À la carte 6.10–11.4 À la carte 6.10–11.4
Förrätter Förrätter Sikcrudo, blodapelsin och gräddfil G L
Oxfilétartar 'cacio e pepe' med pecorino och picklad purjolök G L
Gulbetscarpaccio, granatäpple, pistage och ängssyrapesto NÖ G M
Pris: 15,00 €
Ägarkundspris: 12,75 €
Vorschmack med fårkött, mandelpotatispuré, smetana, saltgurka och rödbeta G L
Huvudrätter Huvudrätter Gös à la Mannerheim, pepparrot och potatisgratäng med spenat G L
Pepparbiff av renkalvfilé med mandelpotatis och picklade svarta vinbär G L
Rostad aubergine, tomat-saffranspaella och myntayoghurt G VE
Pris: 27,00 €
Ägarkundspris: 22,95 €
Röding, skaldjurskroketter, havskräftsås och silverlök G L
Lammvorschmack, mandelpotatispuré, gräddfil, saltgurka och rödbeta G L
Renskav, mandelpotatispuré och saltgurka G L
Tillgänglig som huvudrätt mellan 30.9.–16.11.2025.
Desserter Desserter Lakritsparfait, citroncurd och blåbär L
Apelsin-mandelkaka, jordnötsglass och kolasås G L
Chokladbakelse, svartvinbärssorbet och rostad vit choklad G VE
Menyer Menyer Sikcrudo, blodapelsin och crème fraîche G, L
Pepparbiff av renkalvfilé, mandelpotatis och picklade svarta vinbär G, L
Apelsin-mandelkaka, jordnötsglass och kolasås G, L
Oxfilétartar 'cacio e pepe' med pecorino och picklad purjolök G, L
Gädda à la Mannerheim, pepparrot och spenat-potatisgratäng G, L
Lakritsparfait, citroncurd och blåbär L
Vegetarisk meny G VE
Pris: 50,00 €
Ägarkundspris: 42,50 €
Gulbetscarpaccio, granatäpple, pistage och ängssyrapesto G, VE, N
Rostad aubergine, tomat-saffranspaella och myntayoghurt G, VE
Chokladbakelse, svartvinbärssorbet och rostad vit choklad G, VE
Rådjurscarpaccio, västerbottenost och rosmarinlingon G, L
Glaserad renentrecôte, jordärtskocksrisotto och picklade kantareller L
Lakritsparfait, citroncurd, blåbär och timjan L
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Restaurangen är tillgänglig med rullstol
öppettider öppettider Keittiö sulkeutuu tunti ennen ranvintolan sulkemisaikaa
Restaurangkedjor Restaurangkedjor