Liigu peamise sisu juurde
Osale Raflaamo kliendiküsitlusele – võida 50 € kinkekaart! Osale nüüd Avaneb uues vahekaardis

Kappelin Bliniviikot 8.1.–29.3.

Kappelin Bliniviikot 8.1.–29.3.

Kappelin bliniviikoilla on pitkät perinteet aina tsaarinajoilta asti. Kuohkeat blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa, jolloin niihin syntyy oikeanlainen rapea ja paksu kuori. Kappelin blinipaletti sisältää useita herkullisia täytteitä muikunmädistä metsäsienisalaattiin. Katso alta tämän vuoden blinimenu ja varaa pöytä!

Blinien makupariksi raikasta kuplivaa

Valkoviinit ja samppanjat sopivat loistavasti blinien seuraksi. Elegantin mausteinen Philippe de Nantheuil Brut -samppanja leikkaa hapokkuudellaan hyvin blinien rasvaisuutta luoden tasapainoisen makuelämyksen. Oluen ystäville oheen sopii mainiosti myös raikas 1664 Blanc Lager.

Tervetuloa herkuttelemaan blineillä!

Varaa pöytä »

Alkuun

Alkuun

Pääruoaksi

Pääruoaksi

Blinit saatavilla myös gluteenittomana versiona

Jälkiruoaksi

Jälkiruoaksi

Blinimenu

Blinimenu

Juomasuositus

Juomasuositus

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

Sali aukeaa ma-pe klo 11 ja la-su klo 12

Restoraniketid

Restoraniketid