À la carte 14 April – 1 October 2025 & drink menu
Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta illasta laatuviinien ja ruoan parissa Ravintola Lasipalatsissa 9.6.
Yli satavuotias, Alsacen suurin viinintuottaja Wolfberger tuo Lasipalatsiin palan ranskalaista viiniperinnettä – eleganttia makujen tasapainoa, Grand Cru -tarhojen vivahteita ja kestävän kehityksen filosofiaa.
Neljä huolella suunniteltua ruokalajia yhdistetään tarkoin valittuihin Wolfbergerin viineihin, jotka edustavat alueen koko kirjoa raikkaista valkoviineistä samettisiin punaviineihin ja hienostuneeseen Crémant-kuohuviiniin.
Illallinen tarjoaa makumatkan Alsacen sydämeen – tule kokemaan, kuinka intohimo, osaaminen ja perinne maistuvat lautasella ja lasissa.
Illallinen alkaa 9.6. klo 18. Paikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme ennakkovarausta.
Wolfberger-viinitekijäillallinen
LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.