesarsalaatti ei yhtä hyvä kuin ennen (ja pieni caesar on nykyään järkyttävän pieni), viihtyvyys huonompi kuin ennen remonttia.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä tila ja iloinen hlökuntä.”
“Melu. Koin häiritsevänä kanssaihmisten äänekkyyden. Välillä piti huutaa jotta seurassani ollut ystävä sai selvän puheestani.”
“Ruoka oli maukasta ja palvelu oli erittäin hyvää ja asiantuntevaa.”
“Hiukan suppea ruokavalikoima.”
“Hyvä sijainti ja henkilökunta”
“Hampurilainen oli melko mautonta ja pihvi todella kuiva”
“Annoksiin on nähty vaivaa ja poikkeaa mielestäni muista ravintoloista, siellä tehdään paljon itse ja eritavalla esim. burgerit sekä dipeissä valinnanvaraa mistä itse pidin enkä ollut aiemmin törmännyt vastaavaan ja siellä saa erinomaista ja ystävällistä palvelua ja asiakkaana tulee arvostettu olo. Huikeen mahtava ravintola! ??”
“Kävimme syömässä ystäväporukalla maanantaina 23.7. Ruoka oli erinomaista ja palvelu todella hyvää. Miestarjoilija oli ystävällinen ja toi hyvän fiiliksen käynnillemme.”
“Toissa kerralla käydessäni hampurilaisen pihvi oli hieman liian palanut.”
“Viihtyisä paikka !”
“Miellyttävä ilmapiiri ja herkullinen ruoka”
“Asiantunteva mieshenkilö baaritiskillä, todella hyvä ruoka.”
“Kallistuneet hinnat. Etenkin juomat oli todella hintavat.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä vaikka ravintolassa oli todella kiira. Saimme heti tullessa tiedon että ruokaannosten tulo kestää kiireen takia. Arvioitu aika piti hyvin paikkansa. Ruoka oli erittäin maukasta ja oikein valmistettua.”
“Maittava ruoka, ilmapiiri, rauhallinen paikka...”
“Ei ole enää niin viihtyisä kun ennen.”
“Tarjoilijat. Ruoan laatu.”
“Viime kerralla ruoan odotus ja lihojen kypsyydet. Mutta ymmärrän kyllä koska oli ralliviikonloppu.”
“Hyvä palvelu”
“Tunnelma on remontin jälkeen erittin viihtyisä sekä moderni, olematta kuitenkaan turhan kliininen. Avokeittiö tekee ravintolasta intiimimmän, koska näet mitä keittiössä puuhataan, ihana juttu! Ruoka ja juoma on aivan erityislaatuisen hyvää, aina. Koskaan ei ole Jalo pettänyt, tuskin koskaan tulee niin käymään. En pääse kovin usein ravintolaan syömään, mutta kun pääsee niin on hyvä valinta suunnata Jaloon. Henkilökunta on ammatimaista, huomioi asiakkaat ja ovat rentoja, omia itsejään, se luo rentoa tunnelmaa. Ravintolaan mahtuu isommallakin porukalla, mikä myös saa suosituksia minulta ?? Very bueno!”
“En keksi tällä kertaa mitään. Muistaakseni wc-tilatkin on remontoitu himpun väljemmiksi ?? Ja ainut asia, Jalon kotisivuilla oli sunnuntain aukioloajat, mutta kun saavuimme ravintolaan, pihassa olikin kyltti aikaisemmasta aukeamisesta. Nämäkin tiedot toki olisi voinut kaivaa vaikka fbstä.”
“Ystävällinen hlökunta, hyvä ruokalista.”
“Vesikannu muuttui maksulliseksi ja joskus tarjoilija saattaa kaataa veden lasiin, ennen kuin ehtii sanoa ei kiitos.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruokalista. Ja tietty hyvä ruoan laatu”