Royals gruppmenyer
Royals gruppmenyer
Krona din festtillställning med imponerande och läckra serveringar! I vårt sortiment hittar du en färdig meny eller alternativ för att skapa din egen helhet.
Våra matprodukter är huvudsakligen laktosfria, och vi beaktar specialdieter som meddelas i förväg. Vi förbehåller oss rätten till pris- och råvaruändringar.
En del av våra produkter är designade för specifika utrymmen / gruppstorlekar, vår försäljningstjänst hjälper gärna till med planeringen.
Bokningar och ytterligare information från vår försäljningstjänst: sales.vaasa@sok.fi tel. 0207808860 (vardagar kl. 8.30-16.30).
Säsongsmeny september–mars
Säsongsmeny september–mars
Genom förbeställning för min. 50 personer. Allergier/specialkost som meddelas på förhand tas i beaktande.
Välj en trerättersmeny från nedanstående alternativ (en helhet / grupp):
I priset på menyn ingår huvudrätt samt vald förrätt och dessert, priset för menyn bestäms av den valda huvudrätten. Vi förutsätter att samma meny väljs för hela sällskapet.
Säsongsmeny april-augusti
Säsongsmeny april-augusti
Genom förbeställning för min. 50 personer. Allergier/specialkost som meddelas på förhand tas i beaktande.
Välj en trerättersmeny från nedanstående alternativ (en helhet / grupp):
I priset på menyn ingår huvudrätt samt vald förrätt och dessert, priset för menyn bestäms av den valda huvudrätten. Vi förutsätter att samma meny väljs för hela sällskapet.
Menyer
Menyer
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.