51 52 1
Lunch week 51, 15/12 - 21/12 Lunch week 51, 15/12 - 21/12 All lunch portions include salad buffet, soup of the day, bread and spread, coffee and small bite for the dessert.
Lunch is served mon–fri 11–14.
Monday 15/12 Monday 15/12 Lehtipihvi ja lohkoperunoita G L
Vege lunch of the week: Roasted cauliflower, satay sauce, fried rice, bell pepper jam
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 120g rotukarjan burgerpihvi, Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, chili-jalapenomajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: goat cheese or black bean steak
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 150g rotukarjan burgerpihvi, pekonia Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, pikkelöityä punasipulia, jalapeno-chilimajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: Goat cheese or Chicken
Charcoal grill roasted beef sirloin steak G L
Kotimaista naudanulkofiletettä 150g, raikasta salaattia ja valkosipuli majoneesia. Lisäksi ranskanperunoita.
Tuesday 16/12 Tuesday 16/12 Revon härkäleipä ja ranskalaisia L
Ylikypsää härkää, tomaattikastiketta, pikkelöityä punasipulia jyväspakarin cheddarjuustopatongin päällä.
Lisäksi ranskalaisia.
Vege lunch of the week: Roasted cauliflower, satay sauce, fried rice, bell pepper jam
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 120g rotukarjan burgerpihvi, Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, chili-jalapenomajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: goat cheese or black bean steak
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 150g rotukarjan burgerpihvi, pekonia Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, pikkelöityä punasipulia, jalapeno-chilimajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: Goat cheese or Chicken
Charcoal grill roasted beef sirloin steak G L
Kotimaista naudanulkofiletettä 150g, raikasta salaattia ja valkosipuli majoneesia. Lisäksi ranskanperunoita.
Wednesday 17/12 Wednesday 17/12 Rapeaa kanaa, juustokastiketta ja yrttiperunaa L
Vege lunch of the week: Roasted cauliflower, satay sauce, fried rice, bell pepper jam
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 120g rotukarjan burgerpihvi, Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, chili-jalapenomajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: goat cheese or black bean steak
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 150g rotukarjan burgerpihvi, pekonia Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, pikkelöityä punasipulia, jalapeno-chilimajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: Goat cheese or Chicken
Charcoal grill roasted beef sirloin steak G L
Kotimaista naudanulkofiletettä 150g, raikasta salaattia ja valkosipuli majoneesia. Lisäksi ranskanperunoita.
Thursday 18/12 Thursday 18/12 Paahdettua lohta, perunamuusia ja tillicreme G L
Vege lunch of the week: Roasted cauliflower, satay sauce, fried rice, bell pepper jam
Tomaattinen linssikeitto G L
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 120g rotukarjan burgerpihvi, Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, marinoitua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, chili-jalapenomajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: goat cheese or black bean steak
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 150g rotukarjan burgerpihvi, pekonia Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, pikkelöityä punasipulia, jalapeno-chilimajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: Goat cheese or Chicken
Charcoal grill roasted beef sirloin steak G L
Kotimaista naudanulkofiletettä 150g, raikasta salaattia ja valkosipuli majoneesia. Lisäksi ranskanperunoita.
Friday 19/12 Friday 19/12 Pulled pork taco ja ranskalaisia G L
Yön yli haudutettua porsaan niskaa, tomaatti-chilikastiketta, jalopeno-chili majoneesia, rucolaa, tomaattia ja pikkelöityä punasipulia. Lisäksi ranskalaisia.
Vege lunch of the week: Roasted cauliflower, satay sauce, fried rice, bell pepper jam
Choose: goat cheese or black bean steak
Revolution perunabriossin välissä puuhiiligrillattu 150g rotukarjan burgerpihvi, pekonia Jukolan Juuston Aito-cheddaria, Provencen salaattia, pikkelöityä punasipulia, jalapeno-chilimajoneesia, BBQ-kastiketta. Lisäksi ranskanperunoita.
Choose: Goat cheese or Chicken
Charcoal grill roasted beef sirloin steak G L
Kotimaista naudanulkofiletettä 150g, raikasta salaattia ja valkosipuli majoneesia. Lisäksi ranskanperunoita.
LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.
contact information contact information The restaurant is wheelchair accessible
opening times opening times
Restaurant chains Restaurant chains