BRUNCH / UPSTAIRS
Turun Seurahuoneen brunssibuffet on päivitetty syksyyn, suosittujen brunssiherkkujen mukaan olemme lisänneet sadonkorjuun parhaita raaka-aineita ja lämpimiä makuja kylmeneviin päiviin.
SALAATTEJA JA LISUKKEITA
- rucolamarinoitua mustajuurta G, VE
- paahdettua paprikaa, latvaartisokkaa ja linssejä G, VE
- punakaali- granaatinomenasalaattia G, VE
- tomaatti-mozzarellasalaattia L, G
- caesarsalaattia naturel L, G (kastike sisältää anjovista)
- caesarsalaatin lisukkeeksi paahdettua kanaa, katkarapuja, krutonkeja
- vihersalaattia, tomaattia, kurkkua, rucolaa/pinaattia VE, G
- marinoituja sieniä VE, G
- yrttioliiveja VE, G
- tzatzikia L, K, G
- punajuurihummusta VE, G
- lohimoussea L, G
- ranskalaista sipulisilliä L, G
- kananmunia
- Copa–kinkkua ja Napolin salamia
- juustovalikoima (L), siemennäkkileipää (VE) ja viikunahilloa (vegaanista juustoa pyydettäessä)
LÄMPIMIÄ BRUNSSIHERKKUJA
- chilillä maustettu vegekofta, vegaaninen jugurttikastike VE, G
- vuohenjuustopiirasta, hunajaa ja pinjansiemeniä L, K
- paahdettuja yrttijuureksia VE, G
- sieni–maissipannukakkua L, K
- munakokkelia L, G
- pekonia, lihapullia ja mausteista makkaraa L, G
- (vegaani nakkeja pyydettäessä G)
- paneroitua, friteerattua kanaa ja majoneesidippiä L, G
JÄLKIRUOKIA
- lämmintä kaura-omenapaistosta G, VE
- - vaniljakastiketta / vegaanista vaniljakastiketta
- jäätelöä, kastikkeita ja strösseliä
- pannukakkubaari (VE pyydettäessä)
- - kermavaahtoa, Nutellaa, vaahterasiirappia ja hilloja
- juustovalikoima L
- - siemennäkkileipää G, VE ja viikunahilloa
- hedelmäsalaattia VE , turkkilaista jugurttia L ja hunajaa
- Turun Seurahuoneella tehtyä Rocky Road -suklaata, keksejä ja muita makeita yllätyksiä L, G
- pyydettäessä mustikka- raakakakku VE
- pyydettäessä hedelmä/marjamousse VE
JUOMIA
- kahvia, haudutettua teetä, erikoiskahvia (cappuccino, latte, espresso...) vastajauhetuista pavuista, kaakaota
- appelsiini-puolukkamehua
- Pakurilan tilan tuorepuristettua omenamehua
FRESH & HEALTY
- tuorepuuroa VE
- Turun Seurahuoneella tehtyä granolaa (sis. pähkinää), turkkilaista jugurttia ja hunajaa ( L, G )
- (vegaanista jugurttia pyydettäessä)
- päivän smoothie tai fruitie L / VE, G
- tuoreita hedelmiä VE
- LEIPIÄ
- lämpimiä croissanteja, vaaleaa täysjyväleipää (VE), ruisleipää (VE), saaristolaisleipää sekä hapanjuurisämpylöitä(VE)
- voita, margariinia ja tuorejuustoa
- (gluteenitonta leipää ja karjalanpiirakoita VE)
34 €, S-Etukortilla 32 €
LAPSET
- 0–3 -vuotiaat veloituksetta
- 4–9 -vuotiaat 9 €
- 10–13 -vuotiaat 15 €
Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Juhlapäivien erikoisbrunsseilla poikkeavat hinnat ja kattausajat.
SEURAHUONEEN BRUNSSI
Brunssi on katettuna Gunnar Upstairsissa 2.krs.
la - su klo 12.30-15.30.
Suosittelemme pöytävarausta
Varaukset ja tiedustelut:
Turun Myyntipalvelu,
puh.0300 870040 ma- pe 8.30 - 16.30 (puhelun hinta 0,51€/min+pvm/mpm)
SOLO SOKOS HOTEL TURUN SEURAHUONE
GUNNAR EATERY & BAR // GUNNAR UPSTAIRS
Humalistonkatu 2, Turku
LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.