5 x Viihtyisä paikka afterworkeille Helsingissä

Mikä ihmeen OlutHuone?

Tunnelmaa, tilaa, ehkä lautapelejä ja jotain syötävää. Katso lista OlutHuoneista, joissa on juuri sopiva tunnelma työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen yhdessä.

1. Ølhus København

Skandinaavisen raikas ja tanskalaisen hygge olutravintola suositulla paikalla Helsingin keskustassa. Ølhus on erikoistunut pohjoismaisten pienpanimoiden oluisiin ja erityisesti tanskalaisten taidonnäytteisiin, mutta löytyy tiskiltä paljon muutakin oluesta viiniin, siidereihin, cocktaileihin ja alkoholittomiin juomiin. Tutustu »

2. Ratamo

Triplassa, aivan Pasilan juna-aseman laitureiden vieressä sijaitseva Ratamo edustaa uudenlaista olutravintolakulttuuria, jossa panostetaan laadukkaiden oluiden lisäksi myös muun muassa hyviin luomuviineihin, alkoholittomiin oluisiin ja siidereihin sekä erikoiskahveihin. Yläkerran nojatuolit on täydellinen paikka rentoutumiselle! Tutustu »

3. Kaisla

Lähellä Helsingin päärautatieasemaa sijaitseva Kaisla on yksi Suomen suurimmista olutravintoloista. Tilaa siis löytyy isommallekin seurueelle! Historiallinen rakennus ja sisustus tiilistä tehtyine baaritiskineen tekee Kaislan tunnelmasta ainutlaatuisen. Tutustu »

4. Rotterdam

Kampin 1. kerroksessa sijaitseva Bierhuis Rotterdam on välitön hauskanpidon satama. Kotoisa, lämmin olohuonetunnelma ja runsas olutvalikoima tekee Rotterdamista suositun afterworkpaikan. Helppo tulla yhdelle tai useammalle ja jatkaa vielä johonkin muualle! Tutustu »

5. Konepaja

Tyylikkään ja raikkaasti sisustetun Konepajan isoista ikkunoista tulvii päivisin valoa ja iltaisin niistä voi ihastella elämää kaupungin kaduilla. Konepaja onkin uudenlainen olutravintola, johon voi hyvin tulla jo iltapäivästä tekemään vielä viimeiset työjutut kahvikupillisen ääreen ja vaihtaa siitä sujuvasti johonkin maistuvaan pienpanimo-olueen. Rauhallinen paikka seurusteluun tai miksei yksinäänkin rentoutumiseen työpäivän jälkeen. Tutustu »

Katso lisää ideoita »

Lue myös: Helsingin TOP5 olutravintolat – Katso lista »

Mikä ihmeen OlutHuone?

Oluthuone-perheeseen kuuluu 16 viihtyisää olutravintolaa pääkaupunkiseudulla. Nimestään huolimatta OlutHuoneen tiskiltä löytyy kaikenlaisia juomia moneen makuun, myös alkoholittomana.
Katso kaikki Oluthuoneet

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website