Lunch week 4, 23/01 - 29/01
Toivotamme kiireetöntä ja nautinnollista lounashetkeä.
Gunnarissa tarjoilemme Sinulle lounaan pääruoan pöytään, tilauksen voit tehdä ja maksaa heti tullessa. Alkupalat, kahvi ja jälkiruoka on katettuna buffetpöytään.
Maukasta lounasviikkoa, tervetuloa meille Gunnariin!
keitto / alkupalapöytä & kahvi & makea 10
Gunnarin ruokaisa salaatti tai täytetty uuniperuna 13,50
Päivän lämminruoka 13,50
Lounas burger 13,50
Päivän kasvisruoka 13,50
Grillipihvi 26 / S-etu 24
Viikonloppuisin tarjolla herkullinen brunssi Gunnar Upstairsissa 2krs.
friday 27/01
Lunch: 11:00-15:00.
Perjantain alkupaloina tarjolla oliiviöljyssä paistettua rapeaa maalaisleipää ja tomaattisalsaa. Jälkiruokana jäätelöä. Bruschetat & kahvi/tee&jäätelö ilman pääruokaa 10€
Kermaisen täyteläinen keitto päivän kalasaaliista ja kotimaisista juureksista, tarjoillaan saaristolaisleivän kera. Saatavana gluteenittomana.
ylikypsää härkää, creme fraichea, majoneesia ja kaprista
vegaaninen kasvisruoka-annos
100% nadan jauhelihapihvi, tomaattihilloa, Gunnarin sipulimajoneesia, ranskalaisia.Saatavilla myös gluteenittomana.
150g grillattu naudan ulkofile, yrtti-valkosipulivoita
saturday 28/01
Lunch: 14:00-15:00.
JUOMIA
Tumma- tai vaaleapaahtoista kahvia, haudutettua teetä, jääteetä, erikoiskahvia (cappuccino, latte, espresso...) vastajauhetuista pavuista, kaakaota
Tuoremehuja; omena- appelsiini- puolukkamehua
Bornemannin omenainkiväärimehua
Fruitie kauden raaka-aineista
BRUNSSI BUFFET
Leipiä; lämpimiä croissanteja, vastapaistettua vaaleaa täysjyväleipää, ruis – ja saaristolaisleipää, voita, humusta, tuorejuustoa
Kotimaisia kasviksia; pisaratomaattia, tuorekurkkua, paprikaa, salaattia, rucolaa
Makuja Euroopasta; Copa kinkkua, Napolin salamia, tsatsikia, viinilehtikääryleitä, marinoituja yrttioliiveja
Suomalaisia klassikkoja; perunasalaattia, silliä, lohimoussea
Salaatteja; Caesar salaatti katkaravuilla, varhaiskaalisalaattia, halloumi-juustosalaattia
Lämpimiä ruokia; Vastapaistettuja artesaanimunakkaita, paahdettuja sesongin kasviksia, falafeleita, mausteista makkaraa, lihapullia, pekonia, paneroitua friteerattua kanaa & Gunnarin majoneesia
Jälkiruokia;
Juustotarjotin
Tuoreita hedelmiä
Hedelmä- marjasalaattia, täyteläistä jugurttia ja hunajaa
Seurahuoneen pannukakkua, kermavaahtoa ja sesongin itsetehtyä hilloa
Crème Brûlée
Pieniä leivonnaisia ja muita makeita yllätyksiä