Buffetmenut ryhmille
Buffetmenut ryhmille
Ravintola Toreron maukkaat buffetmenut kruunaavat tilaisuutesi.
Marraskuussa nautitaan elämyksellisestä espanjalaisesta pitopöydästä, joka täyttää pöydän Välimeren parhailla mauilla ja vie sinut suoraan aurinkoisiin tunnelmiin.
Joulukuussa katamme runsaimman ja tunnelmallisimman perinteisen karjalaisen pikkujoulupöydän, jossa suomalaiset klassikot ja juhlava fiilis kohtaavat täydellisellä tavalla.
Valitse tarjoilut tilaisuuteesi alla olevista vaihtoehdoista, tai kysy räätälöityä kokonaisuutta. Autamme mielellämme tekemään tarjoiluista tapahtumanne näköiset!
Lisätiedot:
Ravintolapäällikkö: sanna.cortes@sok.fi
Keittiöpäällikkö: joni.varis@sok.fi
Myyntipalvelu: sales.karelia@sok.fi
Ryhmä menut
Ryhmä menut
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.