Something tasty food Something tasty food
House Cocktails House Cocktails Kyrö Napue Gin infused with Strawberries, Basil, Lime & Eggwhite
Finlandia Vodka, Kahlua, Espresso, Vanilla, Condensed Milk & Cream Cheese
Bulleit Bourbon, Oloroso Sherry, Handcrafted Cola Syrup & Banana Oleo
El Gobernador Pisco, Isolabella Limoncello. Pear Puree & Vanilla Foam
Diplomático Mantuano, Chartreuse Verte, Handcrafted Apple Syrup & Crémant
Kyrö Napue Gin infused with Strawberries, Aperol,
Handcrafted Vanilla-Lemongrass Cordial & Fever Tree Tonic
Kanavan Panimo's Signature Cocktail Kyrö Napue Gin infused with Blueberry, Cranberries and Rosemary,
Chartreuse Jaune, Solution & Kanavan Panimo’s Sour or Gose
House Mocktails House Mocktails Non-alcohol Rum, Raspberry, Mint & Lime
Elderflower, Cucumber, Mint & Lime
Non-alcohol Gin, Strawberry, Basil, Lime & Eggwhite
Non-alcohol Rum, Pineapple, Orange, Grenadine & Orgeat
Strawberries, Handcrafted Demerara Gum Syrup, Balsamic Vinegar, Milk & Chili
White Wines White Wines Passi Reali Riesling
Kuiva ja ihastuttavan hapokas. Klassinen sitruunankuori ja mineraalisuus kohtaa melonin makeuden tuoksussa. Italialaista osaamista Riesling kentällä.
Cesari Pinot Grigio Delle Venezie (Italia)
Kuiva, hapokas, hedelmäinen, päärynää ja omenaa
Sokeri: 5g/l
Rypäle: Pinot Grigio
Hocheimer Daubhaus Riesling (Saksa)
Puolikuiva, hapokas, hedelmäinen, aromaattinen ja hennon mausteinen
Sokeri: 15g/l
Rypäle: Riesling
Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic (Itävalta)
Kuiva, erittäin hapokas, limettinen, päärynäinen ja valkopippurinen
Sokeri: 1g/l
Rypäle: Grüner Veltliner
Wolfberger Riesling (Ranska)
Kuiva, hapokas, vaaleanviherkeltainen, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, viheromenainen, mineraalinen ja kevyen mausteinen
Sokeri: 2g/l
Rypäle: Riesling
Red Wines Red Wines Western Cellars Winemaker's Selection Zinfandel (Yhdysvallat)
Täyteläinen, tumman marjaisa, hilloinen, kirsikkainen, vaniljainen ja paahteinen
Sokeri: 5,9g/l Rypäle: Zinfandel
La Piuma Chianti DOCG (Italia)
Keskitäyteläinen, sopivan hapokas, keskitanniininen, kirsikkainen ja karpaloinen
Sokeri: 4g/l
Rypäle: Sangiovese
Patriarche Pinot Noir (Ranska)
Kevyt, hienostuneet tanniinit, vadelmainen ja mustaherukkainen
Sokeri: 1,75g/l
Rypäle: Pinot Noir
Red Wine Expedition Vino Rosso Corvina VN
The grape of the spicy Expedition Vino Rosso is Corvina, a variety of Italian origin. The taste is ripe berry and medium tannin. Thanks to its soft strength, the wine is also ideal for enjoying on its own, but it is just as at home with tapas, meat, pasta and pizza. Ruby red Corvina is a versatile food wine!
Sparkling Wine & Champagne Sparkling Wine & Champagne Patriarche Crémant Bourgogne Brut (Ranska)
Kuiva, tasapainoinen, raikas, hapokas ja hedelmäinen Sokeri: 9g/l Rypäle: Chardonnay, Pinot Noir, Gamay ja Aligoté
Mas d’en Bros Cava (Espanja) Voimakkaan raikas, omenainen, sitruksinen ja nektariininen cava, joka on valmistettu shampanja menetelmällä. Sokeri: 11g/l Rypäle: Xarello, Macabeo, Parellada
Canevel Prosecco Rose 11%
Expedition Brut Spumante
Kuiva, keskihapokas, päärynäinen & kevyen passionhedelmäinen.
Philippe De Nantheuil Champagne Brut
Elegantin mausteinen samppanja. Raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä hienostunutta mausteisuuta sekä aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs.
Rypäleinä Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay.
Lanson Noble Blanc de Blanc Champagne Vintage 2004 Noble on samppanjatalo Lansonin juuri julkaisema uusi lippulaiva samppanja, jota valmistetaan vain harvinaisen hyvien vuosikertojen osuessa kohdalle.
Käsinpoimitut rypäleet tulevat Cotê des Blancsin viideltä eri Grand Cru kylien tarhoilta ja ovat 100% Chardonnay rypälettä.
Viini on voimakkaan harteikas, jossa yhdistyy hunajainen sitruunaisuus mantelimaiseen paahteisuuteen ollen samalla jämäkkä, mutta myös raikas.
Tässä on todellinen viininteon taidonnäyte, joka on kypsynyt Lansonin kellareissa 18 vuoden ajan.
LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.
contact information contact information The restaurant is wheelchair accessible Mon - Thu 15:00 - 00:00 Kitchen: 15:00 - 21:30
Fri 13:00 - 01:30 Kitchen: 14:00 - 22:00
Sat 13:00 - 01:30 Kitchen: 13:00 - 22:00
Sun Closed Kitchen: Closed
Restaurant chains Restaurant chains