Helsingin tyylikkäimmät sviitit

Varaa ikioma sviitti Helsingin keskustasta, jossa voitte juhlia oman porukan kesken. Kokosimme alle listan Helsingin tyylikkäimmistä sviiteistä, jotka soveltuvat loistavasti etkoille tai juhlapaikaksi. Mikä sviiteistä on sinun suosikkisi?

Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki: Presidential Suite

Tässä ylellisessä sviitissä on kaksi makuuhuonetta, japanilaistyylinen sauna ja poreamme, oleskelutila, tapahtumatila sekä upea panoraamanäkymä Helsinkiin. 184 neliön sviitti sopii erinomaisesti ainutlaatuisten juhlien järjestämiseen.

Tutustu hotelliin ja varaa tästä! >>

Radisson Blu Seaside hotel, Helsinki: Executive-sviitti

Merenrantasviittimme on tyylikäs ja moderni. Siinä on kaksi upeaa terassia ja 70 neliömetriä tilaa. Modernia tyyliä ja urbaania särmää yhdistävässä sviitissä on makuuhuone, olohuone, kaksi kylpyhuonetta ja oma sauna. Suuresta king-vuoteesta avautuu panoraamanäkymä Helsinkiin, upealle merelle ja vilkkaaseen satamaan. Kattoterassilla olevassa poreammeessamme voit ihastella kaupungin valoja ja telakkanäkymää.

Tutustu hotelliin ja varaa tästä! >>

Original Sokos Hotel Vaakuna: Sauna Suite

Upea 9. kerroksen kulmasviitti Helsinki-näköalalla ja koko huoneen levyisellä parvekkeella. Saunasviitissä on oma makuuhuone sekä olohuone sohva- ja ruokailuryhmineen. Tila sopii hyvin pienen porukan tyylikkäisiin saunailtoihin. Kaarevan hotellirakennuksen kulmahuoneistossa on lukuisia yksityiskohtia, kuten huoneiden seinillä lentävät rauhankyyhkyt ja arkkitehti Erkki Huttusen suunnittelemat alkuperäiset design-nojatuolit. Väritys edustaa 50-luvun klassista värimaailmaa ja isot ikkunat tuovat tilaan paljon valoa.

Tutustu hotelliin ja varaa tästä! >>

Solo Sokos Hotel Torni: Jugend Junior Suite

Tämä hienostunut, uniikkia historiallista tunnelmaa henkivä sviitti on upea valinta erityisen juhlapäivän viettoon pienelle seurueelle. Värisävyiltään lempeä huone sijaitsee hotellin Jugend-puolella - helsinkiläishienoston entisessä loistohuoneistossa. Oma tassullinen kylpyamme, suuret ikkunat, talon omasta kokoelmasta poimitut taideteokset ja kaunis kaakeliuuni kruunaavat kokonaisuuden. Sviitit sijaitsevat kerroksissa 1–4. Suitessa majoittuessasi saat valita, syötkö aamiaisen hotellin ravintolassa vai nautiskeletko sen yksityisesti omassa suitessasi.

Tutustu hotelliin ja varaa tästä! >>

Solo Sokos Hotel Helsinki: Helsinki Suite

Tämä 7. kerroksen upea Helsinki Suite on hotellin helmi. Nimensä mukaisesti tämä tilava sviitti on ylistys Helsingille ja sen ilmiöille. Ihastu huoneen arvokkaaseen tunnelmaan ja uniikkeihin yksityiskohtiin, kuten Finlandiatalon marmoria jäljittelevään tapettiin ja hulppeaan huonekorkeuteen. Suiten sijainti rauhallisen sisäpihan puolella takaa levolliset yöunet untuvapeitteisessä erityisleveässä vuoteessa. Majoittuessasi Helsinki Suitessa saat vapaasti valita, nautitko aamiaisen hotellin ravintolassa vai toimitammeko huoneaamiaisen Suiteen ilman lisämaksua.

Tutustu hotelliin ja varaa tästä! >>

Original Sokos Hotel Presidentti: Presidentti Suite by Ivana Helsinki

Upeassa Presidentti-sviitissä on lähes sata neliötä, ja huoneistoon kuuluu olohuone ja makuuhuone sekä oma sauna ja pukeutumishuone. Olohuoneen kahdeksan hengen ruokapöydän ääressä sujuu niin aloittelut, kuin illallinen ja sohvaryhmän suojassa seurustellaan kepeästi lasillisen äärellä. Makuuhuoneen 200 cm leveässä laadukkaassa parivuoteessa uni maistuu todella makealle. Sviitin rauhallisen, hiljaisuus-teemaisen sisustuksen on suunnitellut Ivana Helsingin designer Paola Suhonen. Sviitistä on upeat näkymät eduskuntatalolle päin.

Tutustu hotelliin ja varaa tästä! >>

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website