Lahden parhaat kesäterassit 2024

Kesäterassit saavat kesän tuntumaan kesältä!

Nauti vilvoittavista juomista, ihastuttavista mauista ja railakkaasta tunnelmasta päivästä yömyöhään saakka. Listasimme Lahden keskustan parhaat terassit, joilla pääset nauttimaan niin lounaasta kuin iltaan saakka kestävistä hauskasta tunnelmasta.

1. Trattorian sisäpiha

Astu sisään Aleksanterinkadulta Lahden Seurahuoneelle ja saavu pikkaisen piiloon - sisäpihalle keskellä kaupunkia. Viihtyisä sisäpiha tarjoaa italialaisia makuja lautasella ja lasissa, tulit sitten pienemmällä seurueella tai isommallakin porukalla. Sisäpihalla pöytiintarjoilu ja viikonloppuiltaisin livemusiikkia!

Lue lisää »

2. Bar & Bistro Seurahuone

Terassi Lahden pääkadun, Aleksanterinkadun varrella. Pieneen pysähtymiseen tai pidemmän kaavan mukaan - tarjoilemme drinkkejä, mocktaileja, laadukkaan olut-, siideri- ja viinivalikoiman sekä "something tasty food". Ruokalistalla burgereita, ranskalaisia ja pizzoja.

Lue lisää »

3. Coppa eatery

Coppassa hiiligrillin tuoksut ja maut yltävät terassille saakka! Tarjoilemme pöytään niin lounas- kuin illallisaikaan. Listaltamme löytyy jaettavia annoksia, salaatteja, pääruokia hiiligrillistä, pastoja ja pizzoja. Lapsille oma lista ja kesäisiä makuja erilliseltä kesälistalta, raikkaita juomia unohtamatta.

Lue lisää »

4. Amarillo Lahti

Amarillon terassilla rillotellaan lounasajasta yömyöhään. Aurinkoinen terassimme sijaitsee Aleksanterinkadulla. Ruokalistalta löytyy jaettavia annoksia, tex mexiä, nachoja, burritoa, burgereita ja grilliherkkuja. Meillä bileet kestää yömyöhään!

Lue lisää »

5. Bar Kohde

Bar Kohteen terassilla voi olla vaikea välttyä hauskoilta kohtaamisilta. Meillä on tapana sanoa "Koskaan ei ole huono päivä, jos pitää vähän hauskaa!" Bar Kohde on juomaravintola, joka palvelee ilta- ja yöpainotteisesti keskittyen hauskaan biletykseen ja illanviettoon. Tavoitteenamme on, että hauska tunnelma ulottuu näin kesällä ihan terassille saakka! Meillä on laadukas olut-, siideri- ja viinivalikoima sekä kattava juomalista sisältäen drinkkejä ja mocktaileja.

Lue lisää »

Nähdään kesäterasseilla!

I dessa restauranger

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.