Varaa upea saunatila yksityiskäyttöön Helsingissä

Yksityiskäyttöön varattavan Kattosaunan oleskelutila

Vietä hauskat illanistujaiset ystävien kesken rentoutuen löylyjen lämmössä. Pääkaupunkiseudun hotellit tarjoavat tyylikkäät puitteet onnistuneeseen saunailtaan – juomia ja ruokia unohtamatta. Tutustu tiloihin ja varaa pian!

1. Hesarin kattosauna

Solo Sokos Hotel Helsingin tyylikäs kattosauna avautui täysin uudistettuna kesällä 2023. Tilassa on viihtyisä kabinetti, pukuhuone, suihkutilat, ikkunallinen sauna ja erillinen parveke vilvoittelua varten. Parvekkeelta avautuvat upeat näkymät Helsingin keskustan kattojen ylle. Tila soveltuu 10–15 hengen kokouksiin ja illanistujaisiin ja sinne on mahdollista tilata tarjoilut erilliseltä saunamenulta. Tutustu ja varaa »

2. Presidentin tilaussaunat ja uima-allas

Original Sokos Hotel Presidentti sijaitsee Kampin kauppakeskuksen vieressä, aivan Helsingin ytimessä. Hotellissa on yksi 15 henkilön tilaussauna ja kaksi kahdeksan henkilön saunaa pukuhuoneineen. Saunaosastolla vierailla on yhteiskäytössä 14-metrinen uima-allas. Miten ihanaa on pulahtaa löylyistä vilvoittavaan veteen! Tutustu ja varaa »

3. Huikea näköalasauna 10. Kerroksessa

10. Kerroksen tyylikäs näköalasauna kabinetteineen sopii loistavasti rentoihin juhliin tai etkoille. Näköalasaunan lauteille mahtuu kerrallaan 10 henkilöä ja viihtyisään kabinettiin mahtuu reilu parikymmentä ihmistä. Tarjoilut saunalle voitte tilata ennakkoon erilliseltä saunamenulta. Tutustu ja varaa »

4. Aleksanteri Loft -kattohuoneisto ja sauna

Ylimmän kerroksen Aleksanteri Loft saunaosastoineen on kaunis ja lämminhenkinen tila rentoon illanviettoon. Upeat näkymät ja rauhallinen sijainti kaupungin sydämessä tekevät tilasta ainutlaatuisen. Löylyihin mahtuu 12 henkeä ja tilaan yhteensä jopa 50 juhlijaa. Tutustu ja varaa »

5. Hyvinvointia ja rentoutumista Espoon Rantasaunassa

Rantasauna on Radisson Blu Hotel Espoon saunakabinetti hotellin ylimmässä kerroksessa. Se soveltuu rentoihin kokouksiin ja tilaisuuksiin 12 hengelle. Tunnelmallinen takkahuone, suuri parveke merinäköaloin sekä tilaussauna ja hotellin uima-allas tarjoavat ainutlaatuisen tilan ikimuistoisiin tapahtumiin. Tutustu ja varaa »

Katso kaikki juhlatilat »

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website