Wine Dinner
Wine Dinner
Gerard Bertrand Wine Dinner
Gerard Bertrand Wine Dinner
Gerard Bertrand Wine Dinner 24.9. kello 18:00.
5-ruokalajin illallisella päästään nauttimaan Gérard Bertrandin viineistä, jotka syntyvät Etelä-Ranskan auringon alla. Entinen rugby-tähti ja nykyinen biodynaamisen viininviljelyn edelläkävijä Gérard Bertrand on rakentanut viinitalonsa intohimolle, terroirin monimuotoisuuden vaalimiselle ja kestävälle viininviljelylle.
Hänen viininsä heijastavat Välimeren lämpöä, Languedocin rikasta historiaa ja luonnon kunnioittamista – ne ovat elegantteja, eloisia ja täynnä alueensa luonnetta.
Menun viineistä sekä tarinoita Gérard Bertrandin tilan ja viinien ympäriltä kertoo Pauline Guiset englanniksi.
Varmista paikkasi illalliselle varaamalla pöytä TÄSTÄ. (https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/helsinki/harbore/varaa/ ) Valitse ravintolaksi Harbore ja ajankohdaksi 24.9. klo 18. Kirjoita varauksen yhteydessä lisätiedot kenttään: Gerard Bertrand Wine Dinner
Paikkoja rajoitetusti ja mukaan pääsee ainoastaan pöytävarauksella. Tervetuloa!
LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.