Varaa upea saunatila yksityiskäyttöön Helsingissä

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut tai hauska ilta ystävien kesken rentoutuen löylyjen lämmössä. Pääkaupunkiseudun hotellit tarjoavat tyylikkäät puitteet onnistuneeseen saunailtaan – juomia ja ruokia unohtamatta. Tutustu tiloihin ja varaa pian!

1. Upea uutuus! Hesarin kattosauna

Solo Sokos Hotel Helsingin tyylikäs kattosauna avautui täysin uudistettuna kesällä 2023. Tilassa on viihtyisä kabinetti, pukuhuone, suihkutilat, ikkunallinen sauna ja erillinen parveke vilvoittelua varten. Parvekkeelta avautuvat upeat näkymät Helsingin keskustan kattojen ylle. Tila soveltuu 10–15 hengen kokouksiin ja illanistujaisiin ja sinne on mahdollista tilata tarjoilut erilliseltä saunamenulta. Tutustu ja varaa »

2. Presidentin tilaussaunat ja uima-allas

Original Sokos Hotel Presidentti sijaitsee Kampin kauppakeskuksen vieressä, aivan Helsingin ytimessä. Hotellissa on yksi 15 henkilön tilaussauna ja kaksi kahdeksan henkilön saunaa pukuhuoneineen. Saunaosastolla vierailla on yhteiskäytössä 14-metrinen uima-allas. Miten ihanaa on pulahtaa löylyistä vilvoittavaan veteen! Tutustu ja varaa »

3. Huikea näköalasauna 10. Kerroksessa

10. Kerroksen tyylikäs näköalasauna kabinetteineen sopii loistavasti rentoihin pikkujouluihin tai pikkujoulujen etkoille. Näköalasaunan lauteille mahtuu kerrallaan 10 henkilöä ja viihtyisään kabinettiin mahtuu reilu parikymmentä ihmistä. Tarjoilut saunalle voitte tilata ennakkoon erilliseltä saunamenulta. Tutustu ja varaa »

4. Saunailta tyylikkässä Radisson Blu Royalissa

Tyylikäs Royal Sauna sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin 7. kerroksessa, upeissa maisemissa. Löylyihin mahtuu kerrallaan 10 henkilöä ja lisäksi tilaan kuuluu viihtyisä oleskelutila terasseineen. Oleskelutilan varusteluun kuuluu juomakaappi, iso tv ja maksuton nettiyhteys. Maistuvat tarjoilut saunalle hoituvat kätevästi Bistro Johanista ravintolan aukioloaikoina. Tutustu ja varaa »

5. Aleksanteri Loft -kattohuoneisto ja sauna

Ylimmän kerroksen Aleksanteri Loft saunaosastoineen on kaunis ja lämminhenkinen tila rentoon illanviettoon. Upeat näkymät ja rauhallinen sijainti kaupungin sydämessä tekevät tilasta ainutlaatuisen. Löylyihin mahtuu 12 henkeä ja tilaan yhteensä jopa 50 juhlijaa. Tutustu ja varaa »

6. Hyvinvointia ja rentoutumista Espoon Rantasaunassa

Rantasauna on Radisson Blu Hotel Espoon legendaarinen saunakabinetti hotellin ylimmässä kerroksessa, joka soveltuu rentoihin kokouksiin ja tilaisuuksiin 12 hengelle. Tunnelmallinen takkahuone, suuri parveke merinäköaloin sekä tilaussauna ja hotellin uima-allas tarjoavat ainutlaatuisen tilan ikimuistoisiin tapahtumiin. Tutustu ja varaa »

Katso kaikki juhlatilat »

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website