Viinit Viinit
KUOHUVIINIT KUOHUVIINIT Anna de Codorniu piccolo
Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, hedelmäinen ja kevyen yrttinen kuohuviini.
Fiorissimo Prosecco Extra Dry
Kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, päärynäinen ja hennon yrttinen.
10.00€ / 12cl S-Etukortilla 9€
Lanson Le Black Label
Omenaa, aprikoosia, persikkaa ja hentoa makeaa mausteisuuttakin muistuttava tuoksu. Kuiva maku seuraa tuoksun aromikkuutta. Siinä on lisäksi reilua sitruksisuutta, mineraalisuutta ja yrttisiäkin sävyjä.
VALKOVIINIT VALKOVIINIT Zensa Bianco Organico
Fiano, Malvasia, Sauvignon Blanc
Kuiva ja trooppisen hedelmäinen viini houkuttelee vivahteillaan, joissa sitruksisuus ja hienoinen vaniljaisuus tuovat kokonaisuuteen syvyyttä. Sopiva hapokkuus tekee viinistä tasapainoisen ja raikkaan. Tämä viini sopii kevyiden pasta- ja kasvisruokien kumppaniksi, korostaen niiden makuja raikkaalla ja vivahteikkaalla tyylillään.
Roberto Sarotto Arneis
100% Arneis
Ryhdikäs, kuiva ja mineraalinen laatuvalkoviini Italian Piemontesta pastojen ja vähärasvaisten kalojen kaveriksi. Rypäleitä maseroidaan muutaman tunnin ajan kuorilla, ja viiniä kypsytetään sakan päällä kolmesta neljään kuukautta ruostumattomassa terästankeissa. Aromaattinen ja eloisa valkoviini, jonka pitkässä jälkimaussa on herkullista mineraalisuutta.
Cantina Valpantena Torre del Falasco Custoza
Garganega, Trebbiano, Incrocio manzoni, Tocai Friulano
Kuiva, täyteläinen, sitruksinen, mineraalinen, kukkainen. Viini hurmaa sen kirkkaalla oljenkeltaisella sävyllään ja hienostuneella tuoksullaan, jossa voi aistia valkoisten kukkien vivahteita. Viini on raikkaan kevyt ja sen mineraalisuus tuo kokonaisuuteen syvyyttä. Jälkimaku on miellyttävän hienovarainen ja kevyen karvas.
Ricossa Gavi
100 % Cortese
Viinissä on vaalea oljenväri ja hedelmäinen tuoksu, jossa on vivahteisia valkoisia kukkia. Makuprofiili on miellyttävä, raikas ja tasapainoinen.
Kuiva, hapokas, kukkainen, raikas, hieman sitruksinen.
Chardonnay, Sauvignon Blanc
Puolikuiva, keskihapokas, aprikoosinen, kevyen hunajainen, sitrushilloinen, mausteinen.
Oivallinen seurusteluviini, sopii erinomaisesti myös kanasalaatin tai mausteisten ruokien kanssa.
PUNAVIINIT PUNAVIINIT Ruffino Chianti organic
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot
Keskitäyteläinen ja miellyttävän hapokas viini, jonka aromeista löytyy mm. kirsikkaa ja karpaloa. Mitä mainioin kumppani italialaiselle ruoalle, parasta seurusteluun tai pizzan kanssa.
Maxale Primitivo Appassimento
100% Primitivo
Tummasävytteisen mehevä tuoksu tuo mieleen kuivatut hedelmät, makeat mausteet ja hennon kahvisuuden. Melko täyteläinen maku on suutuntumaltaan muheva, aluksi lähes makeita vivahteitakin tarjoileva. Tuoksun aromien lisäksi viinissä on mustien marjojen, kuten karhunvatukan, mustaherukan ja mustikankin sävyjä. Pehmeät tanniinit antavat viinille tasapainoa ja kokonaisuus jättää muhevan tasaisen jälkivaikutelman.
Roberto Sarotto Piemonte Rosso
Barbera, Nebbiolo
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, mustikkainen, puolukkainen, karhunvatukkainen, kevyen viikunainen ja hennon neilikkainen. Elegantti ja tasapainoinen punaviini. Se edustaa Piemonten alueen viininvalmistuksen huippuosaamista. Barbera tuo sekoitukseen mehukasta hedelmäisyyttä ja raikkautta, kun taas Nebbiolo lisää syvyyttä ja hienovaraista mausteisuutta.
Armigero Valpolicella Ripasso
Corvina Veronese, Rondinella
Armigero Ripasso on valmistettu perinteisellä menetelmällä, jossa normaalin Valpolicella-viinin valmistuksen jälkeen viini käy uudelleen Amaronen valmistuksessa käytettyjen rypäleiden kuorimassan kanssa. Näin viini saa hieman Amaronelle tyypillisiä ominaisuuksia - mehevyyttä, täyteläisyyttä ja aromikkuutta. Tämän jälkeen Ripasso Armigero on kypsynyt ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Amarone Armigero
Corvina Veronese, Rondinella, Cabernet Sauvignon
Täyteläinen, tanniininen, kypsän karpaloinen, kirsikkainen, viikunainen, kevyen pippurinen, hennon lääkeyrttinen, vivahteikas.
Rypäleitä on kuivatettu neljä kuukautta ennen viinin käymistä. Näin ne menettävät 40 prosenttia painostaan ja viinin mausta tulee voimakas ja tiivis. Viini on kypsynyt kaksi vuotta tammitynnyreissä.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E - N 12:00 - 01:00 Köök: 12:00 - 00:00
R 12:00 - 23:30 Köök: 12:00 - 23:00
L 12:00 - 01:00 Köök: 12:00 - 00:00
P 12:00 - 22:00 Köök: 12:00 - 21:30
Restoraniketid Restoraniketid