Viinilista Viinilista
Valkoviinit Valkoviinit Zensa Pinot Grigio Organico 13 %
Italia. Pinot Grigio 100%. Kuiva, hapokas, viherpäärynäinen, hunajameloninen, kevyen yrttinen
Ironstone chardonnay 14,5%
Yhdysvallat. Cardonnay 100%. Kuiva. Tammitynnyreissä kypsytetty, raikkaan hapokas ja pureskeltavan hedelmäinen. Maussa ananasta, mangoa, passionhedelmää ja klementiiniä.
Radio Boka Verdejo 12 %
Espanja. Verdejo 100%. Puolikuiva. Runsaan hedelmäinen, raikas ja mineraalinen, häivähdys persikkaisuutta.
Leitz 4 friends Riesling Trocken 11,5 %
Saksa. Riesling 100%. Kuiva, miellyttävän hedelmäinen, persikkaa, aprikoosia sekä kypsää omenaa
Punaviinit Punaviinit Zensa Rosso Organico 13,5 %
Italia. Negroamaro 65% Primitivo 25% Cabernet Savignon 10%. Keskitäyteläinen, keskitanniininen, vadelmahilloinen, kevyen suklainen, hennon vaniljainen
Ironstone old vine zinfandel 14,5%
Yhdysvallat. Täyteläinen. Lämmin, kirsikkahilloinen, kevyen tamminen ja tanniininen.
Radio Boka Tempranillo 13 %
Espanja. Tempranillo 100%. Keskitäyteläinen, kuningatarhilloinen, kirsikkainen, mausteinen ja kevyen vaniljainen
Norton Collección Malbec 13,5 %
Argentiina. Malbec 100%. Täyteläinen, hedelmäinen, pehmeiden tanniinien tukema maku on tasapainoinen, miellyttävä ja helposti lähestyttävä
Asiakasomistajaviinit Asiakasomistajaviinit Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
Kuohuviini Expedition Brut Spumante
Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Kotiruokalounas tarjolla arkisin klo 11–14.
Keittiö sulkeutuu 30 min ennen ravintolan sulkeutumista
Restoraniketid Restoraniketid