Kokous- ja juhlapalvelut

Tapahtuma kuin tapahtuma – Suur-Savon myyntipalvelu räätälöi ratkaisun

Jos mielessäsi on juhlagaala, virkistäytymispäivä, synttärit, kokous, festarit tai mikä vain tapahtuma, on aika ottaa yhteyttä Osuuskauppa Suur-Savon hotellien ja ravintoloiden myyntipalveluun. Kattava toimipaikkaverkosto, muunneltavat tilat ja osaavat yhteistyökumppanit mahdollistavat toimivan ratkaisun joka tarpeeseen.

Suur-Savon kolme hotellia, ravintolat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä sekä ABC-liikenneasemat tarjoavat verkoston, joka mahdollistaa aina asiakasta palvelevan toteutuksen.

– Mottomme on, että kaikkeen löytyy aina ratkaisu ja koskaan ei sanota ei, myyntipäällikkö Milla Pynnönen painottaa.

Erikokoiset tilat erilaisine puitteineen tarjoavat joustavuutta, jossa rajat eivät tule ihan helposti vastaan.

– Isoja tilaisuuksia varten esimerkiksi Saimaa Stadiumin tilat mahdollistavat tuhansien osallistujien tapahtuman, Savonlinnassa voimme valjastaa juhlakäyttöön koko Seurahuoneen toisen kerroksen tai Olavinlinnan hulppeat tilat ja Pieksämäen Pieksämäen UKKO Bistro & Delin yhteyteen Veturitorille mahtuu jopa 500 ihmistä, Milla kertoo.

Tilaisuuden ei kuitenkaan tarvitse olla jättimäinen, vaan kaikenkokoiset tarpeet täytetään. Jos kysymyksessä on vaikkapa pienen osallistujajoukon syntymäpäiväjuhlat, varauksen voi tehdä myös suoraan ravintolaan. Silloinkin myyntipalvelu on toki tarpeen mukaan apuna.

Räätälöidyt ratkaisut

On kyseessä pienempi tai suurempi tapahtuma, kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä myyntipalveluun, jossa joukko ammattilaisia ottaa asiakkaan hoiviinsa.

– Ensimmäisessä vaiheessa kartoitamme asiakkaan tarpeet tarkasti. Näin saamme kokonaiskuvan, joka pitää sisällään tilaisuuden osallistujamäärän ja luonteen, käytössä olevan budjetin sekä halutun ohjelman, Milla painottaa.

Tilaisuudet voivat vaatia esimerkiksi erikseen hankittavaa tekniikkaa ja tarjoiluja, jotka pitää tilata etukäteen, joten yhteydenottoa ei kannata jättää ihan viime tinkaan. Jos osanottajille tarvitaan myös majoitusta, nekin tarpeet hoidetaan samassa kokonaisuudessa. Kun myös tätä päästään suunnittelemaan hyvissä ajoin, voidaan taata paremmin yösijat isommallekin joukolle.

Kartoitusvaiheen jälkeen siirrytään suunnitteluun ja toteutukseen, joka tapahtuu usein avaimet käteen -periaatteella. Silloin asiakkaan vieraineen ei tarvitse kuin saapua paikalle. Onnistuneen tilaisuuden tunnusmerkki onkin, että osallistujat voivat keskittyä vain olennaiseen.

– Tästä olemme saaneet erityisesti kiitosta, Milla iloitsee.

Tilaisuudet paikan päällä tai hybridiratkaisuna

Joustavuutta kokoustamiseen tai muihin tilaisuuksiin tuo tekniikka, joka mahdollistaa myös etäosallistumisen. Tilaisuus voidaan striimata etäosallistujien nähtäväksi tai muualla olevat voivat osallistua siihen eri tavoin.

– Meillä on ylipäätään laaja yhteistyökumppaniverkosto, joka mahdollistaa käytännössä lähes mitä tahansa toteutuksia, Milla sanoo.

Tarjolla on jo lähtökohtaisesti moderni kokoustekniikka, jonka toimivuudesta asiakkaan ei tarvitse huolehtia, koska käytettävissä on aina osaavaa henkilökuntaa.

Vieraaksi festareille tai muihin tapahtumiin

Aina tapahtumaa ei tarvitse alkaa suunnitella alusta alkaen, sillä helpon ratkaisun tarjoavat Suur-Savon järjestämät kesäiset festarit ja muut tapahtumat. Ne ovat ikimuistoisia tilaisuuksia kiittää esimerkiksi yrityksen henkilökuntaa tai asiakkaita kutsumalla heidän juhlimaan muun iloisen juhlakansan joukkoon. Myös näissä tapauksissa myyntipalvelu voi räätälöidä juuri asiakkaan haluaman paketin osana suurempaa kokonaisuutta.

– Osuuskauppa Suur-Savo haluaa tulevaisuudessa satsata yhä enemmän tällaisiin suurtapahtumiin, joille on tällä seutukunnalla vielä paljon tilaa. Mikkelin seudun sijainti on myös erinomainen kaikenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Siihen kun vielä lisätään esimerkiksi Mikkelin Vaakunan tulossa olevat uudistukset, ovat puitteet tulevillekin onnistuneille tilaisuuksille taatusti kunnossa, Milla Pynnönen päättää.

Odotamme yhteydenottoasi

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 8–17 numerossa 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi.

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt