48 49 50
Lõunasöök, nädal 48, 24.11 - 30.11 Lõunasöök, nädal 48, 24.11 - 30.11 Pidä hyvin ansaittu tauko työstä ja nauti maittava Rosson lounas vaikka joka arkipäivä. Valitse makusi mukaan joko raikas lounassalaatti, uunituore Rosson pizza tai jotain herkullista viikottain vaihtuvalta lounaslistaltamme. Tervetuloa koko tiimin voimin!
Esmaspäev 24.11 Esmaspäev 24.11 Grillattua broileria timjamikastikkeella G L P
Grillattua broileria, tummaa timjamikastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Rosson keittiön täyteläistä bolognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Friteerattua tofua, täyteläistä BBQ-kastiketta, paahdettuja perunoita ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Teisipäev 25.11 Teisipäev 25.11 Pannupihvi kermaisella sipulikastikkeella L
Mehevä naudan pannupihvi, kermaista sipulikastiketta, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkaa
Rosson keittiön täyteläistä bolognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Friteerattua tofua, täyteläistä BBQ-kastiketta, paahdettuja perunoita ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Kolmapäev 26.11 Kolmapäev 26.11 Grillattua porsaan ulkofileetä G L
Grillattu porsaan ulkofileepihvi, Rosson kermaista pippurikastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kermaisessa kastikkeessa broileria, tuoretta pinaattia, pikkelöityä punasipulia, pestoa, pennepastaa ja rucolaa
Rosson keittiön maukasta volognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Neljapäev 27.11 Neljapäev 27.11 Grillattua broileria BBQ-kastikkeella G L P
Grillattua broileria, Rosson herkullista BBQ-kastiketta, rapeaksi paahdettua perunaa ja raikasta salaattia
Kermaisessa kastikkeessa broileria, tuoretta pinaattia, pikkelöityä punasipulia, pestoa, pennepastaa ja rucolaa
Rosson keittiön maukasta volognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Reede 28.11 Reede 28.11 Porsaanleike Aura-cremellä G L
Rapeaksi paistettu porsaanleike, Aura-juusto-cremeä, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kermaisessa kastikkeessa broileria, tuoretta pinaattia, pikkelöityä punasipulia, pestoa, pennepastaa ja rucolaa
Rosson keittiön maukasta volognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Meil on laste mänguväljak
lahtiolekuajad lahtiolekuajad Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.
Restoraniketid Restoraniketid