Skip to main content

Party Buffets

Party Buffets

Menut tilattavissa etukäteen myyntipalvelumme kautta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Toivomme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa.

Erikoisruokavaliot huomioimme ennalta ilmoitetun mukaan, menut saatavilla myös kasvis- ja vegaanisena vaihtoehtona. Käytämme mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita, kaikkien lihojen, kanan ja kalan alkuperämaa on Suomi.

Tiedustelut myyntipalvelustamme:

Puh. 010 764 2000 (pvm/mpm) klo 8.30–16, sales.suur-savo@sok.fi

OLAVINLINNA Tilaisuuden minimiveloitus

Ravintolapalveluiden minimiveloitus arkipäivinä välillä 1.1.–10.5.2026 ja 1.9.-31.12.2026 on 3 000 € ja pyhäpäivinä 6 000 €. Välillä 11.5.-31.8.2026 minimiveloitus on 2 000 € ja pyhäpäivinä 5 000 €. Mikäli tilattujen ruoka- ja juomatarjoilujen arvo jää alle minimiveloituksen, veloitamme ostojen ja minimiveloituksen välisen summan.

Juhlabuffet

Juhlabuffet

Iltapalat

Iltapalat

Cocktailpalat

Cocktailpalat

LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.

contact information

contact information

opening times

opening times

Kesäsesongin ulkopuolella olemme avoinna tilauksesta sekä erityisinä tapahtumapäivinä.

Restaurant chains

Restaurant chains