Tiia on Salven uusin kanta-asiakas

Seuraa Tiiaa Instagramissa

Tiia Rantanen on helsinkiläinen toimittaja, podcastaaja ja humoristi. Tavallista, hauskaa ja mahdollisimman vastuullista arkea viettävä nainen sanoo olevansa tv-sarjojen, kulttuurin ja ravintoloiden suurkuluttaja. Syksystä 2022 hän ryhtyy kuluttamaan kuukausittain myös Salven ruokatarjoiluja ja tunnelmaa – ja jakamaan kokemuksiaan omalla @tiiamarietta Instagram-tilillään.

Luksusta kuluu vain lasissa

”Olen spontaani nautiskelija, joka käy ravintoloissa usein. Tykkään mennä ravintolaan mieluummin hetken mielijohteesta kuin suunnitellusti. Siksi pidän rennoista paikoista, joihin ei tarvitse aina tehdä varausta”, Rantanen kertoo. ”Sellaiseksi miellän myös kotikorttelini läheltä löytyvän Salven.”

”Ruoan osalta olen aika kaikkiruokainen, enemmän suolaisen kuin makean ystävä. Ravintolassa tykkään valita kalaa, koska valmistan sitä kotona liian harvoin. Juomissa lempiasiani ovat kuplat: pidän kuohuvasta ja soodavedestä, ja rakastan kepeitä, hapokkaita punaviinejä. Luksusta harrastankin vain lasissani”, Rantanen naurahtaa. ”Siksi Salven mukavan rouhea ilmapiiri sopiikin minulle hyvin.”

Kiva kuulua kulttuuriväkeen

Seuraavan puolen vuoden aikana Salven tunnelma, tarinat, ruoka, juoma ja henkilökunta tulevat Rantaselle entistäkin tutummaksi hänen aloittaessaan yhteistyön ravintolan kanssa. Sen merkeissä Tiia tulee esittelemään omalla Instagram-tilillään Salven tarinoita eri näkökulmista.

”Odotan, että pääsen syömään hyvin ja nauttimaan elämästä kivassa seurassa. Salven menu on kalaruokiin painottunut ja se sopii minulle hyvin. Toivon myös oppivani lisää 125-vuotiaan Salven historiasta, sehän on perinteinen merimieskapakka, joka on aina ollut erityisesti kulttuuriväen suosiossa. Tykkään ajatella, että nyt minäkin kuulun siihen kulttuuriväkeen!”

Seuraa Tiia Instagramissa: @tiiamarietta

Seuraa Tiiaa Instagramissa

@tiiamarietta

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website