Menus

4
5
6

Lunch week 4, 23/01 - 29/01

Toivotamme kiireetöntä ja nautinnollista lounashetkeä.

Gunnarissa tarjoilemme Sinulle lounaan pääruoan pöytään, tilauksen voit tehdä ja maksaa heti tullessa. Alkupalat, kahvi ja jälkiruoka on katettuna buffetpöytään.

Maukasta lounasviikkoa, tervetuloa meille Gunnariin!

keitto / alkupalapöytä & kahvi & makea 10

Gunnarin ruokaisa salaatti tai täytetty uuniperuna 13,50

Päivän lämminruoka 13,50

Lounas burger 13,50

Päivän kasvisruoka 13,50

Grillipihvi 26 / S-etu 24

Viikonloppuisin tarjolla herkullinen brunssi Gunnar Upstairsissa 2krs.

friday 27/01

Lunch: 11:00-15:00.

Bruschetta alkupalat
L

Perjantain alkupaloina tarjolla oliiviöljyssä paistettua rapeaa maalaisleipää ja tomaattisalsaa. Jälkiruokana jäätelöä. Bruschetat & kahvi/tee&jäätelö ilman pääruokaa 10€

Gunnarin kermaisen täyteläinen kalakeitto
L
13,50 €

Kermaisen täyteläinen keitto päivän kalasaaliista ja kotimaisista juureksista, tarjoillaan saaristolaisleivän kera. Saatavana gluteenittomana.

Uuniperuna täytettynä härkärilletellä ja raikasta yrttisalaattia
G
L
13,50 €

ylikypsää härkää, creme fraichea, majoneesia ja kaprista

Selleripihvi, belugalinssi-kaalipaistosta ja punajuurihummusta
G
M
VN
13,50 €

vegaaninen kasvisruoka-annos

Burger naudalihapihvillä
L
13,50 €

100% nadan jauhelihapihvi, tomaattihilloa, Gunnarin sipulimajoneesia, ranskalaisia.Saatavilla myös gluteenittomana.

Grillipihvi , ranskalaiset perunat ja grillattuja kasviksia
G
L
26,00 €
S-Etukortti price
24,00 €

150g grillattu naudan ulkofile, yrtti-valkosipulivoita

saturday 28/01

Lunch: 14:00-15:00.

Brunssi
34,00 €
S-Etukortti price
32,00 €

JUOMIA

Tumma- tai vaaleapaahtoista kahvia, haudutettua teetä, jääteetä, erikoiskahvia (cappuccino, latte, espresso...) vastajauhetuista pavuista, kaakaota

Tuoremehuja; omena- appelsiini- puolukkamehua

Bornemannin omenainkiväärimehua

Fruitie kauden raaka-aineista


BRUNSSI BUFFET

Leipiä; lämpimiä croissanteja, vastapaistettua vaaleaa täysjyväleipää, ruis – ja saaristolaisleipää, voita, humusta, tuorejuustoa

Kotimaisia kasviksia; pisaratomaattia, tuorekurkkua, paprikaa, salaattia, rucolaa

Makuja Euroopasta; Copa kinkkua, Napolin salamia, tsatsikia, viinilehtikääryleitä, marinoituja yrttioliiveja

Suomalaisia klassikkoja; perunasalaattia, silliä, lohimoussea

Salaatteja; Caesar salaatti katkaravuilla, varhaiskaalisalaattia, halloumi-juustosalaattia

Lämpimiä ruokia; Vastapaistettuja artesaanimunakkaita, paahdettuja sesongin kasviksia, falafeleita, mausteista makkaraa, lihapullia, pekonia, paneroitua friteerattua kanaa & Gunnarin majoneesia

Jälkiruokia;

Juustotarjotin

Tuoreita hedelmiä

Hedelmä- marjasalaattia, täyteläistä jugurttia ja hunajaa

Seurahuoneen pannukakkua, kermavaahtoa ja sesongin itsetehtyä hilloa

Crème Brûlée

Pieniä leivonnaisia ja muita makeita yllätyksiä

LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, VN = vegan, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes.

contact information

Show on map

Humalistonkatu 2

Turku

map
Accessibility
The restaurant is wheelchair accessible
S-Card
We accept S-Card
Phone number

010 786 4095

Call fees 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

call
Week number
Week:
Opening times

mon - thu 

11:00 - 22:00

Kitchen: 11:00 - 21:30

fri 

11:00 - 23:00

Kitchen: 11:00 - 22:00

sat 

14:00 - 23:00

Kitchen: 14:00 - 22:00

sun 

Closed

Kitchen: Closed

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website