Viinilista Viinilista
Kuohuviinit ja shampanjat Kuohuviinit ja shampanjat Champagne Philippe de Nantheuil, Ranska
Kahden osuuskunnan fuusioiduttua syntyi maailman toiseksi suurin samppanjatalo, Philippe de Nantheuil. Heidän kyseinen samppanja toimii yhtä hyvin aperitiivina, kasvisruuille, salaateille, kalalle sekä tietenkin myös nautiskelujuomaksi. Maku on raikkaan hapokas, sitruksinen, tyylikkään mausteinen ja aromikas.
Kuohuviini Expedition Brut Spumante
Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.
Kontiomehu Lehtikuohu 0%
Kullankeltainen, makea, keskihapokas, herukanlehtinen, sitruksinen, kevyen aprikoosinen, minttuinen ja hennon hunajainen.
Valkoviinit Valkoviinit Wolfberger Riesling, Ranska VE
Kuiva, hapokas ja kypsän sitruksinen. Maussa aprikoosia ja viheromenaa. Vivahteikas ruokaviini, joka sopiikin niin linnulle kuin kalalle.
Medusa Verdejo Organic, Espanja Mahetoode VE
Kuiva ja raikas, hapokas, viheromenainen. Maku on tuore ja hedelmäinen kevyellä ja pirteällä jälkimaulla. Mainio valinta kalalle ja mereneläville.
Torres Viña Esmeralda, Espanja VE
Moscato, Gewürztraminer. Puolikuiva, keskihapokas, hedelmäinen. Seurusteluun, salaateille ja kasvisruoalle – kokeile myös Bao Bunien kanssa.
Alain Geoffroy Chablis, Ranska VE
Chardonnay. Kuiva, raikas, hapokas, mineraalinen ja hedelmäinen. Sopii salaattien, vaalean lihan ja merenelävien kaveriksi.
Torres Natureo Muscat 0% VE
Vaaleankeltainen, puolimakea, hapokas, sitruksinen, hedelmäinen, kukkainen.
Punaviinit Punaviinit Wolfberger Pinot Noir, Ranska
Rubiininpunainen, keskitäyteläinen, keskitanniininen, vadelmainen, karhunvatukkainen, kirsikkainen. Sopii hienosti näppästen kaveriksi.
Honoro Vera Monastrell, Espanja Mahetoode VE
Runsaanpunainen, täyteläinen ja tanniininen. Mausta löytyy mansikkaa ja karhunvatukkaa, joita sävyttää miellyttävä mausteisuus. Punaiselle lihalle ja miedoille juustoille.
Mucho Mas Gold, Espanja
Tempranillo. Täyteläinen, tuoksu on runsaan aromikas, jossa hyvä intensiteetti. Makeiden tummien hedelmien sävyjä, mausteisuutta ja vivahdus vaniljaa, nahkaa ja tammea. Juustojen ja grillatun lihan seuraan mainio valinta.
La Unica, Espanja
Tempranillo, Tinta de Toro, Tinto Fino. Aromaattisessa tuoksussa tummia marjoja, hilloa ja kahvia. Maku on täyteläinen, paahteinen ja silkkisen tanniininen. Näppäsille, koville kypsytetyille juustoille ja punaiselle lihalle.
Torres Natureo Muscat 0% VE
Vaaleankeltainen, puolimakea, hapokas, sitruksinen, hedelmäinen, kukkainen.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E - N 11:00 - 22:00 Köök: 11:00 - 21:30
R 11:00 - 23:00 Köök: 11:00 - 21:30
L 12:00 - 23:00 Köök: 12:00 - 21:30
P 12:00 - 21:00 Köök: 12:00 - 20:30
Restoraniketid Restoraniketid