Skip to main content

Puraise Pala Saimaata

Puraise Pala Saimaata

Puraise Pala Saimaata

Server in black shirt presenting a plated meal to diners enjoying red wine in a restaurant with exposed brick walls.

Puraise Pala Saimaata -kampanja kunnioittaa paikallisten lähituottajien raaka-aineita. Kampanjan aikana tuodaan ravintoloiden UKKO Bistro & Deli, Ravintola Majakka ja Gastropub Eino listoille kahden-kolmen kuukauden välein uusi annos, jossa lähituottajien raaka-aineet ovat pääosassa.

Loppuvuoden menuun inspiraatiota on haettu joulupöytien klassikkoruoista, kuten karjalanpaistista. Tuulahdukset tutuista makumaailmoista on tuotu kuitenkin uuteen, näyttävään ja maistuvaan muotoon! Tämä annos saatavilla joulukuun loppuun asti.

1.11.–31.12.

Puraise Pala Saimaata Joulumenu L, G

Paahdettua palsternakkakeittoa
Timjamiöljyä, palsternakkasipsiä, paahdettua saksanpähkinää ja lakkaa

Ylikypsää porsaanniskaa, naudan rilletteä, sipulipyreetä, paahdettua porkkanaa ja perunaa, paistinlientä, kuivattua sipulia

Puolukkaparfait
Jogurttimoussea, marinoitua puolukkaa, piparkakku-rosmariini-crumblea ja suolakaramellia

S-Etukortilla 49 € / Norm. 51 €

Lähituottajien raaka-aineita käytetään Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa niin paljon kuin mahdollista.

Restaurant chains

Restaurant chains