Napolilaista artesaanipizzaa

Papà Giovanni tulkitsee italialaisen keittiön makuja napolilaisen pizzan kautta. Pizzan ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pohjasta. Taikina valmistetaan aidoista italialaisista Tipo 00 -jauhoista ja sen annetaan kohota 48 tunnin ajan. Täydellinen lopputulos saadaan paistamalla pizza 450-asteisessa uunissa nopeasti, jolloin kuohkea pohja saa sopivasti rapeutta mutta täytteet pysyvät raikkaina. Tule ja maista pizza, joka saa hymyn huulille!

2 restauranger

Restaurangkedjor

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress
Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors
Telefon
010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17. 00) 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)
Postadress
PB 1 00088 S-GRUPPEN
FO-nummer
0116323-1