Uudistuneesta Kulman Kuppilasta löytyy nyt kotiruokabuffet ja teemaruokaa

Kulman Kuppilan uudistus on valmistunut. Uudistuksen yhteydessä Kuppilan ilme sai piristystä, mutta suurin muutos näkyy Kuppilan tarjoiluissa.

Asiakaspalautteiden perusteella lounastarjoilussa on siirrytty buffetmuotoon. Kotiruokaa onkin tarjolla Kuppilan buffetista joka päivä, arkisin klo 10.30 alkaen klo 17 asti ja viikonloppuisin klo 11–16. Ennen kotiruokaa voit nauttia Kuppilassa tuhdin aamupalan. Tarjolla on puuroa lisukkeineen joka arkiaamu sekä erilaisia aamiaispaketteja. Vaihtoehtoisesti voit nauttia aamukahvin kera vitriinituotteita.

-Buffettimme on noutopöytä, josta saa nauttia valitsemiaan ruokia. Buffetpöydästä löytyy herkullisten perinteisempien kotiruokien lisäksi aina myös lämmin kasvisruokavaihtoehto. Panostamme laatuun ja hyödynnämme kausituotteita. Ruokailun kruunaa maittava jälkiruoka ja katettuna on aina myös runsas salaattipöytä. Uutena juttuna meillä saa nyt tavallisen veden lisäksi myös kuplavettä hanasta ruoan kanssa, kertoo keittiöpäällikkö Sanna Puikkonen Kulman Kuppilasta.

-Viikonloppuisin buffetista saa vaihtuvien kotiruokien rinnalla pysyvästi klassikkoruokiamme kermaista lohikeittoa saaristolaisleivän kera sekä lihapullia kermapippurikastikkeessa. Perjantaisin on Teemaperjantai, jolloin on tarjolla vaihtuvia kausijuttuja ja sieltä löytyy esimerkiksi pizzaa, uuniperunaa, barbequebuffet ja Espanjan ja Italian vivahteita.

Kulman Kuppilaan kannattaa poiketa ruoan lisäksi myös kahville. Vitriinistä löytyy monipuolisesti sekä suolaista että makeaa pikkupurtavaa juomien kera nautittavaksi.

-Meiltä löytyy vanhojen tuttujen lisäksi myös uusia itsetehtyjä vitriinituotteita. Makeista tuotteista löytyy esimerkiksi gluteenitonta porkkanakakkua, herkullista Kaneliombbua eli kaneliomenapiirakkaa ja brownie-mutakakku-tyyppinen kakku. Suolaisista vaihtoehdoista löytyy mm. toasteja, bageleita ja sämpylöitä, jatkaa Sanna.

Miljööseen tehtiin pieni yleisilmeen kohotus. Nyt Kuppilasta löytyy tummaa puuta pinnoista ja neonväriäkin on näkyvissä.

-Täällä on tarjolla tämmöistä kodinomaista olohuonetunnelmaa. Meille ovat tervetulleita ruokailemaan tai kahvittelemaan ihan kaikki, vauvasta vaariin. Tervetuloa, päättää Sanna hymyssä suin.

Kulman Kuppila palvelee asiakkaita arkisin aamusta klo 8 iltaan klo 21 asti ja viikonloppuisin klo 10–19. Katso ruokalista täältä.

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website