À la carte 6.10.2025–11.4.2026 À la carte 6.10.2025–11.4.2026
Alkuruoat Alkuruoat Siikacrudo, veriappelsiinia ja kermaviiliä G L
Härkätartar "cacio e pepe", pecorinoa ja pikkelöityä purjoa G L
Keltajuuricarpaccio, granaattiomenaa, pistaasia ja suolaheinäpestoa PÄ G P
Hind: 15,00 €
Kliendiliikme hind: 12,75 €
Lammasvorschmack, puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta G L
Pääruoat Pääruoat Kuhaa Mannerheimin tapaan, piparjuurta ja pinaatti-perunapaistosta G L
Pippuripihvi poron vasan paahtopaistista, puikulaperunaa ja pikkelöityä mustaherukkaa G L
Paahdettua munakoisoa, tomaatti-sahramipaellaa ja minttujogurttia G VE
Hind: 27,00 €
Kliendiliikme hind: 22,95 €
Nieriää, äyriäiskroketti, merirapukastiketta ja hopeasipulia G L
Lammasvorschmack, puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta G L
Poronkäristystä, puikulaperunapyreetä ja suolakurkkua G L
Tilattavissa pääruokana ajalla 30.9.–16.11.2025
Jälkiruoat Jälkiruoat Lakritsajäädyke, sitruunacurdia ja mustikkaa L
Appelsiini-mantelikakkua, suolapähkinäjäätelöä ja kinuskia G L
Suklaaleivos, mustaherukkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata G VE
Menut Menut Siikacrudo, veriappelsiinia ja ranskankermaa (G, L)
Pippuripihvi poron vasan paahtopaistista, puikulaperunaa ja pikkelöityä mustaherukkaa (G, L)
Appelsiini-mantelikakkua, suolapähkinäjäätelöä ja kinuskia (G, L)
Härkätartar "cacio e pepe", pecorinoa ja pikkelöityä purjoa (G, L)
Kuhaa Mannerheimin tapaan, piparjuurta ja pinaatti-perunapaistosta (G, L)
Lakritsajäädyke, sitruunacurdia ja mustikkaa (L)
Kasvismenu G VE
Hind: 50,00 €
Kliendiliikme hind: 42,50 €
Keltajuuricarpaccio, granaattiomenaa, pistaasia ja suolaheinäpestoa (G, VEG, PÄ)
Paahdettua munakoisoa, tomaatti-sahramipaellaa ja minttujogurttia (G, VEG)
Suklaaleivos, mustaherukkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata (G, VEG)
Riimiporoa, Västerbotten-juustoa ja rosmariinipuolukkaa (G, L)
Glaseerattua poron entrecôtea, maa-artisokkaohrattoa ja pikkelöityjä kantarelleja (L)
Lakritsajäädyke, sitruunacurdia, mustikkaa ja timjamia (L)
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card
lahtiolekuajad lahtiolekuajad Keittiö sulkeutuu tunti ennen ranvintolan sulkemisaikaa
Restoraniketid Restoraniketid