Tahkon tislaamo

Powered by Helsinki Distilling CO.

Tahkon tislaamossa tuotetaan muun muassa omaa viskiä ja giniä. Tuotteissa käytetään paikallisia raaka-aineita kuten marjoja, yrttejä sekä Nilsiän puhdasta pohjavettä. Tuotteita tehdään jatkuvaan myyntiin sekä räätälöitynä erilaisiin tapahtumiin. Tislaamon tiloissa järjestetään tislaamokierroksia ja tasting-tilaisuuksia, jossa pääset tutustumaan tuotantotiloihin sekä makustelemaan Tahkon omia juomia **Voit varata ennakkoon tislaamokierroksen ryhmällesi myyntipalvelustamme:** sales.peeassa@sok.fi, p. 010 7629 550

Tislaamomestari - Niko Pöllänen

Olen **Niko Pöllänen**, syntyjään Lappeenrannasta. Olen asunut Helsingissä viimeiset 10 vuotta. Opiskelen työni ohella Helsingin yliopistossa elintarviketieteitä, maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Opintoalani mukaisesti suhtaudun intohimoisesti ruokaan ja juomaan, sekä vapaa-ajallani että ammatillisessa merkityksessä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on oluen ja tisleiden kiehtova moninaisuus. Aikaisempi työhistoriani The Helsinki Distilling Companylla on tislaamisen lisäksi sisältänyt kierrosten ja maistatuksien pitämisen, joten jaksan näistä aiheista keskustella niin työkseni kuin huvikseni. Tahkolle muutto tislaamisen perässä kuulosti mielenkiintoiselta mahdollisuudelta virkistävään maisemanvaihdokseen. Innokkaasti luonnon monimuotoisuuteen suhtautuvana odotan etenkin Tahkon tarjoamia mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Nähdään Tislaamolla ja Hophausilla!

Tislaamomestari - Niko Pöllänen

Olen **Niko Pöllänen**, syntyjään Lappeenrannasta. Olen asunut Helsingissä viimeiset 10 vuotta. Opiskelen työni ohella Helsingin yliopistossa elintarviketieteitä, maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Opintoalani mukaisesti suhtaudun intohimoisesti ruokaan ja juomaan, sekä vapaa-ajallani että ammatillisessa merkityksessä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on oluen ja tisleiden kiehtova moninaisuus. Aikaisempi työhistoriani The Helsinki Distilling Companylla on tislaamisen lisäksi sisältänyt kierrosten ja maistatuksien pitämisen, joten jaksan näistä aiheista keskustella niin työkseni kuin huvikseni. Tahkolle muutto tislaamisen perässä kuulosti mielenkiintoiselta mahdollisuudelta virkistävään maisemanvaihdokseen. Innokkaasti luonnon monimuotoisuuteen suhtautuvana odotan etenkin Tahkon tarjoamia mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Nähdään Tislaamolla ja Hophausilla!

contact information

Show on map

Sääskiniementie 560

Kuopio

map

S-Card

We accept S-Card

Week:

Mon - Thu 

14:00 - 00:00

Fri - Sat 

14:00 - 02:00

Sun 

16:00 - 00:00

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website