Minne menisi afterworkeille Lahdessa?

Oluelle, viinille vai syömään? Lahden keskustasta löydät monia viihtyisiä paikkoja vaihtaa vapaalle. Tule tutustumaan toimipaikkoihimme ja saatat löytää uuden suosikkisi!

Amarillo, Lahti

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Amarillo onkin loistava paikka afterworkeille! Tervetuloa!

Aleksanterinkatu 10, Lahti

Bar & Bistro Lahti

Lahden Seurahuoneen Bar & Bistro on syntynyt hotellin komeasta historiasta tietoisena ja siitä ammentaen. Tyylikäs kohtaamispaikka Lahden keskeisimmällä paikalla hyvän viinin, laadukkaiden cocktailien ja paikallisten juomien parissa antaa aihetta hymyyn ja hienoihin kohtaamisiin. Meille on helppo tulla ja meille on helppo jäädä. Raikkaat juomat, hilpeä kohtuus, kupliva jutustelu ja ennen kaikkea elämästä nauttiminen ovat vieraillemme syitä palata.

Perjantaisin After workit klo 16-18, tarjolla pikkusuolaisia lasillisen lomassa hintaan 16,50 € / hlö. Tervetuloa afterworkeille!

Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti

Bar Kohde

Bar Kohde on ravintola, jossa seurustelu nousee hyvän fiiliksen nostajaksi ja aika menee huomaamatta. Kohteeseen voi pistäytyä pikaisesti tai villiintyä pidemmäksi aikaa. Koskaan ei ole huono päivä, jos pitää vähän hauskaa. Tervetuloa viihtymään!

Aleksanterinkatu 10, Lahti

Coppa eatery

Coppassa arki pysähtyy välittömyydestä, maukkaasta ruuasta ja juomasta nauttien. Ruoka on helposti lähestyttävää, annokset reiluja ja maistuvia. Iloisuus saa tarttua ja tuo ripauksen hauskuutta arkeen!

Aleksanterinkatu 16, Lahti

Kuja Street Food Lahti

Kujan tarjonnassa ja palvelussa yhdistyvät katuruoka ja elämyksellisyys. Menussa näkyy ja maistuu street food, joskin selvästi totutusta poikkeavalla twistillä: lahtelainen street food on tunnetusti snägäri, mutta Kujapa tuo nakkikioskin tähän päivään. Tule nauttimaan nykypäivän katuruokaa tietysti hyvien juomien ja seuran kera. Tervetuloa afterworkeille! Kesäaikaan palvelemme vain tilauksesta.

Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti

Las Palmas Lahti

Karaokeravintola Las Palmasista löytyy helpotus sekä janon että laulun tarpeeseen. Huurteiset juomat ja välitön menomesta moneen makuun. Karaokestagen pääset valloittamaan ja päästämään sisäisen starasi esille koko aukiolon ajan. Iltaisin Las Palmas herää varsinaiseen loisteeseen, valot välkkyen. Tanssijalkaa ei tarvitse paikallaan napsutella, vaan reippaasti tanssin pyörteisiin. Antaa virsun lipsua! Tervetuloa viihtymään!

Rautatienkatu 15, Lahti

Trattoria Seurahuone, Lahti

Herkullisen ruoan äärellä on hyvä vaihtaa vapaalle. Trattoriassa pääset nauttimaan italialaisen keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia ovat Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain. Kesäisin Trattorian sisäpiha palvelee säävarauksella, Trattorian aukioloaikojen mukaan. Tervetuloa nauttimaan!

Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti

Iloinen Kulkija Lahti

Meiltä saat loistavan palvelun ja laadukkaan juomavalikoiman. Lisäksi on tarjolla biljardia, dartsia ja lautapelejä. Täällä pääset mukaan urheilujuhlan tuntuun, oli kyse sitten lätkästä, futiksesta tai koriksesta. Ja viihdyt, vaikket sporttia seuraisikaan!

Paasikivenkatu 1, Lahti

In these restaurants

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website