47 48 49
Lõunasöök, nädal 47, 17.11 - 23.11 Lõunasöök, nädal 47, 17.11 - 23.11 Pidä hyvin ansaittu tauko työstä ja nauti maittava Rosson lounas vaikka joka arkipäivä. Valitse makusi mukaan joko raikas lounassalaatti, uunituore Rosson pizza tai jotain herkullista viikottain vaihtuvalta lounaslistaltamme. Tervetuloa koko tiimin voimin!
Esmaspäev 17.11 Esmaspäev 17.11 Persilja-valkosipulivoilla täytetty broilerimurekepihvi, perunamuusia, tummaa timjamikastiketta ja raikasta salaattia
Kermaista herkkusieni-pekonikastiketta ja pennepastaa
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, tomaattikastiketta, pikkelöityä punasipulia, raikasta salaattia ja paahdettuja perunoita
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Teisipäev 18.11 Teisipäev 18.11 Lihapullat kermakastikkeella G L
Lihapullia, kermakastiketta, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkaa
Kermaista herkkusieni-pekonikastiketta ja pennepastaa
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, tomaattikastiketta, pikkelöityä punasipulia, raikasta salaattia ja paahdettuja perunoita
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Kolmapäev 19.11 Kolmapäev 19.11 Grillattua porsaan ulkofileetä G L
Grillattu porsaan ulkofileepihvi, italialaista maustevoita, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja BBQ-kastiketta rapeaksi paahdetun focaccia-leivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Neljapäev 20.11 Neljapäev 20.11 Grillattua broileria mestarinkastikkeella G L
Grillattua broileria, lempeän tulista mestarinkastiketta, rapeaksi paahdettua perunaa ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja BBQ-kastiketta rapeaksi paahdetun focaccia-leivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Reede 21.11 Reede 21.11 Porsaanleike pippurikastikkeella G L
Rapeaksi paistettu porsaanleike, Rosson kermaista pippurikastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja BBQ-kastiketta rapeaksi paahdetun focaccia-leivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Meil on laste mänguväljak
lahtiolekuajad lahtiolekuajad Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.
Restoraniketid Restoraniketid