Onnelliset ihmiset, rento tunnelma ja monta makumaailmaa yhdistävä ruoka- ja juomalista.
Me avokeittiön ja baaritiskin taiturit haluamme tehdä sinut ja vatsasi iloisiksi. Tule siis nauttimaan illasta ravintolan tai loungen puolelle – me odotamme sinua! 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihanaa paikka oli auki klo 16.00 , kun ystäviemme kanssa olimme tulossa taas kerran ruokailemaa. Useat muut ravintolat olivat vielä tuolloin kiinni.”
“Erittäin ystävällinen ja reipas tarjoilija.”
“Viereisen pöydän seurue häiritsi erittäin kovalla metelillä... Sinänsä ei ravintolan vika, mutta meteli pilasi hieman omaa illallistunnelmaa.”
“Rento tunnelma, asiantunteva palvelu ja mahdollisuus yksityistilaisuuden pitämiseen siihen erittäin hyvin sopivassa monipuolisessa kabinettitilassa.”
“Hyvä tietämys juoma vaihtoehdoista.”
“Mukava palvelu”
“Hyvä sijainti, tosi ystävällinen palvelu ja monipuolinen ruokalista.”
“Taustamusiikki ja -melu vähän häiritsi.”
“Viihtyisyys, hieman erilainen ruokalista, hyvä hinta-laatusuhde.”
“Alkupala- ja jälkiruokalistasta oli haasteellista löytää mieluisia vaihtoehtoja.”
“Ympäristö, ruoka ja ruokalistan selkeys, siistit tilat. Hinta/laatu.”
“Hidas palvelu. Vaikka pöytä oli varattu valmiiksi ja seurueen koko tiedossa varauksen perusteella, ja itse ravintola hiljainen, kesti ruuan eteen saanti tilauksesta tolkuttoman pitkään”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Laskua ei meinannut saada millään.”
“Tunnelma, viihtyisä sisustus, monta erilaista vaihtoehtoa missä istua...”
“Joskus musiikki liian kovalla.”
“Rento, mukava tunnelma. Avara tila, ei tule ahtaanpaikan tuntua.”
“Tunnelma on ihana ja ruoka on joka kerta hyvää. Sopiva hinta laatu suhde!”
“Jos ravintolassa on paljon porukkaa palvely voi olla vähän hidasta. Odotimme laskun saamista aika pitkään.”
“Henkilö joka ohjasi pöytään ja otti meidän vastaan oli mukava. Tunsimme itsemme tervetulleeksi syömään vaikka emme olleet etukäteen varanneet pöytää. Hän huolehti tiedottamisesta kuinka kauan pöytä on vapaa ja sopiiko tämä meille. Ihanan lämpöinen ja asiallinen.”
“Erittäin kiva tunnelma. Hyvä ruoka.”
“Huippu henkilökunta!”
“Iloinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Ihana rento tunnelma sekä palvelu. Aina kun kaveriporukalla jotain treffailuja tiedossa niin paikkammehan on Jalo. Suomen parhaat Wingsit.❤️”
“Mahtava miestarjoilija joka oli rento, mutta erittäin ammattitaitoinen. Lohiburger oli täydellinen.”
“Ystävän vegeburger oli kuiva.”
“Viihtyisä ja rento tunnelma”
“ruoka on parantunut, vielä muutama vuosi sitten en kauheasti pitänyt jalon ruuista, mutta pari viime kertaa on ollut tosi hyvää sekä minulla että seuralaisillani :)”
“Pihvini oli paistettu kypsäksi vaikka tilasin medium miinuksen mutta tarjoilija tarjosi minulle vaihtoehdoksi joko uuden pihvin tai sitten ilmaisen jälkiruuan. Hienoa asiakaspalvelua”
“No se kypsä pihvi kun piti olla medium miinus”
“Kasvisruoka-annos oli pieni ja vaihtoehtoja oli kovin vähän.”
“Miellyttävä henkilökunta kiva miljöö.”
“Ammattitaitoinen, ystävällinen henkilökunta ja maistuva ruoka.”
“kiva fiillis ja syöminen, helppo tulla helppo olla”
“Tunnelma on mainio, henkilökunta mukavaa, sijainti hyvä.”
“Kasvisannosvaihtoehdot ruokalistalla aika vähissä, kasvisburgeri ei montaa tähteä viidestä ansaitse...”
“Pihvi oli hyvin paistettu ja lämmin.”
“Seurueessa yhdellä oli ruoka kylmää.”
“Viime käynnillä erityisesti saamamme palvelu oli todella hyvää ja koko käynnistä jäi hyvä fiilis. Erityiskiitos tarjoilijallemme JR, hän oli ammattimainen ja rento ja saimme sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Illallisen ajan tarpeistamme huolehdittiin eikä mitään jouduttu itse kyselemään tai odottelemaan.”
“Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Se on varsin täynnä iltaisin ja tunnelmallisia istumapaikkoja (ei keskellä kirkasta salia) on melko vähän.”
“Henkilökunta on ihan timanttista sakkia. Vaikka oli ruuhkainen perjantai-ilta, niin ammattiylpeys näkyi palvelussa. Palveltiin luontevasti ja hymyssä suin kiireestä huolimatta. Sopivin väliajoin infottiin, mikä on keittön tilanne (aika). Aivan 10+! Ruoka oli myös erittäin hyvää ja laadukasta. Suositellut juomat oli loistavia (viinit ja olut). Erittäin miellyttävä ilta.”
“Kiva sisustus, terassi ja tunnelma. Ystävällinen henkilökunta.”
“Kaipaisin enemmän kasvisvaihtoehtoja menuun.”
“Hieno paikka, varsinkin lämmin terassi ja hyvä ruoka”
“Ruokalista voisi olla hieman laajempi.”
“Hyvä tunnelma, siisteys ja ystävällinen henkilökunta”
“Palvelu oli hyvin ystävällistä ja iloista. Sekä nopeaa.”
“Itselleni ruokalista oli hieman suppea, mutta se toki selittyy erityisruokavalioillani. Annokseni sopivaksi muokkaaminen meni kyllä sujuvasti.”
“Hyvä ruoka!”
“Joutui yllättävän paljon odottamaan, vaikka ei ollut ruuhkaa !”
“Ruoka oli kaikin puolin herkullista. Olin käynyt Jalossa aiemminkin (minä tai muutkaan seurueemme jäsenet emme asu Jyväskylässä), joten lopulta vaikea valinta kirjaimellisesti kymmenen varteenotettavan ravintolan joukosta kulminoitui paitsi luonnollisesti houkuttelevaan (ja järkevästi hinnoiteltuun) ruokalistaan myös siihen, että olin ollut niin tyytyväinen edellisellä vierailukerralla, ettei yhtään haitannut käydä samassa paikassa toistekin. Lisäksi meille sattui aivan loistavan huippu tarjoilija, joka selkeästi oli perillä ravintolan tarjoamista tuotteista ja otti hienosti meidät asiakkaina huomioon. Ammattitaitoa löytyi, ja kuten tarjoilijallekin sanoimme, hän on selvästi oikealla alalla.”
“Kyllä en osaa sanoa, koska asiakastyytyväisyys oli niin huipussaan.”
“Keskimäärin hyvät safkat.”
“Olen pitkäikäinen siipiasiakas jalossa. Oli pienoinen pettymys kun siellä ei tarjoilla enää siipiä kun yhdellä medium kastikkeella, koska tykkään tulisista siivistä.”
“Toimiva, mukava ja rento palvelu. Hyvä ruoka.”
“Ruokaa odotettiin jonkin aikaa, tosin meitä oli 7 henkeä ryhmässä, mutta kovin nälkäisiä. Hätää lievitti kyllä keittiön herkulliset terveiset, mutta ne oli nopeasti syöty. Seurueestamme osa istui sohvalla, itse mukaan lukien, ja siinä ei ollut kovin hyvä asento syödä, koska pöytätaso jäi melko korkealle.”
“Kävin pidemmän tauon jälkeen, ja ravintola oli mennyt pubiruuasta enemmän valkoisen pöytäliinan suuntaan. tilakin tuntui viihtyisämmältä kuin aiemmin. Kaikin puolin hyvä mieli jäi koko kokemuksesta.”