Skip to main content

Souda satamaan: ES - Yhden hengen bilebändi

20.6.2025

ES - Yhden hengen bilebändi

Viikonloput ovat meillä Sataman Viilussa kesällä yhtä juhlaa!

Joka viikko terassillamme on tiedossa live-esiintyjiä, kesäisiä juomia ja ruokia sekä ainutlaatuista sataman tunnelmaa. Perjantaina 20.6. saamme vieraaksemme Eero Salonlahden eli Yhden hengen bilebändin!

Eeron ohjelmisto kattaa niin kotimaisia kuin ulkomaisia bilehittejä, jotka jokainen tuntee. Eero esiintyy yksin akustisen kitaran kanssa, mutta luo samalla äänimaiseman, joka vastaa kokonaisen bändin soittoa. Eero laittaa juhannusaattona bileet pystyyn!

SHOWTIME KLO 19.30 ALKAEN.

Keikalle on vapaa pääsy, K18. Emme ota terassille pöytävarauksia, joten jos varaat pöydän, huomioithan, että pöytä on sisätiloissa.
Pidätämme oikeudet muutoksiin. Sääolosuhteet huomioiden tapahtuma sisätilassa.

Souda Satamaan edut:

  • Playa de Brooklyn Lime Lager 8,50 € (norm. 9,50€)
  • Aperol-kannu 30 € (norm. 35€)
  • Muikku & Peruna 16 € (norm. 20€)

Tarjoukset voimassa tapahtumapäivänä klo 16–22.

Hetki meillä on aina juhla.

In this restaurant

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays 8.30-16.30)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)local network charge/mobile call charge

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website