Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Presso, Rovaniemi
Presso garanterar dig en egen god stund varje dag. Vi vill värna om den lokala och hemtrevliga kafékulturen. Vårt kaffe bryggs på finländskt sätt och är alltid färskt. Våra bullar, semlor och små bakverk är läckra, gräddade på plats och alltid färska – hos oss är ugnen varm hela dagen. Naturligtvis finns det även rum för godsaker i livet. Låt oss överraska dig: när klockan ringer finns det nygräddade läckerheter i ugnen.
 
Följ oss på sociala medier: Facebook @RavintolamaailmaRovaniemi och Instagram @ravintolamaailmarovaniemi
Amarillo, Rovaniemi
Amarillos hjärta klappar för gemensamma matupplevelser och trevlig samvaro. Flera av rätterna på menyn är nämligen avsedda att delas.
 
Grundpelare på menyn är färska råvaror och mexikanska smaker. Välj fräscha tacos till dig själv eller att dela med en kompis. På menyn finns också delikatesser stekta på kolgrill samt våra bekanta och välkända burgare som garanterat håller hungern borta!
 
På fredagar och lördagar kl. 20.00 dukas The Table på Amarillo – en komplett måltid med unika drycker och rätter som vem som helst kan delta i genom att boka bord. Detta är en upplevelse som alla borde testa, kom ensam eller i grupp.
 
Köket är oppet varje dag 12-22.30
 
Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Följ oss på sociala medier Facebook @AmarilloRovaniemi och Instagram @amarillorovaniemi