Juomalista Juomalista
Oluet Oluet 1664 Blanc 5 %
Raikas ja moderni suodatettu vehnäolut. Oluen hedelmäisessä maussa on häivähdys korianteria ja sitrusta.
Warsteiner Fresh 0,0% 0,33 l
Siiderit/Lonkerot Siiderit/Lonkerot A.Le Coq Long Drink 5,5% 0,33 l
Olvi Hard Seltzer Juiced Pear 4,5%
Crowmoor Extra Dry Apple Cider 4,7%
Bacardi Breezer Pineapple 4% 0,275l
Somersby Apple Alcohol-Free 0% 0,33l
Bona Cocktails Bona Cocktails Aperolia, sitruunamehua, sokerisiirappia, Foamee -tippoja
Kuohuviiniä 6cl, Aperolia 4cl, soodaa ja appelsiiniä
Bacardi blanca, limelohkoja, sokeria, mangosiirappia, mintunlehtiä, jäämurskaa ja soodaa.
Viinit Viinit Hunawihr Riesling Reserve, Ranska, 13 %
Hedelmäisen raikas ja mineraalinen Riesling Alcasen alueelta. Sopii hyvin
kalaruoille.
Rypäle: Riesling
Maa: Ranska
Maison Le Bosquet Cabernet Sauvignon
Runsas, täyteläinen ja mausteinen viini vaniljaisilla vivahteilla, joka on loistava sieni- ja liharuoille, juustoille, umamisille kasvisruoille sekä nautiskeluun sellaisenaan.
Rypäle: Cabernet Sauvignon
Maa: Ranska
Torres Natureo White 0,0% 12 cl VE
Espanja
Vaaleankeltainen, puolimakea, hapokas, sitruksinen, hedelmäinen, kukkainen.
Torres Natureo White 0,0% 16 cl VE
Espanja
Vaaleankeltainen, puolimakea, hapokas, sitruksinen, hedelmäinen, kukkainen.
Torres Natureo White 0,0% 37,5 cl VE
Espanja
Vaaleankeltainen, puolimakea, hapokas, sitruksinen, hedelmäinen, kukkainen.
Torres Natureo Red 0,0% 12 cl VE
Espanja
Punainen, keskitäyteläinen, vähätanniininen, puolikuiva, mansikkainen, vadelmainen, punaherukkainen.
Torres Natureo Red 0,0% 16 cl VE
Espanja
Punainen, keskitäyteläinen, vähätanniininen, puolikuiva, mansikkainen, vadelmainen, punaherukkainen.
Torres Natureo Red 0,0% 37,5 cl VE
Espanja
Punainen, keskitäyteläinen, vähätanniininen, puolikuiva, mansikkainen, vadelmainen, punaherukkainen.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E - N 11:00 - 21:00 Köök: 11:00 - 20:30
R - L 11:00 - 22:00 Köök: 11:00 - 21:30
P 12:00 - 19:00 Köök: 12:00 - 18:30
Restoraniketid Restoraniketid