Kesämenu Kesämenu Aittarannan menulla maistuu kesä!
Makuja maailmalta ja rakastettuja klassikoita menneiltä vuosilta.
Menu voimassa 22.5.-3.9.2025.
Pieneen nälkään Pieneen nälkään Paahdettua leipää, katkarapu-tillimajoneesia, kirjolohenmätiä, limekurkkua, kevätsipulia ja salaattia.
Fritattuja, srirachalla maustettuja kukkakaalinnuppuja ja tsatsikia.
Grillattua mustekalaa, aiolia, limekurkkua, salaattia ja sitruunaa.
Paahdettua valkosipuli-ciabattaa, mozzarellajuustoa, tomaattia ja balsamicokastiketta.
Karamellipossua ja coleslawsalaattia, grillattua mustekalaa ja aiolia, fritattuja, srirachalla maustettua kukkakaalin nuppuja ja tsatsikia. Lisäksi salaattia, tomaattia, limekurkkua ja paahdettuja hunaja-valkosipuleita sekä ciabattaa.
Klassikot Klassikot Voissa paistettuja muikkuja, pottuvoita, tilliä ja sitruunaa.
Rapeaa salaattia, caesarkastiketta, parmesaanilastuja ja krutonkeja. Lisäksi valintasi mukaan joko pariloitua broileria TAI katkarapu-tillimajoneesia.
Makuja maailmalta Makuja maailmalta Bao Bun -sämpylät täytetään valintasi mukaan joko karamellipossulla TAI karamelli-nyhtöhernesuikaleella. Lisäksi aiolia, srirachamajoneesia, tuoretta chiliä, limekurkkua ja coleslawsalaattia.
Grillattua suikaloitua naudan ulkofileetä, kauden kasviksia, tomaattia, parmesaanilastuja ja balsamicokastiketta.
Halutessasi voit vaihtaa lisukkeeksi kouruperunat tai pottuvoin.
Keittiön suosikit Keittiön suosikit Pariloitua broileria, kauden kasviksia, tomaattia, pariloitua vuohenjuustoa ja balsamicokastiketta.
Halutessasi voit vaihtaa lisukkeeksi kouruperunat tai pottuvoin.
Srirachalla maustettua lohta, kauden kasviksia, grillattua sydänsalaattia ja aiolia.
Halutessasi voit vaihtaa lisukkeeksi kouruperunat tai pottuvoin.
Paistettua savutofua, kauden kasviksia, grillattua sydänsalaattia, tomaattia, aiolia, srirachamajoneesia ja kouruperunoita.
Grillattua suikaloitua naudan ulkofileetä, pariloitua broileria, grillattua mustekalaa, karamellipossua, parmesaanilla kuorrutettuja kouruperunoita, coleslawsalaattia, kauden kasviksia, aiolia ja srirachamajoneesia.
Makeat Makeat Kermainen vaniljapannacotta ja mansikka-minttusalsaa
Voissa paistettua pullaa, mansikkahilloa ja mascarponevaahtoa.
Marinoituja marjoja, mascarponevaahtoa, vadelmakastiketta ja keksimurua.
Vanilja (L, G)
Suklaa (L, G)
Mansikka (L, G)
Suolainen kinuski (G)
Passionhedelmä-mangosorbetti (M, G)
Kinuski (L, G)
Suklaa (M, G)
Lakritsi (M, G)
Valkosuklaa (G)
Vadelmakastike (M, G)
Mansikkahillo (M, G)
Perheen pienimmille Perheen pienimmille Pariloitua broileria, kouruperunoita, kauden kasviksia, majoneesia ja ketsuppia.
Paistettua lohta, pottuvoita, kauden kasviksia, majoneesia ja ketsuppia.
Grillattuja nakkeja, kouruperunoita, salaattia, tomaattia, majoneesia ja ketsuppia.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E - T 11:00 - 21:00 Köök: 11:00 - 20:30
K 11:00 - 21:30 Köök: 11:00 - 20:30
N 11:00 - 21:00 Köök: 11:00 - 20:30
R 11:00 - 22:00 Köök: 11:00 - 21:30
L 12:00 - 22:00 Köök: 12:00 - 21:30
P 12:00 - 20:00 Köök: 12:00 - 19:30
Restoraniketid Restoraniketid