Minne menisi lasten kanssa syömään Hämeenlinnassa?

Listasimme Hämeenlinnan Hämeenmaan ravintolat, joissa koko perhe viihtyy ja syö hyvin. Katso ravintolavinkit lapsiperheille ja tulkaa testaamaan mikä on teidän suosikkinne.

Amarillo, Hämeenlinna

Amarillossa pääsee koko perhe nautiskelemaan Mex-Tex tyylisestä ruoasta ja tunnelmasta. Lastenlistalta löytyy paneroitua broileria, lihapullia, lohta ja burgeria, kaikki nämä tietenkin ranskalaisten kera. Jälkkäriksi pallo jäätelöä ja kastiketta valintasi mukaan. Tervetuloa herkuttelemaan!

Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna

Huikopala

Kauppakeskus Goodmanissa sijaitsevassa lounaskahvilassa pääsette nauttimaan maukkaita ja kotoisia makuelämyksiä kahvilatuotteiden parissa. Maittava lounas tarjoillaan arkisin klo 10:30-14:00. Monipuolista valikoimaa täydentävät myös kattava erikoiskahvien tarjonta ja Hesburgerin palvelut. Huikopalasta löytyy siis varmasti kaikille jotakin koko perheen eväsretkelle. Tervetuloa herkuttelemaan

Kaivokatu 7, Hämeenlinna (Kauppakeskus Goodman)

Le Blason

Le Blasonissa on pikkuseikkailijoille oma menu, josta löytyy hauskat ja maistuvat herkut. Voit itse valita pääruoan, siihen lisukkeen sekä kastikkeen. Kaikkiin annoksiin sisältyy kurkkua, tomaattia ja salaattia. Pääruokavaihtoehtoina on kalaa, kananpojanrintaa tai lihapullia. Lisukkeina on ranskalaiset, paahdettua perunaa tai pastaa. Aikuisten ruoka-annoksia voi tilata lapsille myös puolikkaina puoleen hintaan. Tervetuloa nauttimaan!

Possentie 7, Hämeenlinna (Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä)

Pizza & Buffa Prisma, Hämeenlinna

Nauti niin paljon kuin mielesi tekee! Helppo ja nopea koko perheen ravintola, jossa tarjolla meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia. Jälkkäriksi pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. Lasten buffa 7-11 vuotiaille 7,30 € ja 3-6 vuotiaille 3,30 €. Alle 3-vuotiaat lapset syövät maksutta aikuisen ruokaillessa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Wartiamäentie 2, Hämeenlinna (Hämeenlinnan Prisman yhteydessä)

Svenni eatery

Piipahda kaupunkipäivän päätteeksi lasten kanssa lounaalle aivan Hämeenlinnan keskustassa. Svenni eaterystä löytyy monipuolinen salaattipöytä ja herkullinen viikoittain vaihtuva lämmin lista. Lapset syövät lounaan hintaan 1€/ikävuosi. Lounas tarjoillaan arkisin 11-14:30. Tervetuloa lounaalle!

Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website