Viinit Viinit
Shampanja ja kuohuviinit Shampanja ja kuohuviinit Philippe de Nantheuil
Ranska, Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Raikkaan hapokas, sitruksinen, tyylikkään mausteinen ja aromikas.
Ruokasuositus: Sopii hyvin aperitiiviksi, äyriäisille, kalalle, salaateille, kasvisruokiin, miedoille juustoille sekä tietenkin nautiskeluun.
Expedition Brut Spumante
Italia
Kuiva, keskihapokas, päärynäinen ja kevyen passionhedelmäinen.
Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oivatasapaino kevyttä hapokkuutta japäärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.
Zonin Prosecco Piccolo
Italia, Glera
Erittäin kuiva, hapokas, päärynäinen, sitruksinen, kevyen mineraalinen, yrttinen
Ruokasuositus: Maljajuoma, aperitiivi, seurustelujuoma sekä sopii läpi koko aterian.
Valkoviinit Valkoviinit Expedition Vino Bianco Garganega
Italia, Garganega
Kuiva, keskihapokas, kypsän päärynäinen, persikkainen ja sitruksinen. Raikas Expedition Vino Bianco tulee luoksemme Italian Venetosta. Alueelle tyypilliset Garganegarypäleet tuovat viiniin sopivaa hedelmäisyyttä sekä hapokkuutta. Tasapainoinen ja miellyttävä kuiva valkoviini seurusteluun sekä ruokaviiniksi.
Ruokasuositus: Sopii erinomaisesti kalan, äyriäisten ja kanan kanssa.
Mauro Chardonnay
Italia, Chardonnay
Kuivahko, keskihapokas, aromikas, sitruksinen, viheromenainen. Mausta löytyy Chardonnaylle tyypillistä tammea ja vaniljaa.
Ruokasuositus: Äyriäiset, kasvisruuat, alkuruuat ja naposteltavat.
Wolfberger Riesling
Ranska, Riesling
Kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, viheromenainen, mineraalinen, kevyen mausteinen
Ruokasuositus: Pizzat, kanat, risotot, pastat, kasvisruoat.
Roséviini Roséviini That’s Neiss Pink Riesling
Saksa, Riesling, Pinot Noir
Puolikuiva, hapokas, kevyen punaherukkainen, sitruksinen, mineraalinen.
Ruokasuositus: kala, merenelävät, mausteiset kana- ja kalaruoat. Loistava myös sellaisenaan!
Punaviinit Punaviinit Expedition Vino Rosso Corvina
Camporsino Chianti
Italia, Sangiovese
Notkean hedelmäinen, hapankirsikkainen,herukkainen, nahkainen ja kevyen mausteinen.Camporsino on klassinen Chianti: keskitäyteläinen, sopivan karhea, maukas ja kulauteltava.
Ruokasuositus: Pastat, pizzat, vaalea liha, lempeät juustot.
Masi Bonacosta
Italia, Corvina, Rondinella, Molinara
Keskitäyteläinen, keskitanniininen,hapankirsikkainen, vadelmainen, kevyen vaniljainen ja hivenen yrttinen.
Ruokasuositus: Pastat, pizzat, risotot, pataruuat, porsaanliharuuat.
Alkoholittomat viinit Alkoholittomat viinit Henkell Sparkling Blanc 0 %
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Prismakeskus Nummela Naaranpajuntie 3
Vihti
kaart Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Kaikki annokset myös take away
E - N 11:00 - 20:30 Köök: 11:00 - 20:00
R 11:00 - 21:00 Köök: 11:00 - 20:30
L 12:00 - 21:00 Köök: 12:00 - 20:30
Restoraniketid Restoraniketid